Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Dochodziłam do siebie cały poniedziałek :) Wracałam z uśmiechem. Gdyby nie hol to chyba z bólu nigdzie nie dojechała, ale dałam radę i ostatnia nie byłam... Fajnie to wyglądało jak przyczepili się chłopacy do Plecaka :)

Kubusiowa - ja to byłem w szoku jak zobaczyłem jakiego powera miałaś wtedy w niedzielę. My nie mogliśmy za Tobą nadążyć i przez to podczepiliśmy się do plecaka, udając że holujemy ;)

Pozdrawiam i szybkiego powrotu do zdrowia życzę.

Raczej uczyli się spadać, i choć nie na 4 łapy - to i tak fartownie - ja widziałem jak leciał i nie było mi do śmiechu (ale jemu jeszcze mniej) :)

hm, gdyby wyniknęło z tego jakieś nieszczeście i to trwałe - byłoby zapewne tylko na poważnie na ten temat. jednak ku mojemu zaskoczeniu zobaczyłem u nabiała uśmiech niedługo po tym gdy zasiadł by pozbierać się do kupy :)

twardziel.

:) a ja doznalem szoku przegladajac dzis licznik !! dane licznika nie byly kasowane, ostatni zapis dotyczy sobotniej wycieczki i teraz tak licznik sie pomylil na wysokosci ale to kwestia cisnienia nie pomylil sie natomiast w kwesti przejechanych kilometrow ! i teraz najwazniejsze a wiec predkosc maxymalna jaka zostala zapisana w pamieci licznika wynosi 89,5km/h :) zastanawiam sie jak to mozliwe - bo znam swoj rower i juz kiedys staralem sie pobic kilka razy - max V ale wiecej jak 80 nie udalo mi sie wydobyc z niego :P :P w sobote bylo kilka ciekawych zjazdow na ktorych pocisnalem ale wcale nie szybciej niz inni :P :P czy ktos z grupy turistik sprawdzal V max z soboty, jestem ciekaw czy to jakis blad licznika czy faktycznie gdzies lecialem z predkoscia bliska smierci w oczach (aczkolwiek wydaje mi sie to malo prawdopodobne)

cann! u mnie Vmax w sobotę był najniższy przez 3 dni zlotu i wynosił tylko 53,8 km/h. Na osiągnięcie prawie 90 km/h to raczej nie było tego dnia zjazdu, więc albo gdzie indziej wycisnąłeś taką prędkość, albo błąd licznika. No chyba że ktoś zabrał na przejażdżkę Twój rower jak stał na świetlicy.

Z grupy "turystycznej" miałem w sobotę max 55km/h, ale to chyba tylko przez to, że widząc taką liczbę zacząłem przypalac klocki. Jednak nie wiem czy 80km/h dało się wycisnąc... bardzo możliwe :-)

W zestawieniu galerii zginłęła moja, więc pozwalam sobie przypomniec... http://picasaweb.google.pl/mogilniak/IZlot...RoweroweORG2009

Melduję iż właśnie zjechałam z michem do domu :P Zaszyłam się jeszcze na te kilka dni we Wrocławiu i jestem całym wypadem wielce rozanielona :P

Podsumowując bawiłam się nieziemsko dobrze :P Ludzie są tak pozytywni że tylko zazdrościć takich znajomych :)

hihihi no bo to same pozytywne osoby zebrały się w jedno miejsce, by rozmawiać tylko o jednym... :D o każdej porze dnia i nocy :D a co do zarywania nocek (i wczesnych pobudek) to......... dobrze nam to wychodziło, aż się dziwię, że chłopaki nas za drzwi nie wyrzucili :) :)

Kubusiowa - ja to byłem w szoku jak zobaczyłem jakiego powera miałaś wtedy w niedzielę. My nie mogliśmy za Tobą nadążyć i przez to podczepiliśmy się do plecaka, udając że holujemy :P

nie tylko Ty byles w szoku :D tak dzielnie zasuwala pod górę, że z zazdrości musieliście się jej uczepić, no! faceci :D ale i tak z Wami też dała radę :P

Hehe ja dziś na korytarzu w akademiku zostawiłem pół kilo ziemi z gór sowich :D Chyba sobie przesypie do słoiczka i zachowam na pamiątkę xD

ja też dzielnie zbierałam, i z gór i z Wrocławia..... jak pakowałam rower do samochodu to ludzie się dziwnie na mnie patrzeli jak je garściami z roweru zdejmowałam :D

ZLOCIK BYŁ SUPER, ATMOSFERA JEZSCZE LEPSZA, W OGÓLE WSZYSTKO FAJNIE, tylko żeby jeszcze noc była dłuższa bo z deka czasem przymroczyło :D

POZDROWIENIA I DO ZOBACZENIA NA NASTĘPNYM ZLOCIE!!!

p.s. wygrana koszula nocna stała się moją ulubioną :D

nie tylko Ty byles w szoku :P tak dzielnie zasuwala pod górę, że z zazdrości musieliście się jej uczepić, no! faceci :P ale i tak z Wami też dała radę :P

Bałam się że nie dojadę na miejsce to gnałam ile sił mi starczy żeby jak najbliżej Wałbrzycha paść z wycieńczenia :) Ogólnie Koledzy dodawali mi wigoru... przy nich od razu lżej się jechało :)

• Mod Team

Klaniam,

No to ja juz w Albionie ;)

Nie bede sie powtarzal ze bylo MEGA!!! MEGA!!! MEGA!!! MEGA!!! MEGA!!! MEGA!!! MEGA!!! bo to juz wiemy :)

Podziekowania:

Dla Prezia - Czyli Marcina za organizacje.

Dla Tobo - za bycie cyborgiem i zywym GPS-em. Tak wjezdzonego lokalnie zawodnika jeszcze moje kaprawe oko nie wiedzialo.

Dla KAZUMIEGO - za wspolna jazde i zerowanie :icon_mrgreen:

Dla Ekipy Kolejowej - za zajefajny klimat i najwiekszy wrzut jaki w zyciu widzialem w dziedzinie upakotechniki :D

Dla Szoppersa - za przyjazd mimo niesprzyjajacych warunkow (wesele) i wpolne traski.

Dla Pan w Sklepie w Gluszycy - za to ze nas nie wywalily tylko utworzyly malownicza kupke lisci i blota jaka wnieslismy do lokalu :)

No i Wszystkim, Wszystkim ktorzy jezdzili, tworzyli klimata, puszczali baki, bekali, chrapali i ogolnie zachowywali sie jak zwierzaki. Bez was (i bez tych kulturalnych takze) byloby do niczego :D

To ze dalem sobie w pierdziulenko mozna wyczytac z mojego ciagle slabowitego glosu i mega opryszczki wargowej. Jesli bylo OSTRO i CIEZKO i Ivan ma opryche znaczy ze bylo MEGA!!!

OSTRO!

I.

O popatrz:P Mam i ja ;)

jeśli dwóch facetów przyjeżdża ze zlotu na którym się dużo pedałuje z opryszczkami to ja jednak muszę przemyśleć czy pojechać za rok;)

EDIT:

I ja też :) - może założymy Klub Opryszczki Pozlotowej :icon_mrgreen: ?

ufff... kamień z serca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...