Skocz do zawartości

[ustawki]Wspolne jazdy, spoty, olejkoty i takietam...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie mówcie że jestem mięczak ale troszkę szkoda mi Kenko żeby go traktować solą. Ostatnio na krótkiej wycieczce z Ivanem nasze rowery solidnie dostały solniczką <_<:P

Napisano
Nie mówcie że jestem mięczak ale troszkę szkoda mi Kenko żeby go traktować solą. Ostatnio na krótkiej wycieczce z Ivanem nasze rowery solidnie dostały solniczką :)B)

Nie marudź! Ja śmigam i jakoś soli nie zauważyłem na rowerze. Z resztą - mogę Ci jakąś szmatkę zasponsorować i sobie rower wytrzesz :P

To jak? Środa wieczorem? :> Grabarzu, co Ty na to?

• Mod Team
Napisano

Oooooo stary...

Moglbym zbic fortune na odsprzedazy soli ktora na mnie i na rowerze sie zebrala po ostatnim wypadzie takze nie wciskaj kitu o szmatkach :)

Zima w Polszcze to jednak zdecydowanie zdrowiej dla siebie i roweru off-road...

OSTRO!

I.

Napisano
Oooooo stary...

Moglbym zbic fortune na odsprzedazy soli ktora na mnie i na rowerze sie zebrala po ostatnim wypadzie takze nie wciskaj kitu o szmatkach :)

Zima w Polszcze to jednak zdecydowanie zdrowiej dla siebie i roweru off-road...

OSTRO!

I.

Tylko, że wtedy warunki były masakrytyczne w porównaniu do tego co teraz jest ...

Wtedy były powody do zasypania solą ulic. Teraz pada deszcz, który resztki soli zmyje, temp. na plusie, więc nie będzie nowego solenia do jutra. I ostatnecznie można jechać chodnikiem (ścieżką), gdzie zazwyczaj więcej piachu niż soli ;]

To ja nie wiem już ... kompletnie nie jeździcie teraz na rowerach bo sól jest ? Kamaaaaaaaaan ...

Napisano
No dziś wracając z miasta o 18 widziałem parę solniczek więc słono będzie. Jeździ się na rowerze ale w terenie (jak się ma rower) :icon_mrgreen:

OK. Jeśli mathe albo KAZUMI będziecie chętni to dajcie mi znać wcześniej na kom. Mój numer macie.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ostrokołowcy z 3miasta - może by tak jutro wieczorem, korzystając z braku śniegu i suchości podłoża, zmontować jakąś ustawkę na mieście :>

Znajdą się chętni?

Napisano
Wieczorem to która godzina?? Ja o 16:00 jadę na imieniny do babci do Sopotu B) B)

To zapakuj ostre do auta i od babci rowerem wrócisz :D

Może być 20-sta, może być i później. Tylko nie pij! :(

Napisano

Wiem ze woblery nie mogą jeździć na rowerach bo płetwą trudno pedałować. Ale woblery mogą za tobą podążać na hulajpłetwach B)

Nie wiem jak u Ciebie Travis ale u mnie dziś padało jakimś śniegiem :(B)

Napisano
Wiem ze woblery nie mogą jeździć na rowerach bo płetwą trudno pedałować. Ale woblery mogą za tobą podążać na hulajpłetwach :)

Nie wiem jak u Ciebie Travis ale u mnie dziś padało jakimś śniegiem :):P

Domyślam się - na zadupiach tak bywa;) Byłem dziś w Sopocie i też sypało chwilowo ale za to w Gdańsku sucho.

A jak inni?

• 3 tygodnie później...
Napisano
ot Czy to twój Cannondale czerwony ?

..tak..pierwszy raz na niego wsiadlem i zaraz trafilem na ten zlot kurierow..calkowicie przypadkiem..co za szczescie...

Napisano

Ja też byłem na "wrostro" :icon_mrgreen: dobra impra była ...wiadomo jak to we Wrocku. A co do PCMC w Poznaniu to ostra... to była tam obsuwa w "main race" ale całokształt miły całkiem :P

Bartmanin a z Tobą to chyba trochę pogadaliśmy jeśli ten Cannondale to Twoja pierwsza szosa;) Do zobaczenia na następnym alleyu i wkręcaj tam tego zęba na ostro z drugiej strony piasty;)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Jeśli ktoś chce przy okazji pojeździć po wrocławskim torze kolarskim to z tego co wiem będzie taka możliwość na POLISH CYCLE MESSENGER CHAMPIONSHIPS 2009 które odbędą się we WROCŁAWIU 5-7/06/2009

tutaj link do imprezy -> http://pcmc2009.pl/

jak się dobrze pokombinuje z urlopem to można przed PCMC zaliczyć jeszcze 2 myślę ciekawe imprezy o których na stronce wrocławiaków można doczytać:) pozdrostro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...