Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No, dużo osób mamy, aż się zdziwiłam!

Zlot tuż tuż, a ja zamiast kręcić leczę niedziałającą nogę :) Ja wiedziałam, że tak będzie xD

• Mod Team
Napisano

Kwestia śniadania :

Śniadanie w formie ciepłej - /może nie koniecznie makaron?/ wydawany na porcje w skład śniadań wchodzi: jajecznica/ parówka z wody, zestaw wędlin i serów, twaróg, dżem, pieczywo, kawa, herbata, pomidor, ogórek - koszt 10,-/szt.

Kwestia losowania nagród... mam wydrukowane potwierdzenia dokonania przedpłat przez uczestników zlotu, możemy z nich zrobić losy wrzucimy do wiadra i tylko trzeba wyłonić kto będzie maszyną losującą :D

Co do nagród to w obecnej chwili już jest :

- Pompka stacjonarna Topeak Joe Blow Sport II - Genialna jest nawet lepsza od mojej chyba :P

- Plecak diosaz Raid 10 (pojemność 10L i bukłak 2L na wodę)

- 2 Plecaki Rockrider Black (bukłak 2 litry)

- Pompka Kellys'a, mocowana do roweru, niestety bez manometru ale za to porządnie wykonana :)

- 4 pulsometry w formie zegarka na rękę i pasa na klatkę piersiową - zegarek ma uchwyt na kierownicę rowerową

- nagrody pocieszenia/dodatkowe : 2 standardowe toole, zestawy łatek/łyżek do opon

Lista niebawem się rozrośnie troszkę :)

Napisano

a propos, to kiedy ma być to losowanie? bo ja chcę też wziąć w nim udział, ale będę tylko do soboty południa na zlocie

Napisano

Gavera ty się nie martw ja sobie skręciłam kostkę tak że boli mnie przez 24 h a do tego angina ale co robić co zrobić ;) Do 4 czerwca zostało jeszcze czasu :) No ja bym chciała być w pokoju z dziewczynami tak w ogóle :) Jak jest szansa to się przykleję do agenciary :D

Napisano

My będziemy w sobotę z rana....

prawdopodobnie będę miał miejsce w aucie ,,, na 2osoby z rowerami ze Świdnicy :) (okolic)

..

wydaje mi się że losowanie powinno być przy grillu w sobotę :P to to jest główny dzionek z największą liczbą uczestników na miejscu ... nieobecnym dośle się nagrody na ich koszt...(ogólnie wszyscy prawie tam będą w Orle)...

Lookas ma listę tych co wpłacili na nagrody ..to trzeba wytworzyć lossyy wg listy :)

pozdro

Napisano

Sebek oj Sebek jak jeszcze raz ktoś zapyta to mnie rozniesie wrrrrr :P!

W głównym wątku Zlotowym jest info ze to za jeden nocleg, a drugi płatny na miejscu.

Ze śpiworami dobrze rozumiesz :P.

Pozdrawiam!

Marcin

Co do nagród to w obecnej chwili już jest :

- Pompka stacjonarna Topeak Joe Blow Sport II - Genialna jest nawet lepsza od mojej chyba :P

- Plecak diosaz Raid 10 (pojemność 10L i bukłak 2L na wodę)

- 2 Plecaki Rockrider Black (bukłak 2 litry)

- Pompka Kellys'a, mocowana do roweru, niestety bez manometru ale za to porządnie wykonana :P

- 4 pulsometry w formie zegarka na rękę i pasa na klatkę piersiową - zegarek ma uchwyt na kierownicę rowerową

- nagrody pocieszenia/dodatkowe : 2 standardowe toole, zestawy łatek/łyżek do opon

Lista niebawem się rozrośnie troszkę :)

Lista nagród powiększa się o przedmioty wynegocjowane po ciężkich bojach z Orłem i Koszulkowem :) :

1. 2-dniowy pobyt w Orle(prawdopodobnie z dodatkami typu śniadanie itp.)

2. 2x 1-dniowy pobyt w Orle(prawdopodobnie z dodatkami typu śniadanie itp.)

3. 4szt Koszulki Zlotowe (czarna i białą z każdego projektu)

To jeszcze nie koniec :)!

Pozdrawiam!

Marcin

P.S. Lookas czy to nie miało być utrzymane w tajemnicy? :D

• Mod Team
Napisano

Na zlot zabieram ze sobą wagę kto będzie mial ochotę będzie mógl dowiedzieć się ile waży jego rower z dokladnoscią do 10g bez rozbierania :) (Roweru oczywiście :D )

Napisano
Na zlot zabieram ze sobą wagę kto będzie mial ochotę będzie mógl dowiedzieć się ile waży jego rower z dokladnoscią do 10g bez rozbierania :) (Roweru oczywiście :P )

Dlatego moja rada, niech każdy wyczyści rower, bo brud waży ponad 10g i wynik będzie zakłamany. :D

Napisano
Sebek oj Sebek jak jeszcze raz ktoś zapyta to mnie rozniesie wrrrrr !

