Kubusiowa Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Oj oj wiele takich jest co czuje niedosyt Zlotu Może następnym razem więcej dni poszaleć będzie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosek Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 A może strzelce krajeńskie? Tam są fajne trasy rowerowe. Mam blisko z noclegiem to nie wiem akurat jak jest chyba trochę gorzej. Ale można w necie popatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 A Whistler w Kanadzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Nosek: nawet sobie nie żartuj, toż to niziny są . Równie dobrze można by się na zlot umówić w Kampinosie (też mam tam mam blisko, jakby co) - ale przecież nie o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 A Whistler w Kanadzie? Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 na zlocie chyba boss Marcin G i inni proponowali Jurę... byłem przeciw bo w wiekszości tam płasko (chodź pięknie)..ale może OJCÓW jest tam schronisko za 12zł za dobę buliliśmy więc luci i jak tu piętrowe łóżka czyli chłop może spać legalnie nad chłopem haha wiocha się ma WOLA KALINOWSKA kawałek od Pieskowej (czy jak) Skały .,było ok hehe polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jura badz gory(z przewaga na gory:)) innego wyjscia w PL nie ma:D Chyba ze chorwacja, hiszpania itp czyli tam gdzie wieczna pogoda i gory:) ale to moze za paaaaaare lat:D(oby:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 A ja stawiam na Pieniny , podobnie jak w Górach Sowich (trochę bardziej płasko, ale można też ostro), ambitniejsi mogą uderzyć w Beskid, i nawet wiem gdzie w Jaworkach jest pensjonat w którym koczują kolonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 GÓRY !!! Obstawiam Beskidy - z powodów wymienionych m. in. w wątku o następnym zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 hiszpania Zapraszam do Walencji i Katalonii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 To może wbijemy się do Fifiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wowo3003 Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jak dla mnie Ojców jest fajnym rozwiązaniem. Ładne okolice, naprawdę piękny Park Narodowy, sporo fajnych trasek no i mam blisko - 50km w jedną strone, śmigam tam czasem na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Klaniam, Plaskiego to ja mam do pohaftowania sie na codzien. Tylko gory!!!! Beskidy albo Sierra Nevada. Do Kanady troszku drogie bilety sa niestety... OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Mam sentyment do Jury ale....BESKID !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Małe Pieniny, Magura Spiska, Beskid Sądecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 To jak do Kanady drogo to może Fort William? ;] Tanie loty do Szkocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 To może Gruzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Beskid Sądecki to niezły pomysł - nie byłam tam nigdy, a ponoć tereny zacne. Również dla średnio zaawansowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 a ja bylem w beskidzie sadeckim, i to nie raz, bo wiele razy. mam tam rodzine, zostawilem tam troche krwi :] mam zaprzyjaznionych ludzi w szpitalu tereny sa zacne to prawda. dla zaawansowanych tez sie cos znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Kaniam, Ustron, Istebna... Dooobre miejscowki OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryszniok Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Brenna także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 w każdym razie niech PKP będzie blisko a nocleg standard Orła był lux więc trzymajmy ten poziom... ach kiedy ten rok minie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mogilniak Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Beskidy... Istebna, Koniaków, Jaworzynka rewelacja!! :-) Z pewnością nie byłoby problemów z załatwieniem dobrej bazy noclegowej, mam znajomości w UG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ponoć w Ustroniu jest możliwość wynajęcia domków - nie znam cen, ale mam kogo zapytać, jakby co . Teoretycznie takie domki to fajna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 No to wreszcie doszedłem do żywych i trochę odespałem 4 miesięczne zaległości snu We wtorek dla odpoczynku i rozruszania mięśni po zlocie przejechałem 96km - nie ma to jak praca na rowerze teraz mam rowerowstręt i dwa dni na biku nie siedziałem Dziewczyna się ze mnie śmieje, że ja ciągle tylko o zlocie gadam i jak tam fajnie było Dzięki wszystkim za ten Wzlot za klimat za wspólną jazdę A co do lokalizacji następnego po może Beskid Śląski - Istebna. Trasy mam tam trochę sprawdzone tylko za noclegiem trzeba było by się rozejrzeć ale myślę że z tym problemu nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.