Skocz do zawartości

[ustawki]Wspolne jazdy, spoty, olejkoty i takietam...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A, bo przy piątku był w Poznaniu taki alej, co się nazywał "szarady alejkatowe", czy coś w ten deseń. Może chłopaki po prostu nie mogli sobie poradzić z wyjęciem piłeczki z rurki za pomocą kubka wody i teraz się odgryzają:P

Napisano

szarady były świetnym pomysłem: Aga znalazła mapę Pzn z 1917 roku. Manifest miał ulice napisane po niemiecku. Ulice po niemiecku trzeba było znaleźć na starej mapie a potem przenieść na aktualną uwzględniając zmiany infrastrukturalne oraz architektoniczne.

Mnie i Garwinowi ostatnio zdarza sie nie całkiem dokładnie wypełniać manifest przez jakieś małe intelektualne szkopuły (jak liczenie miejsc parkingowych :) ) i teraz się odgryzamy :)

Napisano

jak ktoś ma zajawkę na alleycaty gdzie trzeba myśleć i nie ma dylematu typu przyjeżdża chłopina co wszystkich objechał ale nie doliczył się jednej lampy na ulicy i jest problem, to polecam opensourcowy model alleycatu logicznego. bez zbytniego komplikowania a stanowi niezłe wyzwanie i to jeszcze typowo "kurierskie"

swoją drogą niezły pomysł z tą starą mapą Poznania!

krz

Napisano

w łodzi na grze miejskiej (taki alleycat dla ludu, coś jak rodzinny downhill) trzeba było policzyć fontanny przed manufakturą.jedni liczyli wszystkie wodotryski a kolega za fontannę uznał wyróżniające się miejsce skąd bije woda.więc innym wyszło pierdyliard a jemu 4.i wszystko uznawali.

Napisano

szarady były świetnym pomysłem: Aga znalazła mapę Pzn z 1917 roku. Manifest miał ulice napisane po niemiecku. Ulice po niemiecku trzeba było znaleźć na starej mapie a potem przenieść na aktualną uwzględniając zmiany infrastrukturalne oraz architektoniczne.

Kuchnia, szkoda, że mnie nie było, rozpykałbym wszystkich. Robiłem to zawodowo w poznańskiej "Grze Miejskiej";) Niestety, po robocie byłem zryty.

Napisano

no to miśki pewnie się pojawię na tym alleycacie

painmaker nie martw się, już nie mam przełajówki więc masz szansę mnie wyprzedzić

Napisano

W temacie PCMC:

Jedzie ekipa z Katowic i będę w niej też ja, więc gdyby ktoś chciał zagadać/pogadać/poznać się etc., to będę na ciemno-niebieskim romecie super pursuit oraz z torbą z napisem "Forget it Jake....". Jeśli będę miał na łbie kask, to na pewno biały.

Nr startowy J23. Do zobaczenia.

Napisano

krkplkIII.jpg

W imieniu swoim i przyjaciół życzliwie zapraszam na trzecią edycją nieprzyzwoicie kultowego i dosłownie magicznego Krakowskiego Biennale Ostrokołowego Krakopoloko. Zapewniamy akty zbiorowego szaleństwa i nagrody , momentami bezcenne. Ilość szczegółów będzie narastać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...