W głównym wątku Zlotowym jest info ze to za jeden nocleg, a drugi płatny na miejscu

Hehe - kilkanaście razy przeczytałem główny wątek Zlotowy (to jest ten gdzie są wymienione osoby które wpłaciły?) i tam nie ma tej informacji (już myślałem że ślepy jestem) :) Jest tylko informacja że 18 zł za nocleg, ale czy to dotyczy jednej doby czy całego zlotu to ciężko wywnioskować.

Napisano
Na zlot zabieram ze sobą wagę kto będzie mial ochotę będzie mógl dowiedzieć się ile waży jego rower z dokladnoscią do 10g bez rozbierania :) (Roweru oczywiście :D )

Może to będzie okazja dla mojego rumaka się zważyć w końcu ;P Suma sumarum in minus powinno mu wyjść ;>

Napisano

Jesli w sobote losowanie to mnie nie bedzie :D to najwyzej ta stacjonarna pompke i pulsometr ktos mi zatrzyma ok? :P

nagrody widze syte.. sniadanko palce lizac.. ogoolnie widze ze bedzie mega :P

ps. jedzie ktos w sobote na enduro trophy? :D

Napisano

czy są jeszcze miejsca i jest sens wpłacać , czy nie

Podpinam się pod pytanie i mam jeszcze jedno - czy jedzie ktoś z Wrocławia pociągiem albo autem ? Bo samemu troche lipa jechać, a chciałbym się wybrać na ten zlocik...

Napisano

Podpinam się pod pytanie i mam jeszcze jedno - czy jedzie ktoś z Wrocławia pociągiem albo autem ? Bo samemu troche lipa jechać, a chciałbym się wybrać na ten zlocik...

Kazdy kto jedzie pociagiem na zlot jedzie przez wroclaw;] Tego miasta nie da sie ominac

Napisano
Piszę tu, bo od Marcina nie dostałem odpowiedzi - czy są jeszcze miejsca i jest sens wpłacać , czy nie :)

Przepraszam Panowie, że nie odpowiedziałem ale nawarstwiło mi się ostatnio kilka problemów i sporadycznie siedziałem w sieci.

Licząc na szybko mamy jeszcze 10miejsc wolnych więc możecie wpłacać.

MateuszWro jedziemy przez Wrocław z ekipą z wielkopolski. We wrocku jesteśmy w piątek o 9:20(odjazd 9:39), na miejscu w Wałbrzychu 11:22. szykuje się większa grupa więc zapraszam.

Napisano
Przepraszam Panowie, że nie odpowiedziałem ale nawarstwiło mi się ostatnio kilka problemów i sporadycznie siedziałem w sieci.

Licząc na szybko mamy jeszcze 10miejsc wolnych więc możecie wpłacać.

MateuszWro jedziemy przez Wrocław z ekipą z wielkopolski. We wrocku jesteśmy w piątek o 9:20(odjazd 9:39), na miejscu w Wałbrzychu 11:22. szykuje się większa grupa więc zapraszam.

Czekamy pare min na autobus szynowy do gluszycy i z tamtad do schroniska czy z walbrzycha odrazu? Chyba ze ma byc obgadane p[o drodze w ciuchci to:)

Napisano
Jak wygląda sytuacja meteo na najbliższe dni? Zapewne nie za ciekawie...

No akurat za pogodę odpowiedzialny jest Tobo więc jak coś sto osób zwali mu się do domu :).

We wtorek już opady miejscowe. Od środy słońce więc powinno przeschnąć.

Plusy takie że nie będzie pyłu, minusy ze w rejonach wycinki lasu może być niezła przeprawa. Ot takie urozmaicenie.

Czekamy pare min na autobus szynowy do gluszycy i z tamtad do schroniska czy z Wałbrzycha od razu? Chyba ze ma byc obgadane p[o drodze w ciuchci to:)

No to myślę obgadamy w pociągu. Z tego co mówił Tobo to spora część trasy wyjdzie asfaltem więc faktycznie można pomyśleć żeby podjechać szynobusem a później gdzieś się przelecieć po górkach.

Napisano

Z Gluszycy wlatujesz w Kosciuszki na Kolce, potem Sierpnica i zjazdem pod podjazd pod schronisko. Calosc asfaltem, tylko podjazd pod schronisko jest (byl?) szutrowy. Owszem mozna leciec terenem chociazby po trasie MTB Marathonu ale z pcekalami, tobolami to nie za ciekawie;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...