calme Napisano 10 Listopada 2008 Napisano 10 Listopada 2008 witam serdecznie http://www.forumrowerowe.org/ZlotPierwszy-...org-t44809.html zastanawiam sie nad tym wypadem... czy ktos z okolic Torunia tez by byl chetny? czasu do namyslu jeszcze duzo ale pomysl jak najbardziej ok. pozdROWER
Robert Napisano 11 Listopada 2008 Napisano 11 Listopada 2008 Ja na 99% jadę. Z tym, że robię to po mojemu (nocleg w innym miejscu, dojazd pociągiem itd. itd.). Mogę jedynie dotrzymać towarzystwa w pociągu na trasie Toruń Główny - Wrocław Główny
Robert Napisano 4 Grudnia 2008 Napisano 4 Grudnia 2008 Ooo nie spodziewałem się jakiegokolwiek odzewu A można spytać jeśli spełni się te 85% jaki środek transportu wybierasz?
calme Napisano 6 Grudnia 2008 Autor Napisano 6 Grudnia 2008 uhm... jesli chodzi o deklaracje to na chwile obecna tak jakies 90%, ze jade... mysle ze w styczniu bede wiedzial dokladnie co i jak. transport to zapewne PKP, z tego co wyczytalem to pociag z 3miasta do wałbrzycha przez bydzie i inowroclaw jedzie wiec pewnie jakos bedzie sie mozna z ekipa z pomorza zaladowac i wspolna gromadka pograzyc sie w nocne pociagow zycie tudziez picie
agenciara Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 zapewnie PKP jak da radę, to trzeba się razem zmówić na 1 ciapąg oooojoj ale bez tego picia
Robert Napisano 9 Grudnia 2008 Napisano 9 Grudnia 2008 Oj to tylko ja będę innym pociągiem jechał? Prosto z Torunia do Wrocławia?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.