Mod Team Lookas 46 Napisano 12 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Nadchodzi ten dzień i warto zastanowić się szybko i konkretnie nad sylwestrem. Jesli macie jakieś ciekawe propozycje to zapraszam do burzy mózgów. Dotychczasowe pomysły jakie mam wraz z przyjaciółmi to wyjazd do do Bośni i Hercegowiny "Camperem" w 6/8 osób i zabawa na miejscu + na bank dodatkowe atrakcje. ewentualnie z drugiej strony jakiś wyjazd zorganizowany przez biuro turystyczne przy czym tu dobrą, a wręcz wspaniałą i niezbędną opcją jest "All Inclusive". Następny pomysł to jakiś rejs kilka dni na pokładzie "czegoś" ciekawego ( Też pojęcie względne ). Generalnie względnie przystępne oferty oraz ciekawe na ok 5/6dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 15 Listopada 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 najpierw był plan egiptu... ale kasa wsiąkła szybciej niż woda na saharze, potem była Praga... potem drugi raz Praga ze studentami z medycznej z wro, potem były duszniki... a skończyło się na akademiku rolniczej we wrocku . W sumie to jest dzicz i rozrywka gwarantowana, ale człowiek w pewnym wieku zaczyna myśleć o czymś odrobinę spokojniejszym... tym bardziej jak małżonka przy boku 'pilnuje'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 15 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Lookas, prom Stena Line nie jest zły sprawdzone, tylko trzeba mieć co nie co w portfelu, i na pewno brać większą kajutę. Chyba, że nie planuje się spędzać tam czasu zbyt wiele i nie wiem jak to wygląda z pobytem na pokładzie przez kilka dni. Ja spędzam go ze swoją drugą połówką w sposób jeszcze bliżej nie określony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 16 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ja chciałem z kumplami gdzieś na stoku, ale oni mają nadopiekuńczych rodziców i lipa Jak wypali to weźmiemy cały domek wynajmiemy gdzieś w rzeczce, a jak nie to pozostaje dom i bardzo kameralne party. Widziałem dużo całkiem ciekawych ofert w Międzygórzu, Szklarskiej, Karpaczu itp. generalnie góry zapraszają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jako że mam urodziny chwilę przed sylwestrem (; to pewnie oblecę dwie imprezy za jednym pociągnięciem. Prawdopodobnie na stoku z deską i lubym (znaczy, w kwestii co ważniejsze, to kolejność odwrotna), gdzieś w górkach, nastrojowo i romantycznie z przemarzniętymi nosami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 26 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Czy był ktoś albo planuje wyjazd na studencki sylwester. Bo ostatnio będąc na wydziale zwróciłem uwagę, że jest wyjazd w góry za marne grosze. Tylko spanie nie w domku, a w większym pensjonacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 26 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ja coś kombinuję z kumplem, ale nie wiem czy wypali, jak nie to zostaje siedzieć w domu. A teraz wpadł mi do głowy pomysł na Sylwka na rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 26 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 a ja sylwestra spędzę w górach.. w towarzystwie bikerów.. lecz bez jednośladów. chyba, ze nie będzie śnieguuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 a ja sylwestra na wsi już się z kumplem ugadałem co i jak nareszcie nie będzie to kolejny żmudny dzień, tylko coś co zapamiętam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ilu forumowiczów potrzeba, żeby zmienić żarówkę? 1 aby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona 14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić 7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki 1 którzy przeniesie temat do działu "Oświetlenie" 2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu "Elektryka" 7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki 5 którzy pojadą tym co wytykali błędy 3 którzy poprawią te błędy 6 którzy będą się kłócić czy pisze się "żarówka"; czy "rzarówka" i 6 którzy powiedzą im że są głupi 2 profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszystkich że mówi się "lampa" 15 wszechwiedzących, którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się "żarówka" 19 którzy napiszą że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach 11 którzy obronią temat mówiąc, że wszyscy używają żarówek więc temat pasuje 36 którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe 7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek 4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe 13 którzy zacytują kilkanaście postów, a pod cytatami pisząc: "Ja też" / "Zgadzam się" 5 którzy napiszą że odchodzą z forum, bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek 4 którzy napiszą że "TO JUŻ BYŁO!" 13 którzy napiszą żeby "szukać" zanim napisze się kolejne pytania o żarówki 1 który okazyjnie zapyta się: jak wymienić klakson? 1 który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa. 15 którzy podzielą się swoimi doświadczeniami w dziedzinie podkręcania żarówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.