Rulez Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Ja bym nas nazwał "adrenalinowcy" Dobrze, że udało się to cholerstwo przeczekać bobym musiała zanocować na trasie Była jeszce opcja - poderżnięcie gardła, zatłuczenie pompką od amora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 hardkor to byl dla mnie na koniec jak ladowalem w siebie kolejne batony a wskaznik baterii dalej sie palil na czerwono cyborgowi padla bateria hehe nawet cyborg czasem wysiada , poza tym może popsuł ci się wskaźnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 A ja mam jeszcze pytanko, jaki nick ma kol. z Poisona Currare - naprawdę ostro dawał pod górę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 ATT . Ja zaś jestem pod wrażeniem got3na - z tego samego powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 to ja muszę napisać, że byłem pod wrażeniem gdy taki jeden gość z kamerką ciągle nas wyprzedzał i kręcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 No tak, Ivan dawał z siebie bardzo wiele, ty zresztą też ostro podjeżdżałeś, z drugiej strony miałeś niezłego pecha, zaliczyłeś chyba najwięcej gleb na kamienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 taa... na szczęście na podjazdach a nie zjazdach(tu wywrotka mogła by być mniej przyjemna) ale kolano goi się do dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 mi sie wydaje ze najwieksze rozczarowanie to moment gdy uslyszalem swoj nick podczas losowania nagrod(pulsometr ktorego do dzis nie rozkminilem do konca) hahah ja do dzis z podziwu wyjsc nie moge nigdy nic nie wygralem hahahhahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 A mnie zniszczyl tekst prawdopodbnie kogos z mojej ekipy w piwnicy przy kielbasce... - bla bla bla jakaś gadka... - jest keczup ? - a który to keczup ... ? :) :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosek Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 A mnie zniszczyl tekst prawdopodbnie kogos z mojej ekipy w piwnicy przy kielbasce... - bla bla bla jakaś gadka... - jest keczup ? - a który to keczup ... ? :) :icon_mrgreen: To nie śmieszne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Dla keczupa na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 I w ten oto sposób wylansowaliście nowego usera http://www.forumrowerowe.org/index.php?showuser=118612 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Na następnym zlocie musi się pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Dla keczupa na pewno nie wiem jaki rozmiar ciuchow nosi kolega keczup ale na pewno chciałby koszulkę w kolorze... czerwonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 tobo bardziej krwistym Ja tylko żałuje jednego ;-) Że nie przejechałem się na białym 29nerze kolegi który de facto proponował przejażdżkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 No to masz więcej powodów by zawitać na następny zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Sel Chodzi ci o sprzęt got3n ? http://picasaweb.google.pl/got3nn/Superior# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ooo tak, tej biało-zielonej bestii nigdy bym nie zapomniał :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 do sprzedania nowa kiera z demontazu, stan idealny, bezwypadkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 kiera jak i obręcz winna wylądować w specjalnym miejscu na ścianie koło pamiątki z I komunii świętej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
got3n Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 a proponowałem proponowałem ale sie nikt nie kwapił do jazdy testowej ;( No oprócz kolegi "Hardkora" Nabiała ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 W izbie pamięci Forumrowerowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Got3n, a wiesz że miałem Cie poprosić o rundkę na Twojej machinie. Ostatecznie z głowy mi to wypadło W każdym razie niesamowicie mi się spodobała. I jak to mawiają, co się odwlecze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 ja byłem bardzo zainteresowany kilkoma rowerumi: cannonem ze względu na siodło tune, drugim cannonem ze względu na lyrika, ninerami - szczególnie superiorem, iron horse'm ze względu na to samo zawieszenie co moj rower; takze canyonem, blurem (nabardziej mnie interesowało czy wyczuwalna jest jego niższa od mojego masa o paredziesiąt dekagramów ). powody rezygnacji były dwa: bardzo kiepska pogoda, szczególnie w sobotę, no i kompletne zajechanie się które mnie zupełnie nie motywowało do jakichkolwiek testów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 kiera jak i obręcz winna wylądować w specjalnym miejscu na ścianie koło pamiątki z I komunii świętej ... i zdjęcia Anioła Stróża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.