Skocz do zawartości

[rower] Streetówka do 2,5k

wiruq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam smile.gif

Chciałbym kupić rower streetówkę.

Lepiej składać czy gotowca kupować?

Może ktoś coś wie na temat rowerów NS na 09??

znalazłem taki: http://www.rowerowysklep.com/product_info....roducts_id=2529

dobry rowerek na początek? i czy duza różnica z kołami 26" a 24"??

ogólnie nie spieszy mi się z zakupem.

myślę, że najlepiej wyjdziesz jak będziesz składać... za te 2,5k nie złożysz od razu tego co chcesz, ale tez czegoś takiego od razu nie kupisz.... a więc montujesz co jest dobre według Ciebie, zaczynając rama, do streetu sztywny widelec najlepiej i koła, a jak nie wyrobisz się z funduszami to resztę kupisz słabszych części i z czasem wymienisz. Co do kół to do streetu zdecydowanie lepiej 24' różnica jest dosyć duża.

streetówka to szerokie pojęcie ;P wklej jeszcze raz ten link bo nie działa.

Niektórzy napierdzielają street na mtb jak najbardziej podobnym do bmxa > czyli 24, sztywniak

dla innych mtb bez kół 26 i amortyzarora nie istnieje :)

Mówią ze na 24 łatwiej... nie wiem nie porównywałem :)

Na sztywniaku ponoć sobie wyrabiasz technike, bo tak to wyrywasz rower przy pomocy amora.

Ja bym sie chyba osobiście skusił o jakiegoś gotowca. sezon sie konczy, jest sporo promocji. Ja sam kupiłem signa i przerabiałem... i wkurzało mnie to ze co chwile miałem z czymś problem, no i sporo sobie roboty zrobiłem

Ja bym poszukał czegoś z NS'a zobacz sobie taki rower jak author exe (albo exe 24)

Napisz jak sobie wyobrażasz tą streetowke to będzie mozna pomóc bardziej ;P

Nie opłaca się składać przy 2500, bo wyjdzie gorszy sprzęt niż gotowy rower. A kupowanie słabszych części i wymienianie na lepsze to już w ogóle bez sensu.

Jak 26" z amorem to metropolis albo haro thread http://www.rowerowy.com/rowery/haro/theread_one_08.html

Jak 24" ze sztywnym to holy.

Ew. starszy model metro na 24".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...