Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

na zlocie chyba boss Marcin G i inni proponowali Jurę... byłem przeciw bo w wiekszości tam płasko (chodź pięknie)..ale

może OJCÓW jest tam schronisko za 12zł za dobę buliliśmy :wub: więc luci i jak tu piętrowe łóżka czyli chłop może spać legalnie nad chłopem haha

:D

wiocha się ma WOLA KALINOWSKA kawałek od Pieskowej (czy jak) Skały .,było ok

hehe

polecam

a ja bylem w beskidzie sadeckim, i to nie raz, bo wiele razy. mam tam rodzine, zostawilem tam troche krwi :] mam zaprzyjaznionych ludzi w szpitalu :)

tereny sa zacne to prawda. dla zaawansowanych tez sie cos znajdzie :D

No to wreszcie doszedłem do żywych i trochę odespałem 4 miesięczne zaległości snu :)

We wtorek dla odpoczynku i rozruszania mięśni po zlocie przejechałem 96km - nie ma to jak praca na rowerze :D teraz mam rowerowstręt i dwa dni na biku nie siedziałem :P

Dziewczyna się ze mnie śmieje, że ja ciągle tylko o zlocie gadam i jak tam fajnie było :D

Dzięki wszystkim za ten Wzlot za klimat za wspólną jazdę :D

A co do lokalizacji następnego po może Beskid Śląski - Istebna. Trasy mam tam trochę sprawdzone tylko za noclegiem trzeba było by się rozejrzeć ale myślę że z tym problemu nie będzie B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...