zido Napisano 13 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 taa kątówką. Alu kiera kroi sie jak masło ;P można tez brzeszczotem albo piłką ale wtedy jest nierówno. no i po skracaniu polecam brzegi wyrównać jakimś pilnikiem / papierem ściernym ;P No i oczywiście ze równiutko ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
login Napisano 13 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 co sądzicie o cube acid czy lepszy od rockhoppera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSmal93 Napisano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 no do 2500 zl ? to dużo jest dobrych sprzętów , ale do dirtu to chyba lepiej złozyć za tą kase , może jakiś Ns , author exe + jakiś amor 100mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 14 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 login, temat jest o rowerach do dirtu, a Ty tutaj wstawiasz jakieś mtb to chcesz rower do dirtu czy do xc/enduro (te które dałeś sie do tego nadają, ale nie powiem Ci czy są dobre czy nie bo to nie moja działka). A jeśli jednak szukasz czegoś do dirtu to za 2500 spokojnie kupisz coś z stajni NS'a www.rowerowy.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSmal93 Napisano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Czyli dla mnie temat zamykamy , może że jeszcze coś trzeba zrobić w signie czego nie napisaliście no prosze pisać Dziękuje wszystkim za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSmal93 Napisano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Koledzy mam jesze jedno pytanie , jakbym chcicał sobie kupić 2 rower do downhilu to jaki ? Fr1 i FR 2 będą dobre ? ważna jest wytrzymałość nie będe przecież skakał tym rowerem tylkjezdzil bardzo szybko z gor(ek) http://www.allegro.pl/item480423619_kross_...o_dh_tanio.html taki był by dobry ? bo racej nówki nie znajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 16 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 ten rower chyba nie wygląda najgorzej zależy na jakiej kwocie sie skonczy licytacja. na dh to ja sie za bardzo nie znam Burżuj jesteś jak kupujesz jeden rower za drugim! ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSmal93 Napisano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Tak naprawdę to rower do Dh dla brata ma 2000zł i chce pozjeżdzać(to jego pasja ponoc) mowil ze te FR 1 i 2 pękają , i pytał się mnie na co należy uważac przy kupnie takiego bicyklu ps. rowerek do dirtu (sign) zamówiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 17 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 ja bym sie osobiście bał kupowac całego używanego roweru do dh. ten sport dość bardzo obciąża sprzęt wiec obręcze, rama amor mogą być po przejściach, co ujawni sie dopiero po czasie. Poszukaj na forum bikeaction.pl albo dh-zone.com tam jest sporo wątków właśnie bardziej grawitacyjnych i wiecej osób sie na tym zna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSmal93 Napisano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 mam do was pytanie bo nie wiem czy lipy nie zrobiłęm ale jeśzcze moge zamówienie odwołać czy zamiast nowego krossa signa ds nie lepiej brać to http://www.allegro.pl/item484391801_destro...eet_okazja.html tylko jest wada bo on na gwarancji nie jest a sign ma 2 lata , chcociaz niby dj3 i 300 tanszy no nie wiem co lepiej brać nowke z gwarączy to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 25 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 hmm no niezły ten sprzęt nawet. amor na pewno lepszy od rst ramka tez bardziej streetowa. opony do d obrecze słabesze, korba tez gorsza. no i tarczówka to plus. żadna część nie jest na gwarze? skoro pisał ze wiekszosć to nówki to powinien mieć paragony i gwarancje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSmal93 Napisano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 nie ma gwary na nic pytałem http://www.allegro.pl/item487133641_rower_...rtjumper_3.html a może taki też dobry się wydaje za 900 ? tylko czy w tych rowerach nic styrane nie ma , bo kiepsko jak za rok mają paść to wole juz kupić signa i dać mu Duro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 26 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 no ten co dałeś lepszy jest. no i paragony koleś ma. tylko aukcja pewnie nie skonczy sie na 900zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSmal93 Napisano 26 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 no właśnie mi napisał ile chce 2200 to troche za duzo , a ty byś zido kupił tego zielonego za 900zł czy nowego signa za 1300 zl ?? , boje