Skocz do zawartości

[Allegro] Sprawdzeni sprzedawcy

Przeor

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taką propozycję, żeby w temacie o sprawdzonych sprzedawcach wpisywać też ich wpadki. Co z tego, że np Pan Ziutek pięciu osobom sprzedał i wszystko było ok skoro następnym razem pięc osób oszukał (np źle zabezpieczył przesyłkę, nie chciał uznać reklamacji itp) Taki temacik byłby wtedy kompletny i byłoby to prawdziwe kompendium wiedzy o sprzedawcach.

Tak to by np wyglądało:

Pan Ziutek plusy: rogi dla Wilka, kiera dla Przeora, hample dla Robo (temu by się akurat hamulce przydały, zwłaszcza moralne :rolleyes: )

minusy: nie rozpatrzył reklamacji juraskowi, okulary dla Eci wysłał w kopercie bąbelkowej

Nic by nie trzeba było przerabiać tylko w miarę napływu informacji dopisywać.

Co na to użytkownicy i nasi mistrzowie ceremoni?

Inaczej. Zrobimy 2 odrębne tematy - jeden o rzetelnych, drugi o nierzetelnych sprzedawcach.

Ponieważ temat pt. Sprawdzeni sprzedawcy się mocno zdezawuował, część linków nie działała - utworzyłam już i przykleiłam dwa nowe, które (na analogicznych zasadach) będziemy tworzyć od początku. Oczywiście nicki sprzedawców mogą występować i w jednym, i w drugim dziale jednocześnie - będzie to swoistym bilansem naszych z nimi doswiadczeń.

Zapraszam do dzielenia się swoimi spostrzeżeniami w obydwu nowych tematach :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...