undervolcano Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Świetny plakat. Przypomine mi trochę myślenie Daniela Mroza nawet. No, wyróżniający się jest ale napisz koniecznie jakie to są te "intelektualne alleycaty" pzdr
Papista Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 A, bo przy piątku był w Poznaniu taki alej, co się nazywał "szarady alejkatowe", czy coś w ten deseń. Może chłopaki po prostu nie mogli sobie poradzić z wyjęciem piłeczki z rurki za pomocą kubka wody i teraz się odgryzają
emulov Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 szarady były świetnym pomysłem: Aga znalazła mapę Pzn z 1917 roku. Manifest miał ulice napisane po niemiecku. Ulice po niemiecku trzeba było znaleźć na starej mapie a potem przenieść na aktualną uwzględniając zmiany infrastrukturalne oraz architektoniczne. Mnie i Garwinowi ostatnio zdarza sie nie całkiem dokładnie wypełniać manifest przez jakieś małe intelektualne szkopuły (jak liczenie miejsc parkingowych ) i teraz się odgryzamy
painmaker Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 sie nie umie sie nie liczy nie wystarczy epa w girach żeby być numero uno
undervolcano Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 jak ktoś ma zajawkę na alleycaty gdzie trzeba myśleć i nie ma dylematu typu przyjeżdża chłopina co wszystkich objechał ale nie doliczył się jednej lampy na ulicy i jest problem, to polecam opensourcowy model alleycatu logicznego. bez zbytniego komplikowania a stanowi niezłe wyzwanie i to jeszcze typowo "kurierskie" swoją drogą niezły pomysł z tą starą mapą Poznania! krz
elberet Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 w łodzi na grze miejskiej (taki alleycat dla ludu, coś jak rodzinny downhill) trzeba było policzyć fontanny przed manufakturą.jedni liczyli wszystkie wodotryski a kolega za fontannę uznał wyróżniające się miejsce skąd bije woda.więc innym wyszło pierdyliard a jemu 4.i wszystko uznawali.
Papista Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 szarady były świetnym pomysłem: Aga znalazła mapę Pzn z 1917 roku. Manifest miał ulice napisane po niemiecku. Ulice po niemiecku trzeba było znaleźć na starej mapie a potem przenieść na aktualną uwzględniając zmiany infrastrukturalne oraz architektoniczne. Kuchnia, szkoda, że mnie nie było, rozpykałbym wszystkich. Robiłem to zawodowo w poznańskiej "Grze Miejskiej" Niestety, po robocie byłem zryty.
painmaker Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisano 3 Sierpnia 2010 niezłym wyzwaniem był alleycat "to tylko osiedle" nikt go nie ukończył były 3 manifesty ludzie pierwszy robili półtorej godziny
Biera Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisano 3 Sierpnia 2010 no to miśki pewnie się pojawię na tym alleycacie painmaker nie martw się, już nie mam przełajówki więc masz szansę mnie wyprzedzić
painmaker Napisano 4 Sierpnia 2010 Napisano 4 Sierpnia 2010 hahahaha no zobaczymy ten twój bałagan dozo w posen
tomjan Napisano 5 Sierpnia 2010 Napisano 5 Sierpnia 2010 7 sierpnia ??? no to idealnie sie nadaje do umieszczenia na "Rowerowa mapa imprez 7-8 sierpnia" niech ludziska z polski widza ze i w naszym zacnym miescie cos sie dzieje przyjade zobaczyc wasze maszynki ale scigal sie nie bede bo mi koza kona
sath Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisano 12 Sierpnia 2010 W temacie PCMC: Jedzie ekipa z Katowic i będę w niej też ja, więc gdyby ktoś chciał zagadać/pogadać/poznać się etc., to będę na ciemno-niebieskim romecie super pursuit oraz z torbą z napisem "Forget it Jake....". Jeśli będę miał na łbie kask, to na pewno biały. Nr startowy J23. Do zobaczenia.
emulov Napisano 15 Sierpnia 2010 Napisano 15 Sierpnia 2010 Było mi bardzo miło poznać paru Szanownych Panów. Mam nadzieję że jeszcze spotkamy sie na rurze!
elberet Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 oj tam kindziolisz, fajnie było. rura i do przodu.
undervolcano Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 W imieniu swoim i przyjaciół życzliwie zapraszam na trzecią edycją nieprzyzwoicie kultowego i dosłownie magicznego Krakowskiego Biennale Ostrokołowego Krakopoloko. Zapewniamy akty zbiorowego szaleństwa i nagrody , momentami bezcenne. Ilość szczegółów będzie narastać.
elberet Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 korba mać, z błędem jest napisane, pisze się 15-17 październikA.
undervolcano Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 są dwie szkoły my reprezentujemy tę tą drugę drugą, nie marudź
sath Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 Duce mówi, że nazw miesięcy się nie odmienia?
lajtspid Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 oj tam kindziolisz, fajnie było. Przyznać się, który podpitolił kluczyki ze stacyjki? link
painmaker Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 nie interesuj się lajtspid bo kociej mordy dostaniesz krakopoloko jest tych samych organizatorów co zakopałer human costam we wrześniu?
lajtspid Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 nie interesuj się lajtspid bo kociej mordy dostaniesz buhaha nie było mnie tu jakiś czas ale widzę że wszystko w normie
painmaker Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 no raczej akcja z kluczykami ma zaschnąć i zniknąć więc koniec tematu
szpila68i Napisano 18 Sierpnia 2010 Napisano 18 Sierpnia 2010 krakopoloko jest tych samych organizatorów co zakopałer human costam we wrześniu? nie jest
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.