tobo Napisano 12 Maja 2009 Napisano 12 Maja 2009 to schronisko jest raczej dosyc daleko od takich jadłodajni. prędzej jednak jadło typowo turystyczne. kuchnia schroniskowa nie jest tania ani bogata jednak zjadliwa. ostatnio brałem frytki i porcja była baaardzo uczciwa.
Kubusiowa Napisano 12 Maja 2009 Napisano 12 Maja 2009 spokojnie są tam sklepy jak co to się zjedzie i wjedzie po parówki
Kubusiowa Napisano 12 Maja 2009 Napisano 12 Maja 2009 w najbliższej wiosce musi być sklep do tego jak dobrze pamiętam to już ktoś pisał o tym Będziemy wysyłać tych co będą mieli za dużo energii czyli IvanMTB ostatnio mówił o zmęczeniu się, to jak nam tak do Wałbrzycha i z powrotem pojedzie po pieczywo dla wszystkich to myślę że wystarczająco się zmęczy, a tym samym przyczyni się do tego że ludzkość z głodu nie zginie, a znając życie to jeszcze kilku chętnych znajdziemy do Wolontariatu Prawda?
tobo Napisano 12 Maja 2009 Napisano 12 Maja 2009 w jedną stronę - sklep 7 kilometrow oddalony... zjazdowych z drugiej strony blizej ale też sporo w dół
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Maja 2009 Mod Team Napisano 12 Maja 2009 Klaniam, Zeby bylo jasno. Wypraszam sobie takie ogolniki ze "kawa rzecz swieta". Dla mnie kawa to moze wogole nie istniec a w calym swoim zyciu wypilem moze ze 3 kawy i do dzis nie wiem po jaka cholere to obrzydlistwo bralem do ust Co zasie tyczy nadwyzek energii to nie szarpcie emerytow i ludzi w Wieku Chrystusowym. Jeden Nawrot wystarczy za Generalnego Intendenta Daaamy rade OSTRO! I.
MarcinGoluch Napisano 13 Maja 2009 Autor Napisano 13 Maja 2009 "KAWA I PIWO TO MOJE PALIWO" ! ! ! Hehe najlepsze, że Kobiety najbardziej się martwią o jadłodajnie . Już widzę jak Agenciara zasuwa samochodem wypakowanym pod dach konserwą tyrolską, Ecia toczy pod górę wielki bochen chleba a Kubusiowa hmmm ona się kiedyś deklarowała, że to wszytsko przyrządzi . Wybaczcie ale musiałem . Ukasz co do dodatkowych wpłat to spokojnie. To damy rade zorganizować nawet na tydzień przed Zlotem. Obecnie dopinamy temat koszulek, nagród i formy zapisów więc nie chcemy dodatkowo mieszać wpłatami. Drugi nocleg(18zł) na bank będzie opłacany na miejscu. Wpłata 28zł zgodnie z opisem dotyczyła pierwszego noclegu(18zł) i loterii(10zł). Pozdrawiam! Marcin
Kubusiowa Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 Ja tam mogę w kuchni posiedzieć zaś Gavera mówiła że też posiedzi tam ze mną więc będzie wesoło Jest nas tak dużo że nie zginiemy z głodu W gromadzie łatwiej przeżyć
MarcinGoluch Napisano 13 Maja 2009 Autor Napisano 13 Maja 2009 Dostałem już od właściciela szczegółową liste pokoi. Czy są jakieś życzenia kto z kim? Nie obiecuję, że wszystkie sugestie uda się uwzględnić ale postaram się rozlokować w miarę wedle życzeń. Sprawa wygląda następująco: 3pooje 2osobowe z łóżkiem małżeńskim 3pokoje 2osobowe z pojedynczymi łóżkami 6pokojów 3osobowych 4pokoje 4osobowe 2pokoje 5osobowe 2pokoje 6osobowe 1sala 8osobowa(przechodnia) 1sala 12osobowa Rezerwacje na dwójki zgodnie z poprzednimi ustaleniami: Do tych pokojów pierwszeństwo mają pary. I na chwile obecną rezerwacje wyglądają następująco: 1. Ecia&KsiążeMałżonek 2. Gevera&Robert 3. Mieciu&SzanownaPaniMałżonka(?) 4. Jergus&Malwina 5. Knut& osoba towarzysząca Kolejność zgodna z kolejnością zgłoszeń. Czy mamy jeszcze pary na liście?
