Darth Napisano 23 Lutego 2009 Napisano 23 Lutego 2009 Ja to teraz chcę fotkę Betona, zrobię mu ołtarzyk i będę się modlił o jego zdrowie, żeby go auta nie trącały więcej
cusek Napisano 24 Lutego 2009 Napisano 24 Lutego 2009 HEHE proszę Świeżutki Beton:P Ale on mi miał wozić reklamę usług informatycznych:P
Darth Napisano 24 Lutego 2009 Napisano 24 Lutego 2009 Wiedziałem że jest duży, ale żeby aż tak? Sprawa www GMK wygląda tak: jest wypełniona kompletnie, brak tylko trasy przejazdu którą się doda... kiedyś Działy na forum są porobione w kwestiach mojego gustu i jeśli chcecie dodać coś od siebie to piszcie mi na GG. Ogólnie jeśli uważacie że czegoś brak to piszcie do mnie. Łukasz to nawet tam dodał esej o swojej skromnej osobie. Z mojej strony to chyba już wszystko, pytanie co dalej?
cusek Napisano 24 Lutego 2009 Napisano 24 Lutego 2009 Teraz radze wam zacząć ostrą jazdę z reklama ale nie drogi, raczej UCZELNIE, SZKOŁY, itp miejsca:) oraz oczywiście gazetyz tv itp:P
nax Napisano 24 Lutego 2009 Napisano 24 Lutego 2009 Genialnie chłopaki, ze pierwszy a nie ostatni piatek, dzieki za spooore poswiecenie No i mozecie na mnie liczyc, mimo ze udzielam sie w katowickiej to jestem z Zabrza i do Was mam blizej i nic nie stoi na przeszkodzie pomagac w dwoch jednoczesnie Czyli teraz przy dobrych wiatrach nawet trzy masy krytyczne w miesiacu, kto chce nawet cztery (Gliwice, Katowice, Zagłębie, Tychy). No i UM Gliwice ma przesrane =D. Gliwice to wspaniałe miasto do zapchania go rowerami! Jeśli w czymś mogę pomóc to się oferuję
lukashs Napisano 24 Lutego 2009 Napisano 24 Lutego 2009 Chcenie nam pomóc w masie ? namówcie jak najwięcej kolegów i koleżanek na przyjazd pozdrawiam wszystkich
Darth Napisano 24 Lutego 2009 Napisano 24 Lutego 2009 Genialnie chłopaki, ze pierwszy a nie ostatni piatek, dzieki za spooore poswieceniehehe namówcie jak najwięcej kolegów i koleżanek na przyjazdSzczególnie koleżanek!
cusek Napisano 24 Lutego 2009 Napisano 24 Lutego 2009 Darthu, Darthu:) Ty byś tylko za pannami się oglądał Ja także pojawię się na gliwickiej możecie na mnie liczyć
Beton Napisano 24 Lutego 2009 Napisano 24 Lutego 2009 HEHE proszę [imghttp://www.mywolomin.pl/pixother/20060913_dirtpark1.jpg[/img] Świeżutki Beton:P Ale on mi miał wozić reklamę usług informatycznych:P Wiedziałem że jest duży, ale żeby aż tak? :devil jak chcecie to wogole zalatic z plakatami??? sprawa wyglada tak ze odzwiedzam dziennie kilka drukarn w pracy i jak by byl projekt to bym sie zapytal jakie sa koszty takiego plakatu itp. a i takie pytanie retoryczne kto to by finansowal ;p????
