Robert Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 http://swidnica24.pl/wp-content/uploads/20...6/zagorze21.jpg Termin zlotu był jednak fantastyczny http://swidnica24.pl/fotogalerie/id4268-de...k-co-dalej.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Aż tak źle tam jest !? Ja tam za pare dni na wakacje jadę z rowerem Więc chyba jednak nie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Marudzisz (tzn. że nie jesteś hardcorem ), już lepiej już jest. Da się jeździć, co ja i Gev możemy potwierdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Spoko, wpadnę Szykujcie już jakieś ultra mega lajtowe traski dla mnie I wyjeździjcie sie, co potem bede mógł Wasze tempo utrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy84 Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ciastek kiedy się tam wybierasz i gdzie dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Teraz rozmawiałem z tatą, i jadę 3 lipca na tydzień. A gdzie to nie wiem, bo tata musi mieć blisko w góry, a ja muszę mieć rower w pokoju. Nie wiem kto sie do tego dostosuje Ale myślę, że okolice Świdnicy jak nie sama Świdnica Najwyżej tata będzie autem dojeżdżał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Cóż weź jakieś szerokie kapcie z agresywnym bieżnikiem ;-) Jak pogoda się utrzyma to będzie.. mokro, ale jeździć się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Mam tylko Nobby Nic 2.1 z przodu i Racing Ralph 2.1 z tyłu (tutaj już jest jakieś 50% bieżnika) także może być ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dasz radę ;-) Bardziej mnie zastanawia to co robiła połowa sarny na ścieżce w lesie, tak sobie teraz przypomniałem Puma wróciła ? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Puma już złapana I to nie puma tylko kotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 10 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Agenciara i ja jedziemy 27 lipca do 31 lipca na Bornholm, może ktoś się też skusi i się przyłączy? jakby co to info http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=54713 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 29 Października 2009 Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Kiedy następny zlot?? Bo ten przegapiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 29 Października 2009 Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Jak to kiedy, byl tydzien temu, znowu przegapiles... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 29 Października 2009 Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Doba dobra, bez takich żartów mi tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 29 Października 2009 Udostępnij Napisano 29 Października 2009 w nast roku, pewnie gdzies na wysokosci maja-czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.