Przeor Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Mam taką propozycję, żeby w temacie o sprawdzonych sprzedawcach wpisywać też ich wpadki. Co z tego, że np Pan Ziutek pięciu osobom sprzedał i wszystko było ok skoro następnym razem pięc osób oszukał (np źle zabezpieczył przesyłkę, nie chciał uznać reklamacji itp) Taki temacik byłby wtedy kompletny i byłoby to prawdziwe kompendium wiedzy o sprzedawcach. Tak to by np wyglądało: Pan Ziutek plusy: rogi dla Wilka, kiera dla Przeora, hample dla Robo (temu by się akurat hamulce przydały, zwłaszcza moralne ) minusy: nie rozpatrzył reklamacji juraskowi, okulary dla Eci wysłał w kopercie bąbelkowej Nic by nie trzeba było przerabiać tylko w miarę napływu informacji dopisywać. Co na to użytkownicy i nasi mistrzowie ceremoni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Inaczej. Zrobimy 2 odrębne tematy - jeden o rzetelnych, drugi o nierzetelnych sprzedawcach. Ponieważ temat pt. Sprawdzeni sprzedawcy się mocno zdezawuował, część linków nie działała - utworzyłam już i przykleiłam dwa nowe, które (na analogicznych zasadach) będziemy tworzyć od początku. Oczywiście nicki sprzedawców mogą występować i w jednym, i w drugim dziale jednocześnie - będzie to swoistym bilansem naszych z nimi doswiadczeń. Zapraszam do dzielenia się swoimi spostrzeżeniami w obydwu nowych tematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A może by przekopiować te informacje o sprawdzonych sprzedawcach ze starego tematu. Jakby nie było w większości przypadków liniki są aktualne, szkoda by było wyrzucić ten kawał pracyi ogrom doświadczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.