Darth Napisano 24 Lutego 2009 Napisano 24 Lutego 2009 Na imprezie niech ktoś krzyknie że robimy zrzutkę, znając życie znajdzie się kilku zbieraczy, a pieniądze nie trafią do potrzebujących :verymad: taki koszyk jak w kościele się zbiera by się przydał Myśmy już robili zrzutkę na domenę i nie było żadnych problemów - zgrana ekipa
nax Napisano 24 Lutego 2009 Napisano 24 Lutego 2009 drukarni zaproponowac mala reklame na kazdym plakacie, jakis pasek z tekstem i adresem, nazwa i juz - albo mega znizka albo nawet za free druk
weberwrc Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 ok na pewno przyjade na MASE !!! ....trzeba wspomóc GLIWICE !
Darth Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 Nie zapomnij wziąć rodziny, znajomych, itd. Kto najwięcej ludzi przyprowadzi na masę dostanie worek cukierków! Sponsorem nagrody jest Łukasz
weberwrc Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 tylko jedna rzecz mnie martwi : cos tam, cos tam, domagamy sie asfaltowych ścieżek rowerowych.... ....z tym akurat sie nie zgadzam.....poniewaz sciezki szutrowe sa sporo tansze i w zupelnosci wystarczajace.... a asfalt to niech na drogi leją bo pelno dziur jest.... ale reszta jak najbardziej OK....
Darth Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 A jeździłeś kiedyś na szosie po takiej drodze, albo na swojej Meridzie? Ja swoim Basicem wyciągnąłem na prostej drodze w Rachowicach (warto pochwalić) 52 km/h, bo asfalt był prosty, ładnie ubity i wbrew pozorom moje koło MTB nie miało dużych oporów w toczeniu się. Wadą takich dróg jest deszcz - jak mokro to się można nieźle przejechać Szutry się strasznie kurzą, ale i tak po 2h jazdy każdy jest brudny.
bros Napisano 2 Marca 2009 Napisano 2 Marca 2009 Na pewno sie pojawie ale: - plakat - tak jak juz zostalo to wspomniane najlepiej znalezc sponsorow, ktorzy za reklame na plakacie sfinansuja ich druk. Mysle jednak, ze wersja czarno - biala, bez zadnych skomplikowanych grafik, gradientow wyszlaby taniej i praktyczniej. Kazdy na wlasna reke moglby wydrukowac po kilka/kilkanascie/kilkadziesiat sztuk, plakaty rozwiesic po miescie a ulotki rozdac w czasie mk. Na podobnej zasadzie bylo to zrobione w Sosnowcu i calkiem niezle to funkcjonowalo. Tu sa dostepne ich plakaty http://zmk.wikidot.com/promocja - co z Urzedem Miasta ? ktos zamierza isc do nich i poinformowac ich o organizacji mk ? W Gliwicach troszke tych sciezek rowerowych jest, maja powstac kolejne i dobrze by bylo utrzymywac przyjazne stosunki z wladzami miasta
daro24 Napisano 5 Marca 2009 Autor Napisano 5 Marca 2009 No jak przybędzie nas 1000 bikerów to chyba osobiście sie z każdym przywitam a potem wyruszymy peletonem na centrum to będzie niezła jazda:D pozdrawiam wszystkich rowerzystów czytających ten cały temat
siwyex Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 Widzę że w setkach i tysiącach już przebieracie, a mi się wydaje że jak jedną setke osiągniecie możecie być zadowoleni:) Nie żebym był pesymistą czy coś, ale takie są realia:P
Darth Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 Realia są takie że na pewno 35 rowerzystów się znajdzie Dziś powiesiłem dwa plakaty na swojej uczelni. Nawet jednego wykładowce to zainteresowało
Darth Napisano 12 Marca 2009 Napisano 12 Marca 2009 Ulotki są do odbioru u mnie na Sikorniku. Możemy się również gdzieś ustawić, to wezmę je ze sobą.
DC Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 http://www.telewizja.gliwice.pl/artykul.php?id=1424 , gratuluje zaangażowania ,pozdrower DC
Ciastkorz Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 Bardzo dobre, szczera prawda Jeśli pogoda dopiszę to postaram się wpaść Pozdrawiam, i podziwiam Was chłopaki za wkład.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.