sie tylko zeby w tym zielonym nic nie poszło sie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 26 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Zawsze prędzej czy później coś się popsuje w rowerze, może to zależec od zuzycia materiału, badź od wady produkcyjnej, jak sprzet używany troche większe prawdopodobieństwo... Jeżeli kupujesz nowy rower to znaczy że nic sie nie zepsuje? Kupując nowy rower masz gwarancję, nie wiem jak to jest w przypadku Sigma ale w hexagonie mam wypisane częsci na które jest gwarancja, prawda jest taka ze na wiekszośc podzespołow jest 6 miesięcy gwarancji a 2 lata tylko na ramę... Decyzja należy do Ciebie .... Oszczędasz teoretycznie ok 400zł, ale pewności nie masz czy ta używka wkoncu nie wyjdzie Ci podobnie jak nowy (kiedy pechowo coś się popsuje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSmal93 Napisano 26 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 no ale niby DEstroyer już na pokładzie , Dj3 100mm (a to zapewne zaleta 2006 bo pytalem stan idealny) single speed i już wygląda ja rower do dirtu , ponoć cały rower stan idealny , tylko kolo tylne ma lekkie bicie oponki dętki korby suport kiera siedzenie koło przednie to są nowe rzeczy , czyli coś czuje że do wymiany będzie koło tylnie i oponki i będzie można śmigać , no bo co tak naprawde może się stać w rowerze (może by mi ktoś uświadomił ponieważ nie znam się zabardzo ... i jeszcze źle na tym wyjde) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 27 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 szczególnie w dircie takie rowery sie szybko psują no destroyery nie mają za dobrego mniemania w środowisku rowerowym ale na początek całkiem okej. dirtjumprey słyną z pękających koron wiec ja bym poprosił o dokładne zdjęcia korony. no rower złożony tanio ale moim zdaniem z głową wizualnie ładnie wygląda, tylko że często ludzie specjalnie polerują rowery by ładnie na aukcji wyglądały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 27 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 a nawet zdjęcia potem jeszcze opracowywują w Photoshopie itp.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSmal93 Napisano 28 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 no to ile ten Destroyer Street warty jest za 750 zl warto go kupić , ew. 700zl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 28 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 za 750 jak dla mnie możesz brać, oraz jeżeli pasuje Ci rama 13" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 28 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 750 warto za samego dja dałbyś z 300zł za ramę tez z 300zł na oko wygląda dobrze. ale nigdy nie wiadomo. żeby na mnie nie było ;D szybko bo aukcja sie konczy! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSmal93 Napisano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 a jednak nie sprzedał gościu , a wiecie co mi w krosie powiedzieli że rowerku nie ma na 15 calowej ramie , a 17 nie chcem , a tak do 2000zł max jaki najlepszy był by tylko do dirtu ? składać się jeszcze nie opłaca używki nie preferuje (może , że z gwarą) faworytem moim jest Kona shred 2008 ew. jakiś singielek Author exe 24 ? , sam nie wiem tylko do niego amora koniecznie kupić musiał bym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 http://allegro.pl/item464186299_rower_author_exe.html napisz do nich moze jeszcze będzie ten exe a jak nie to poszukaj gdzieś indziej. cena katalogowa to chyba 1999. i moim zdaniem sprzętowo niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Jak bym miał kasę to bym kupił tego za 1300zł http://allegro.pl/item486156304_mega_okazj...ns_novatec.html (ale mi to do streetu nie pasuje ) lub http://allegro.pl/item495850418_duncon_pus...undamental.html (jak dla mnie idealny do streetu) za 1600zł Albo bym nad tymi pomyslał: http://allegro.pl/item495623100_ns_bitch_d...v_alexrims.html za ok 1600zł http://allegro.pl/item493318736_northtec_b...lka_gratis.html http://allegro.pl/item494506983_okazja_now...irt_okazja.html Obejrzyj, przemyśl poczytaj o sprzecie, ale jak na razie chyba lepszych okazji na allegro.pl brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSmal93 Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 no właśnie , słabe te oferty ten różowy taki jakiś porozwalanay no ale dzięki za linki , a może kupić Sgina F1 06 był za 1899 nowy ale teraz go nie wyhacze może jakaś używke w stanie "idealnym" ew. Fr2 (tylko słyszałem , że mają wadę ponieważramy szybko pękają) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.