Ukasz Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 kerownik odezwie sie z rana ; z tym wrzucaniem był problem stąd może i błędy, mam propozycję na jutro szwagier przygotuję galerię na jakimś serwie, podrzuce hasło i loginy, wrzucicie zipami po max40mega zip (prosty sposób przeglądaj i dodaj, każdy swoje) bo ta jakość na google itd będą wszystkie w jedny miejscu, soft sam je rozpakuje i zamiesci oraz sformatuje dłuższy bok 700 na ileśtam.. jak na naszej www (tylko np z logo forumrowerowe.org) piszę po ciemku stad literówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Mógłbyś wrzucić gdzie indziej ? Już nie można ściągać A prosze bardzo - film można ściągnąć tutaj - http://hotfile.com/dl/5705393/4244efd/Zlot...ireman.avi.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Jakby ktoś tęsknił: http://picasaweb.google.pl/selevane/Tapety...CL_V24mM6sLiJA# Dzięki sebekfireman za wrzucenie. P.S. Pompka Ivana będzie legendarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A propos fotek...kierownik: nie mogę ściągnąć 2. części twoich zdjęć, wywala mi błąd. Inni też tak mają? Ja ściągłem wszystkie ale przy rozpakowywaniu wyskakuje mi błąd CRC :/ Swoje fotosy zarzucam na FTP, ale z moim UP'em to jeszcze z godzinę zajmie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja tam wszystko z hotfile pobrałem bez problemów, filmik jest całkiem w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kłaniam, Także sie melduje MEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGAMEGA MEGAMEGAMEGAMEGA!!!!!! Zdjecia podzielone na 4 paczuszki. Czesc niezłych, duzo niezabardzawych, garść action shot'ów. Jak odeśpię i odzyskam głos to coś wiecej zapodam Przy okazji. Zlot "oficjalnie" zakonczyliśmy kiedy to płaczac w ramię tobo (ty cholerny cyborgu ) żegnaliśmy sie pod parasolami. Kierdy juz prawie umyliśmy po tym rowerki nadciągneli mogilniak i bartmanin. I ten pierwszy gasił przysłowiowe światło jako że opouścił "Orła" dziś koło 6-tej rano. Razem z KAZUMIM startowaliśmy niecałe 2 godziny wcześniej... http://odsiebie.com/pokaz/3407556---23c0.html dojazdówka i przygotowania http://odsiebie.com/pokaz/3408283---bada.html Dzień 1 http://odsiebie.com/pokaz/3409471---ad92.html Dzień 2 http://odsiebie.com/pokaz/3410167---a4a0.html Dzień 3 http://odsiebie.com/pokaz/3410194---bea7.html ostatki OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 wy wszyscy chyba musicie spotykać kogos innego kogo mylicie ze mną heh. o ile pamiętam to każdego dnia JA oglądalem cię oddalającego sie w strone schroniska na tym pierdzielonym podjezdzie jesli cyborgi jadają batony to "terminator - dzień sądu" nam nie grozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Sel: świetne tapetki . Ivan: ściągam te fotki z nadzieją, że znajdzie się choć jedno moje zdjęcie z akcji - to z ciemną pacyną błota na okularze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 zaczynam żałować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 nawet nie wiesz jak bardzo masz czego zalowac mysle ze na nastepnym zlociku sie spotkamy ? p.s. oddaje na chwilke klawiature siostrze: podziekowania dla Janisław za uzyczenie oponki(bez ktorej bym sobie z Wami nie pojezdzila;p) a takze dla wyjatkowej osoby, bez ktorej zlot by sie nie odbyl, tu chyba nie bedzie zdziwienia jak napisze ze dla Marcina nie moglabym pominac osob, ktore wytrwaly do konca podczas piatkowego ogniska, mysle, ze kto byl to bedzie wiedzial...( Szoppers - nastepnym razem butelke przywieziemy ze soba, w metalowej skrzynce hehe ) i dla wszystkich osob ktore mialam przyjemnosc poznac i spedzic mile czas na rowerze a z plecaczka jestem MEGA MEGA zadowolona :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 zaczynam żałować. nic nie mów myślałem że film sebka będzie hitem nr 1 ale podróż ekipy z trójmiasta wymiata , pozostałe pliki zostawiam sobie na wolniejsze chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Coś nie mam szczęścia do tego internetu... Już wrzucam zdjęcia na FTPa od maciejtca. Idzie to wolno ale jakoś idzie. Mam nadzieję, że tym razem się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 szefostwo zróbcie listę linków..bo już jest ich mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Jeszcze raz wrzuciłem zdjęcia w sieć. Tym razem na inny serwer. Ściągałem, sprawdziłem, działa. Part 1 Part 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 mysle ze kolejne podziekowania sa zbedne, kazdy wie jak bylo...rodzinnie dopelniajac pozytywnego wymiaru zlotu, nic nie zlamalem, wszystkie badania zrobione i nic nie wykryto poza obiciem narzadow, jakimis bzdetami i 2 sledzionami krotko mowiac lekka wywrotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 mysle ze kolejne podziekowania sa zbedne, kazdy wie jak bylo...rodzinnie dopelniajac pozytywnego wymiaru zlotu, nic nie zlamalem, wszystkie badania zrobione i nic nie wykryto poza obiciem narzadow, jakimis bzdetami i 2 sledzionami krotko mowiac lekka wywrotka To super ze nic poważnego się nie stało, pozdrowionka Coś nie mam szczęścia do tego internetu... Już wrzucam zdjęcia na FTPa od maciejtca. Idzie to wolno ale jakoś idzie. Mam nadzieję, że tym razem się uda Zdjęcia od Kerownika są dostępne pod adresem: http://panda.home.pl/zlot.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 o ile pamiętam to każdego dnia JA oglądalem cię oddalającego sie w strone schroniska na tym pierdzielonym podjezdzie Ivan na podjeździe pod schronisko był wymiatający , zresztą ,i tak był wymiatający ... A ta seria fotek "Nabiala" można by ją nazwać "tuż przed tragedią" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 podziekowania dla Janisław za uzyczenie oponki(bez ktorej bym sobie z Wami nie pojezdzila;p) No problem a z plecaczka jestem MEGA MEGA zadowolona Do roli sierotki ćwiczyłem 3 tygodnie przed zlotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Xanagaz - dobra robota . Ułatwiłeś mi zadanie, bo właśnie miałam się zabrać za wydzielanie nowego wątku ze zdjęciami . Zapraszam tutaj: http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;#entry588968. Jeśli Xanagaz coś pominął (dokleiłam do jego postu plik rar od kierownika z postu maciejtca) - proszę o cynk, doczepimy . No, i oczywiście - jeśli ktoś coś jeszcze ma do dodania, niech wali śmiało PS. nabial, fajnie, że się odezwałeś, bo się już zaczynałam martwić . Czekamy jeszcze na Janka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Zamieszczam ślad z soboty grupy "turystycznej": ślad w formacie .gdb oraz naniesiony na mapę z wszystkimi szlakami, drogami, jakby ktoś chciał powtórzyć... już niedługo wakacje! mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 A ta seria fotek "Nabiala" można by ją nazwać "tuż przed tragedią" moment spalenia klockow, ktore uraczyly wszystkich swoim zapachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 moment spalenia klockow, ktore uraczyly wszystkich swoim zapachem W porownaniu z moimi po zjezdzie z orla z plecakiem w niedziele to twoje cieplutkie byly:) Oby dwie tarcze fioletowe + zywica z klockow stopiona na tarczy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dochodziłam do siebie cały poniedziałek Wracałam z uśmiechem. Gdyby nie hol to chyba z bólu nigdzie nie dojechała, ale dałam radę i ostatnia nie byłam... Fajnie to wyglądało jak przyczepili się chłopacy do Plecaka Agenciara to super dziewczyna, uwielbiam z nią zarywać noce Dzięki ludziom ze Zlotu jakoś dojechałam na rowerze do Wałbrzycha no i leki przeciwbólowe Na moim Kasku została pamiątka po upadku.... Dobrze że to nie była moja głowa bo gdyby takie wgniecenie zrobiłoby się w mojej głowie to nie wiem jak to mogło się skończyć... Kocham polskie kolejki do lekarza. Mam wizytę na sierpień z moim kolanem hehe pomimo że jest podejrzenie zerwanych więzadeł hehe beka prędzej samo odpadnie Podsumowując bawiłam się nieziemsko dobrze Ludzie są tak pozytywni że tylko zazdrościć takich znajomych WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC I TROSKĘ... JAK TO MÓWIĄ "PIERWSZY RAZ ZAWSZE BOLI " Pozdrawiam PS super fotosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ech, to kiepsko z tym kolanem ... myślałam, że to tylko mocne stłuczenie. Oby szybko wszystko wróciło do normy - a ty na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Hej Kubusiowa Cieszę się, że żyjesz i dotarłaś do domu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.