Gevera Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A o której się Was spodziewać w Jugowicach? To się możemy spotkać po drodze (: Wiem, że z Gdańska to już ruszyli, ale jakiś locales będzie zbierać, a z Robertem myślimy nad wyjechaniem z rańca (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 T8) cały czas pod górę, w Rzeczce dojeżdzamy do Przełęczy Sokolej gdzie kawałek szutrem w górę jest a czy da sie zaparkowac auto gdzies w tym momencie ? wyzej ospisanym ;p czy auto lepiej zostawic w Walimu czy Rzeczce ? wiem ze wczesniej byla jakas rozmowa na temat parkingow ale nic konkretnego !!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Podobno da się pod samo schronisko, a w Rzeczce na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ja dzwonilem do gospodarstw agroturystycznych - turystycznych w rzeczce i mam nagrane 4 miejscowki na parkowanie auta. jedna za darmo, druga za 5tke za dobe, trzecia za 10 pln za dobe a czwarta prawdopodobnie tez za 10, ale gosc nie wie czy bedzie mial wolne miejsca. tak to wyglada z mojej strony a tez jade autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 a o ktorej przybywacie autami moze udalo by sie jakos zgrac ;p ja mam zamiar byc w godzinach 13-14 max 15 najpozniej !!i wsumie zaplacic moge nawet i 15 za dobe ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 hmm ja planuje od siebie najpozniej o 8:30 wyjechać, tak coby całego dnia nie s######ic, i na miejsce mam około 70 km, tak ze najpozniej o 11 powinienem byc, biorac pod uwage to ze sie moge zgubić etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 yyy to za szybko jak dla mnie ja nie dam rady sie tak z rana wywinac ;p a zgubic sie raczej nie dasz rady drogi tam sa w miare przejrzyste :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 do zobaczenia jutro więc : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Tak wiec localsi i reszto zainteresowanych: ruszam z wro tak zeby byc pod Orlem ok 9.45-10.15 i odezwe sie do localsoow co do miejsca parkingowego tez jestem zainteresowany.. smarujcie lanuchy i do jutra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 właśnie śmigam na ciapąg relacji Bydgoszcz - Walbrzych do zobaczenia na zlocie!!! postaramy się trochę słońca przywieźć pa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 tez juz bym z checia wsiadl w samochod i pedzil na zlot ale niestety musze czekac az siostra skonczy prace ale tak czy siak zapewne podjade najwyzej jak sie da i jutro sie wspolnie poszuka miejsc parkingowych !! powodzenia na tracie wszystkim automobilom !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ja mam nadzieję najpóźniej na 15 dotrzeć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Pozdrowienia z przedzialu chrapiacych Panow i krecacych sie Pan gdzies na relacji poznan -walbrzych;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Pozdrowienia z zimnego pociągu relacji konin - poznań. dozobaczenia na orłe bądź w ciapciągu gdzieś po trasie... PS. Nie dosyć że post nr 500 to jeszcze pisany w ciapciągu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Właśnie zameldowałem się na dworcu w Wałbrzychu i oczekuję ekipy 'pociągowej' Pozdro z mokrego i zimnego Wałbrzycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarekwer Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Oj widzie że zaczyna się robić gorąco. Zaraz wsiadam w auto i pędzę do was. Rozgrzejemy Wałbrzych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ja tez juz wstalem pakuje sie zbieram rowery i czekam jeszcze tylko az siostra odespi nocke ;p a pogoda widze ze idealna lekki deszczyk ale generalnie nie jest zimno czyli zabawa prze-okrutna sie szykuje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ja się obudziłam i stwierdziłam, że pupa, leżę w łóżku dalej ale zaraz się wyzbieram, cieplutkie kakao może mnie podniesie... będziemy około 13-14, Robert mówi że jest zwarty i gotowy do jazdy, ale wygląda gorzej niż ja się czuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 my ruszamy po 13 na 16 powinniśmy być bo trzeba się przez Wrocław przebić Ktoś z lokalnych wypowie się jaka pogoda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Pochmurno, chociaż widzę,że się rozjaśnia- ale na ile się rozjaśni, tego nie wie nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Robi sie już jasno i temperatura stale rośnie (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nie jest źle, rano pogodą byłem załamany jak wracałem do domu, teraz bez deszczu i powyżej 10*C więc idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 My z Nawrotem będziemy około 16 na miejscu-autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 No czas sie ruszac Akurat słońce wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 15.14 melduję się na dworcu w wałbrzychu i ruszam do orła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.