Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

T

8) cały czas pod górę, w Rzeczce dojeżdzamy do Przełęczy Sokolej gdzie kawałek szutrem w górę jest

a czy da sie zaparkowac auto gdzies w tym momencie ? wyzej ospisanym ;p czy auto lepiej zostawic w Walimu czy Rzeczce ? wiem ze wczesniej byla jakas rozmowa na temat parkingow ale nic konkretnego !!?

ja dzwonilem do gospodarstw agroturystycznych - turystycznych w rzeczce i mam nagrane 4 miejscowki na parkowanie auta. jedna za darmo, druga za 5tke za dobe, trzecia za 10 pln za dobe a czwarta prawdopodobnie tez za 10, ale gosc nie wie czy bedzie mial wolne miejsca. tak to wyglada z mojej strony a tez jade autem.

hmm ja planuje od siebie najpozniej o 8:30 wyjechać, tak coby całego dnia nie s######ic, i na miejsce mam około 70 km, tak ze najpozniej o 11 powinienem byc, biorac pod uwage to ze sie moge zgubić etc :D

:) tez juz bym z checia wsiadl w samochod i pedzil na zlot ale niestety musze czekac az siostra skonczy prace :) ale tak czy siak zapewne podjade najwyzej jak sie da i jutro sie wspolnie poszuka miejsc parkingowych !! powodzenia na tracie wszystkim automobilom :D !!

Ja się obudziłam i stwierdziłam, że pupa, leżę w łóżku dalej :D

ale zaraz się wyzbieram, cieplutkie kakao może mnie podniesie... :P

będziemy około 13-14, Robert mówi że jest zwarty i gotowy do jazdy, ale wygląda gorzej niż ja się czuję :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...