Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

to schronisko jest raczej dosyc daleko od takich jadłodajni. :D prędzej jednak jadło typowo turystyczne. kuchnia schroniskowa nie jest tania ani bogata jednak zjadliwa. ostatnio brałem frytki i porcja była baaardzo uczciwa.

Napisano

w najbliższej wiosce musi być sklep :D do tego jak dobrze pamiętam to już ktoś pisał o tym

Będziemy wysyłać tych co będą mieli za dużo energii czyli IvanMTB ostatnio mówił o zmęczeniu się, to jak nam tak do Wałbrzycha i z powrotem pojedzie po pieczywo dla wszystkich to myślę że wystarczająco się zmęczy, a tym samym przyczyni się do tego że ludzkość z głodu nie zginie, a znając życie to jeszcze kilku chętnych znajdziemy do Wolontariatu :D Prawda?

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Zeby bylo jasno. Wypraszam sobie takie ogolniki ze "kawa rzecz swieta". Dla mnie kawa to moze wogole nie istniec a w calym swoim zyciu wypilem moze ze 3 kawy i do dzis nie wiem po jaka cholere to obrzydlistwo bralem do ust :P

Co zasie tyczy nadwyzek energii to nie szarpcie emerytow i ludzi w Wieku Chrystusowym. Jeden Nawrot wystarczy za Generalnego Intendenta :D

Daaamy rade :D

OSTRO!

I.

Napisano

"KAWA I PIWO TO MOJE PALIWO" :)! ! !

Hehe najlepsze, że Kobiety najbardziej się martwią o jadłodajnie :).

Już widzę jak Agenciara zasuwa samochodem wypakowanym pod dach konserwą tyrolską, Ecia toczy pod górę wielki bochen chleba a Kubusiowa hmmm ona się kiedyś deklarowała, że to wszytsko przyrządzi :D.

Wybaczcie ale musiałem :D.

Ukasz co do dodatkowych wpłat to spokojnie. To damy rade zorganizować nawet na tydzień przed Zlotem. Obecnie dopinamy temat koszulek, nagród i formy zapisów więc nie chcemy dodatkowo mieszać wpłatami.

Drugi nocleg(18zł) na bank będzie opłacany na miejscu. Wpłata 28zł zgodnie z opisem dotyczyła pierwszego noclegu(18zł) i loterii(10zł).

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano
:) Ja tam mogę w kuchni posiedzieć :D zaś Gavera mówiła że też posiedzi tam ze mną więc będzie wesoło :D Jest nas tak dużo że nie zginiemy z głodu :D W gromadzie łatwiej przeżyć :)
Napisano

Dostałem już od właściciela szczegółową liste pokoi. Czy są jakieś życzenia kto z kim?

Nie obiecuję, że wszystkie sugestie uda się uwzględnić ale postaram się rozlokować w miarę wedle życzeń.

Sprawa wygląda następująco:

3pooje 2osobowe z łóżkiem małżeńskim :)

3pokoje 2osobowe z pojedynczymi łóżkami

6pokojów 3osobowych

4pokoje 4osobowe

2pokoje 5osobowe

2pokoje 6osobowe

1sala 8osobowa(przechodnia)

1sala 12osobowa

Rezerwacje na dwójki zgodnie z poprzednimi ustaleniami:

Do tych pokojów pierwszeństwo mają pary. I na chwile obecną rezerwacje wyglądają następująco:

1. Ecia&KsiążeMałżonek

2. Gevera&Robert

3. Mieciu&SzanownaPaniMałżonka(?)

4. Jergus&Malwina

5. Knut& osoba towarzysząca

Kolejność zgodna z kolejnością zgłoszeń.

Czy mamy jeszcze pary na liście?

Napisano

To ja już zamawiam drugą koszulkę .... .

Co do pokoi .. to ja rezerwowałem(opłaciłem) dwa miejsca mi i kumplowi i tyle żeby były w jednym pokoju (nie ważna ileosobowym byle w jednym)

pozdrawiam

Ukasz

No to jak można (dla osoby nieobecnej na zlocie) zamówię i trzecią koszulkę ...:)

Bratu ..miał być na zlocie ale niestety zaliczył szpital, wychodzi niby jutro ale o rowerze na jakiś czas musi zapomnieć :)..

Napisano
Hehe najlepsze, że Kobiety najbardziej się martwią o jadłodajnie :).

Już widzę jak Agenciara zasuwa samochodem wypakowanym pod dach konserwą tyrolską, Ecia toczy pod górę wielki bochen chleba a Kubusiowa hmmm ona się kiedyś deklarowała, że to wszytsko przyrządzi :D.

Wybaczcie ale musiałem :D.

buhahaha a dlaczego to ja miałabym tachać te świnki w konserwach, jam preferejszyn kuchnię wegetariejszyn... niedoczekanie :D :D :D jogurciki rządzą :P

a chciałam się podpytać tak konkretniej... Kto zostaje po zlocie, tj. z niedzieli na poniedziałek w Orle?? Tudzież, czy byłby by osoby chętne wracać rowerem do Wrocławia ;]

Napisano
Jeden Nawrot wystarczy za Generalnego Intendenta :)

Się znaczy? ; D

W moim przypadku jak tak dalej pójdzie jak to idzie to ja się pojawię na zlocie ale bez sprzęta : /

Przyjadę na zlot spać :D

Napisano

Tak jak już pisałem w kolejowym temacie - moje plany na czerwiec się zmieniły i niestety nie będę wstanie pojawić się na zlocie :/

Napisano

Nie wyrobiłam po tej matmie (umrę ze stresu!) i pojechałam do Rzeczki. Sowa stoi i ma się dobrze (; Górek nie wyprasowali.

Było z deczka zimnawo, ale to Serwacego, po Zośce będzie ciepło (:

Napisano

Czy ktoś nie znajdujący się na liście Zlotowej ma plan pojawić się na Zlocie? Może ktoś ze znajomych się szykuje?

Pytam ponieważ nieco osób nam się wykruszyło, w sumie 8osób. Widzę, że mimo składki rezerwacyjnej nie wiele możemy zdziałać.

! ! ! JUTRO OSTATNI DZIEŃ ZAMAWIANIA KOSZULEK ! ! !

Napisano
Czy ktoś nie znajdujący się na liście Zlotowej ma plan pojawić się na Zlocie? Może ktoś ze znajomych się szykuje?

ja zabieram 3 osoby, któraś z nich chyba się z Tobą kontaktowała lub z Łukaszem (Lookas 46), a przynajmniej tak im zaleciłem :D

nie widziałem ich na liście a konta na forum raczej chyba nie mają.

no ale jadą i to chyba najważniejsze :D

Napisano

Ja też mam taki plan, ale jeszcze nie mam 100% pewności czy dam rade, więc nie wpłacam kasy co by zamieszania potem nie robić. Będę pewien to dam znać i wpłacę kasę. Szkoda tylko, że już po koszulkach <_<

Napisano

a czy jest możliwość zaktualizowania listy tych którzy wpłacili bo nie wiem czy przelew nie dotarł czy coś nie gra ;) bo jużżż dawno przelałem za 2osoby.

PS

wczoraj zwiedziłem ten zielony singiel w Jedlinie...i resztę ... ze Świdnicy wyszło over 100km :D .... trasa bajka w zachwycie nie przeszkadzało błotko i deszcz :) Dzięki Tobo za "oświecenie" ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...