Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

o jakim singielku mowa? Ten singiel - trawers co idzie wzdluz drogi nr 380( zielony szlak od gluszycy tam idzie) jesli nie to mozna rozwazyc dopisanie go do trasy na wycieczki

Napisano

DeJot uspokój się bo Ci serce siądzie :).

Spoko mnie też już skręca i chętnie bym zobaczył jak się w takiej ekipie jeździ.

Zresztą z kim bym nie rozmawiał to chętnie już by wyruszyli na Zlot :(.

Napisano

to go sklejaj bo duzo czasu ci nie zostalo:) Jak nie to nie bedziemy na ciebie czekac jak na hulajnodze bedziesz jechal:P

Napisano

Oczywiscie musialo byc cos nie teges.. okazalo sie ze w sobote 6.06 mam slub kuzynki... :/

ale spokojnie :)

jezdze na bank w piatek, w sobote zalezy na ktoora jest slub i w niedziele na kacu dolaczam :D

ps. mozna kuknac do sygnaturki :D spec juz zlozony.. zaliczyl juz maraton w Miedzygorzu :) masakra ogolnie ta traska.. :P

Napisano

Nie mogę znaleźć info jak wygląda planowany szlak przejazdu w sobotę Wiem że coś takiego było... Czy ktoś może mi wskazać na której to było zakładce???

Napisano

Zostało tak niewiele czasu, że nie pozostało nic jak tylko szykować sprzęt :)

No i leczyć różne dziwne przypadłości -.-

Napisano

grypy i tym podobne :)

Mi zostało tylko zdać polski i angielski (;

też się nie mogę doczekać. mam aż zamiar pójść jutro na rower, tylko ten polski...

Napisano
Zostało tak niewiele czasu, że nie pozostało nic jak tylko szykować sprzęt ;)

Poszedłem za Twoją radą i zacząłem składać rower by nie biegać za wami :PB)

Napisano

@Sel:

zawieszonko miodzio B) pomijam ze juz pierwszy podjazd z za nisko ustawiona sztyca i damperem nie przestawionym na platforme mnie zazrnal ;) ale maratonik mega.. dzieki zawieszeniu i wielkiemu rozstawowi kol na zjazdach ograniczeniem byl tylko zapach klockow hamulcowych i mgla :P

Napisano

u mnie takze w koncu wszystko ustalone.. wplate dokonalem za mnie i 3 osoby towarzyszace.. nie moge sie doczekac zlotu.. pozdrawiam.

Napisano

Ja się tylko przypominam, że do rejestracji w schronisku muszę podać dane uczestników Zlotu:

Imie i nazwisko

Adres stałego zamieszkania

Numer dowodu tożsamości

I przypominam również, że mamy już listę pokoi z ilością miejsc więc można zgłaszać swoje propozycje co do rozmieszczenia.

Sprawa wygląda następująco:

3pooje 2osobowe z łóżkiem małżeńskim

3pokoje 2osobowe z pojedynczymi łóżkami

6pokojów 3osobowych

4pokoje 4osobowe

2pokoje 5osobowe

2pokoje 6osobowe

1sala 8osobowa(przechodnia)

1sala 12osobowa

Rezerwacje na dwójki zgodnie z poprzednimi ustaleniami:

Do tych pokojów pierwszeństwo mają pary. I na chwile obecną rezerwacje wyglądają następująco:

1. Ecia&KsiążeMałżonek

2. Gevera&Robert

3. Jergus&Malwina

4. Knut& osoba towarzysząca

Kolejność zgodna z kolejnością zgłoszeń.

Czy mamy jeszcze pary na liście?

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano
:) troche zamieszania mam w swoim zyciu ale wiem juz na pewno ze pojawie sie na zlocie i dostapie zaczytu bawienia sie z osobami z najlepszego forum w polsce;p;p pozdrowka
Napisano
Ja się tylko przypominam, że do rejestracji w schronisku muszę podać dane uczestników Zlotu:

Imie i nazwisko

Adres stałego zamieszkania

Numer dowodu tożsamości

Marcin, weź mi przypomnij czy masz moje dane czy nie. Najlepiej na liście zapisanych osób odhacz kto już podał adres i nr dowodu a kto nie... tyle wplat zrobiłam że już nie wiem które czyje i co podawałam ;-)

Napisano

hm a ja bede, wplaty nie dokonalem, ale na zlocie sie pojawie :] mi tam kawalek podlogi wystarczy %).

pasze zorganizuje sobie we wlasnym zakresie, sniadanko opędzę sobie tez solo. jesli bedzie cos grupowego ( jedzenie ) to chetnie tez się w to zaopatrzę.

kiedy planujecie zamknąć listę uczestników ? bo może jednak wpłacę za sam nocleg ( po dłuższym namyśle )

pozdrawiam

kacper

Napisano

Postaram się dzisiaj wszystko ogarnac i zrobić listę osób których mam dane.

KOSie kończą się miejsca, obecnie zostało mniej niż 10 więc jeśli planujesz wpłate radzę się spieszyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...