MarcinGoluch Napisano 12 Czerwca 2009 Autor Napisano 12 Czerwca 2009 Mam kilka koszulek osób które miały być na Zlocie a się nie pojawiły. Czy mogę je sobie zatrzymać czy mam prosić niektórych o odebranie koszulek lub uzgodnienie sposobu przesyłki?!
Miliron Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 Było fajnie. Szkoda tylko, że marna jajecznica i te górki takie małe
MarcinGoluch Napisano 12 Czerwca 2009 Autor Napisano 12 Czerwca 2009 Miliron widziałeś ile baraninki biegało przed schroniskiem ? DeJot nawet chciał jednego upolować ale nie miał kasku więc od razu był na przegranej pozycji ...... baran oczywiście . Mały ranking Zlotowy: Najlepsza gleba: Nabiał za naukę latania i kolega Janek(dobrze pamiętam imię?) za to, że zdążył się zatrzymać przed szlabanem(teraz z tego się śmieję, ale wesoło mi nie było jak kolega nie kontaktował); Najlepsza trasa/Najlepszy przejazd: Lookas z kolega jak jechali po % w totalnej mgle do Walimia, wrócili pod schronisko po czym kolega zorientował się, że zapomniał kasku i ponownie wracali do Walimia w środku nocy; Największy hardkore: Kubusiowa i łaciaty Grand - wielki szacunek, no i Kolega który odtłuszczał tarcze brunoxem ; Największy wałek: Oszustwo "listonosza" który gonił grupę "turystyczną"; Zlotowy postrach: DeJot goniący owce, pół stada padło na zawał ..... ze śmiechu ; Pech Zlotu: Kolega(Jarek?) który skręcił nogę pakując torby do auta; Wszystkich których pominąłem w rankingu serdecznie przepraszam ! ! !
tobo Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 Nalepsza regeneracja zlotowa: Ivan w stanie hibernacji codziennie w godzinach od 19 do 21 sen najlepszy na wszystko
MarcinGoluch Napisano 12 Czerwca 2009 Autor Napisano 12 Czerwca 2009 Nooo baaa Ivan jak małe dziecko drzemka po kolacji i później cała noc na nogach
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 12 Czerwca 2009 Klaniam, No bez przesady panowie Ale, ale... Wpadl mi do glowy pomysl ze rozpuszcze wiesci, zdjeciow i czegotamjeszcze miedzy ekipa Herbaciarzy z ktorymi zdazylo mi sie pare razy jezdzic po okolicy i jesli dopisze szczescie w przyszlym roku bedziemy mieli PRAWDZIWIE miedzynarodowy Zlot Najwieksza Sila Mielaca - gerus za zrobienie ze swojego X0 obiektu sztuki Najwieksze Rozczarowanie - mgla w sobotnia noc - ktora uciela najtrajda ale nie zatrzymala "spragnionych" OSTRO! I.
Rulez Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 gerus nie do końca cieszy się chyba z tego zaszczytu (parę zł w plecy) - łańcuch, hak , wózek przerzutki ...
tobo Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 myslalem ze wymienisz kogos a nie cos w kategorii rozczarowan ufff.....
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 12 Czerwca 2009 myslalem ze wymienisz kogos a nie cos w kategorii rozczarowan ufff..... Cicho siedz cyborgu Nie prowokuj mnie OSTRO! I.
Rulez Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 Tobo, dzięki Ivanowi wiemy, że jesteś bezduszną , bezuczuciową bestią (i inne rzeczy do których się przyznałeś) - cieszysz się ?
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 12 Czerwca 2009 ... jesli to blacha ze stali chromo-molibdenowej to podejme, jesli z alu to nie zamiaruje zawracac sobie nia glowy XD OSTRO! I.
tobo Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 wiem. jesteś skrzywiony na punkcie tych cienkościennych biednie wyglądających rur. na poczatku 21 wieku - wstyd
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 12 Czerwca 2009 Nigdy nie ukrywalem ze jestem ekhem... specyficzny a nie musze sobie powiekszac przyrodzenia spasionymi, alusowymi rurskami Poza tym jesli chodzi o "wstyd" to mam schowany takze trafiles Waszmosc jak slepy kulka w parkan. OSTRO! I.
Rulez Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 nie musze sobie powiekszac przyrodzenia spasionymi, alusowymi rurskami Rurska Toba, a owszem są spasione , ale bynajmniej nie aluminowe ...
gerus Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 gerus nie do końca cieszy się chyba z tego zaszczytu (parę zł w plecy) - łańcuch, hak , wózek przerzutki ... Bylo minelo... Lancuch juz jest, hak takze a dzis x0 bedzie jak nowe:) Odwiedziny harfy:) . Wazne ze ja caly i zabawa oraz zlot byly przednie:D
Sel Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 Ważne że nie stracił dobrego samopoczucia po "stracie"
agenciara Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 odnośnie rankingu... najdłuższa kolejka - do męskiej toalety a czy wrzuciliście gdzieś informacje o przebiegu trasy grupy "turystycznej"?
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 13 Czerwca 2009 ...Najwieksza Sila Mielaca - gerus za zrobienie ze swojego X0 obiektu sztuki Najwieksze Rozczarowanie - mgla w sobotnia noc - ktora uciela najtrajda ale nie zatrzymala "spragnionych" OSTRO! I. Tak, tak jak pragnienie męczy to ani nocna mgla ani deszcz nie przeszkodzą w tym by wyruszyć na poszukiwania Fakt faktem Krzysiu dal czadu informując mnie po powrocie pod samo schronisko i drapiąc się po glowie.... "...sluchaj kask zostawilem na dole..."
argusiol Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 a czy wrzuciliście gdzieś informacje o przebiegu trasy grupy "turystycznej"? tak, jest na stronie 71, a profil na 69
Ecia Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 Wasza grupa nazywała się "turystyczna" - a nasza? Bo nawet nie wiem, w jakiej grupie byłam
tobo Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 Rurska Toba, a owszem są spasione , ale bynajmniej nie aluminowe ... moje rurska są kanciate - jak moja chuda d....
DAMIAN24 Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 Wasza grupa nazywała się "turystyczna" - a nasza? Bo nawet nie wiem, w jakiej grupie byłam nasza grupa to grupa "hardcorowa"
tobo Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 hardkor to byl dla mnie na koniec jak ladowalem w siebie kolejne batony a wskaznik baterii dalej sie palil na czerwono cyborgowi padla bateria hehe
Ecia Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 Dla mnie najbardziej hardkorowym przeżyciem był mój atak kolki - każdy ruch mnie bolał, aż oddychać prawie nie mogłam . Dobrze, że udało się to cholerstwo przeczekać, bobym musiała zanocować na trasie gdzieś pod liściem łopianu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.