yoda Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Witam. Zachęcam wszystkich do zajrzenia na stronę CRC - największego sklepu rowerowego w UK. Jakiś czas temu zalało im magazyn i puszczają ten 'zalany' towar po dużo niższych cenach. Na razie nie ma tego dużo, ale podobno codziennie dodają nowe rzeczy. Dziś dostałem paczke i te rzeczy wyglądają jak nowe, tylko że bez firmowego opakowania. A kupiłem za pół ceny. www.chainreactioncycles.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Pozostaje wyławianie okazji , ceny sa bardzo kuszące. Bo co zalanie zaszkodzi np. mostkowi ? Ale np. pancerza bym już nie wziął. http://www.chainreactioncycles.com/Offers....rentPageIndex=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoda Napisano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Jak pisalem wczesniej, kupione przeze mnie rzeczy nie maja absolutnie zadnych sladow po wodzie. Są jak nowe. Łańcuch nawet był w oryginalnej folii, wiec woda nie mogla mu zaszkodzic, a kupilem go za 40% ceny. Jedynie na rączce skuwacza do łańcucha, pokrytej takim gumowatym materiałem, widać niewielkie zacieki. Ale to nieistotny detal. Trzeba jednak miec szczescie zeby trafic cos fajnego, bo to znika w oczach. Poza tym trzeba się liczyć z tym, że nasze zamówienie zostanie anulowane. Ja kupiłem chyba z 20 artykułów, z czego połowa została anulowana, a pieniadze zwrocone. CRC lojalnie uprzedza o takiej ewentualności. No i przesyłka do Polski kosztuje 10 funtów, więc tańszych rzeczy sie nie opłaci kupować. Przyjemnych łowów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=24577 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 8 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Tylko, że to 130mm pod szosę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.