travisb Napisano 18 Stycznia 2009 Napisano 18 Stycznia 2009 Chopy! To jak będzie? Są chętni z 3miasta na ustawkę pod Realem?
mathe Napisano 18 Stycznia 2009 Napisano 18 Stycznia 2009 Są, są, tylko nie umią żadnich tricków prócz pedałowania;)
mathe Napisano 19 Stycznia 2009 Napisano 19 Stycznia 2009 No, skoro jest nas trzech wymiataczy, to może połączymy swe moce w środę o 19.30 pod realem?
KAZUMI Napisano 19 Stycznia 2009 Napisano 19 Stycznia 2009 Nie mówcie że jestem mięczak ale troszkę szkoda mi Kenko żeby go traktować solą. Ostatnio na krótkiej wycieczce z Ivanem nasze rowery solidnie dostały solniczką
travisb Napisano 20 Stycznia 2009 Napisano 20 Stycznia 2009 Nie mówcie że jestem mięczak ale troszkę szkoda mi Kenko żeby go traktować solą. Ostatnio na krótkiej wycieczce z Ivanem nasze rowery solidnie dostały solniczką Nie marudź! Ja śmigam i jakoś soli nie zauważyłem na rowerze. Z resztą - mogę Ci jakąś szmatkę zasponsorować i sobie rower wytrzesz To jak? Środa wieczorem? :> Grabarzu, co Ty na to?
Mod Team IvanMTB Napisano 20 Stycznia 2009 Autor Mod Team Napisano 20 Stycznia 2009 Oooooo stary... Moglbym zbic fortune na odsprzedazy soli ktora na mnie i na rowerze sie zebrala po ostatnim wypadzie takze nie wciskaj kitu o szmatkach Zima w Polszcze to jednak zdecydowanie zdrowiej dla siebie i roweru off-road... OSTRO! I.
travisb Napisano 20 Stycznia 2009 Napisano 20 Stycznia 2009 Oooooo stary... Moglbym zbic fortune na odsprzedazy soli ktora na mnie i na rowerze sie zebrala po ostatnim wypadzie takze nie wciskaj kitu o szmatkach Zima w Polszcze to jednak zdecydowanie zdrowiej dla siebie i roweru off-road... OSTRO! I. Tylko, że wtedy warunki były masakrytyczne w porównaniu do tego co teraz jest ... Wtedy były powody do zasypania solą ulic. Teraz pada deszcz, który resztki soli zmyje, temp. na plusie, więc nie będzie nowego solenia do jutra. I ostatnecznie można jechać chodnikiem (ścieżką), gdzie zazwyczaj więcej piachu niż soli ;] To ja nie wiem już ... kompletnie nie jeździcie teraz na rowerach bo sól jest ? Kamaaaaaaaaan ...
KAZUMI Napisano 20 Stycznia 2009 Napisano 20 Stycznia 2009 No dziś wracając z miasta o 18 widziałem parę solniczek więc słono będzie. Jeździ się na rowerze ale w terenie (jak się ma rower)
travisb Napisano 21 Stycznia 2009 Napisano 21 Stycznia 2009 No dziś wracając z miasta o 18 widziałem parę solniczek więc słono będzie. Jeździ się na rowerze ale w terenie (jak się ma rower) OK. Jeśli mathe albo KAZUMI będziecie chętni to dajcie mi znać wcześniej na kom. Mój numer macie.
travisb Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 Ostrokołowcy z 3miasta - może by tak jutro wieczorem, korzystając z braku śniegu i suchości podłoża, zmontować jakąś ustawkę na mieście :> Znajdą się chętni?
KAZUMI Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 Wieczorem to która godzina?? Ja o 16:00 jadę na imieniny do babci do Sopotu
travisb Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 Wieczorem to która godzina?? Ja o 16:00 jadę na imieniny do babci do Sopotu B) To zapakuj ostre do auta i od babci rowerem wrócisz Może być 20-sta, może być i później. Tylko nie pij!
Grabarz Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 Ja o tej porze będę kończył testowanie woblerów , więc nie dam rady.
KAZUMI Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 Wiem ze woblery nie mogą jeździć na rowerach bo płetwą trudno pedałować. Ale woblery mogą za tobą podążać na hulajpłetwach Nie wiem jak u Ciebie Travis ale u mnie dziś padało jakimś śniegiem
travisb Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Wiem ze woblery nie mogą jeździć na rowerach bo płetwą trudno pedałować. Ale woblery mogą za tobą podążać na hulajpłetwach Nie wiem jak u Ciebie Travis ale u mnie dziś padało jakimś śniegiem Domyślam się - na zadupiach tak bywa;) Byłem dziś w Sopocie i też sypało chwilowo ale za to w Gdańsku sucho. A jak inni?
bartmanin Napisano 23 Marca 2009 Napisano 23 Marca 2009 ..i przy okazji zapowiedz nastepnej imprezy: http://pcmc2009.pl/ ..szkoda ze akurat zlot fr.org w tym czasie..nie rozdwoje sie...
Gurek Napisano 23 Marca 2009 Napisano 23 Marca 2009 PCMC bardziej w ostrokołowym klimacie,rok temu było w Poznaniu ot Czy to twój Cannondale czerwony ?
bartmanin Napisano 23 Marca 2009 Napisano 23 Marca 2009 ot Czy to twój Cannondale czerwony ? ..tak..pierwszy raz na niego wsiadlem i zaraz trafilem na ten zlot kurierow..calkowicie przypadkiem..co za szczescie...
emulov Napisano 23 Marca 2009 Napisano 23 Marca 2009 Ja zapraszam na alleya do piernikowa w najbliższą sobotę: http://rowerowytorun.com.pl/index.php?akcj...&t_nr=210#d
bezdred Napisano 26 Marca 2009 Napisano 26 Marca 2009 Ja też byłem na "wrostro" dobra impra była ...wiadomo jak to we Wrocku. A co do PCMC w Poznaniu to ostra... to była tam obsuwa w "main race" ale całokształt miły całkiem Bartmanin a z Tobą to chyba trochę pogadaliśmy jeśli ten Cannondale to Twoja pierwsza szosa;) Do zobaczenia na następnym alleyu i wkręcaj tam tego zęba na ostro z drugiej strony piasty;)
bezdred Napisano 14 Maja 2009 Napisano 14 Maja 2009 Jeśli ktoś chce przy okazji pojeździć po wrocławskim torze kolarskim to z tego co wiem będzie taka możliwość na POLISH CYCLE MESSENGER CHAMPIONSHIPS 2009 które odbędą się we WROCŁAWIU 5-7/06/2009 tutaj link do imprezy -> http://pcmc2009.pl/ jak się dobrze pokombinuje z urlopem to można przed PCMC zaliczyć jeszcze 2 myślę ciekawe imprezy o których na stronce wrocławiaków można doczytać pozdrostro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.