Wnd Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witam, W sobote 22.11.2008, wybieram sie na ok 50km rowerowanie po PK, jezeli sa chetni to ruszam z parku o 8.00. Trasa: jeszcze ustalam. AVG ok 17km/h Pogoda Sobota: 22.11.2008 Temp: 0 0 °C Ciśnienie: 981 hPa Śnieg: 0.0 mm Deszcz: 0.0 mm Wiatr: 17 km/h Bedzie zimno, dobre rowerowe ubranie na pewno sie przyda Kanapki, batony energetyczne, woda, detka itp... tez na pewno sie przyda. Wiecej ingo, gg lub mail. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 O! - ja bardzo chetnie, ...bym pojechal - tylko ostatnio mam weekendy wyjete z zycia Ale zapowiada sie ze wracam na rower juz od nastepnego wiec jesli cos planujesz tydzien pozniej to ja bede heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Za tydzień może być wszystko, ze śniegiem włącznie. Oczywiście niektórych to nie zraża ale nie wiem czy znajdziesz wtedy współupadlaczy. Ja w każdym razie jadę jutro. Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KML Napisano 22 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Trochę posypało, chyba nici z wypadu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 22 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Miłych poślizgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wnd Napisano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Oczywiscie ze sie udal, tego sniegu to bylo tyle co kot naplakal! [/img] naughtyjurand, w przyszlym tyg jade do siebie na slask, moze wyskocze na jeden dzien do ustronia jak pogoda bedzie odpowiednia, ale nic w Waw nie organizuje. Za dwa tyg mam zajecia na uczelni, nie wiem jeszcze na ktora godzine, ale zakladam ze jak nie bedzie lalo i zajecia bede mial po poludniu to pewnie gdzies pojade. Pzdrawiam cieple tylki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 22 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Trochę posypało, chyba nici z wypadu? Nici z obiadu ale nie z wypadu Zrobiliśmy dość dziarską rundę wliczając w pas wydmowy i interwałówkę wykorzystując pozostałe wydmy i pagórki. Potem jeszcze(i wcześniej też) tylko powrót na południe W-wy. Wiadomo było, że bez zmęczenia i tak się nie obejdzie więc jeszcze mała, szybka runda Wilanowska na koniec na wyjeżdżenie glikogenu+ kąpiel reg. przywracająca krążenie w zakończeniach nerwowych Total: 134.43km Czas całkowity: 8:54 wliczając postoje i knajpinę. Średnia: to zależy Kcal: 4987 (ze wzg. na mróz mogło wyjść więcej) Dojechałem jako śniegowy bałwan ale później było już coraz lepiej. Dzięki WnD za świetny wyjazd i również pozdrawiam leniuchów, piecuchów, kanapofili ;-), jeżdżących, zajętych i pracowitych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.