Ukasz Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 To ja już zamawiam drugą koszulkę .... . Co do pokoi .. to ja rezerwowałem(opłaciłem) dwa miejsca mi i kumplowi i tyle żeby były w jednym pokoju (nie ważna ileosobowym byle w jednym) pozdrawiam Ukasz No to jak można (dla osoby nieobecnej na zlocie) zamówię i trzecią koszulkę ... Bratu ..miał być na zlocie ale niestety zaliczył szpital, wychodzi niby jutro ale o rowerze na jakiś czas musi zapomnieć ..
agenciara Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 Hehe najlepsze, że Kobiety najbardziej się martwią o jadłodajnie .Już widzę jak Agenciara zasuwa samochodem wypakowanym pod dach konserwą tyrolską, Ecia toczy pod górę wielki bochen chleba a Kubusiowa hmmm ona się kiedyś deklarowała, że to wszytsko przyrządzi . Wybaczcie ale musiałem . buhahaha a dlaczego to ja miałabym tachać te świnki w konserwach, jam preferejszyn kuchnię wegetariejszyn... niedoczekanie :D jogurciki rządzą a chciałam się podpytać tak konkretniej... Kto zostaje po zlocie, tj. z niedzieli na poniedziałek w Orle?? Tudzież, czy byłby by osoby chętne wracać rowerem do Wrocławia ;]
Xanagaz Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 Są osoby chętne wracać rowerem do Łodzi, więc i Wrocław po drodze nam jest
agenciara Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 o to piknie, rezerwuje sobie VIP'owskie miejsce na kole kiedy wracacie, w niedziele?
mogilniak Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 Zapewne zostanę do poniedziałku ale chyba nie pojadę przez Wrocław...
Nawrotek Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 Jeden Nawrot wystarczy za Generalnego Intendenta Się znaczy? ; D W moim przypadku jak tak dalej pójdzie jak to idzie to ja się pojawię na zlocie ale bez sprzęta : / Przyjadę na zlot spać
Ecia Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 Ecia toczy pod górę wielki bochen chleba Jako koło zapasowe - a co
Rudd Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 Tak jak już pisałem w kolejowym temacie - moje plany na czerwiec się zmieniły i niestety nie będę wstanie pojawić się na zlocie :/
Gevera Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 Nie wyrobiłam po tej matmie (umrę ze stresu!) i pojechałam do Rzeczki. Sowa stoi i ma się dobrze (; Górek nie wyprasowali. Było z deczka zimnawo, ale to Serwacego, po Zośce będzie ciepło (:
MarcinGoluch Napisano 14 Maja 2009 Autor Napisano 14 Maja 2009 Czy ktoś nie znajdujący się na liście Zlotowej ma plan pojawić się na Zlocie? Może ktoś ze znajomych się szykuje? Pytam ponieważ nieco osób nam się wykruszyło, w sumie 8osób. Widzę, że mimo składki rezerwacyjnej nie wiele możemy zdziałać. ! ! ! JUTRO OSTATNI DZIEŃ ZAMAWIANIA KOSZULEK ! ! !
Ciastkorz Napisano 14 Maja 2009 Napisano 14 Maja 2009 Ja mam plan, tylko pozostaje mi dogadać transport i uciulać kasę na pobyt;)
Cybuch Napisano 15 Maja 2009 Napisano 15 Maja 2009 Czy ktoś nie znajdujący się na liście Zlotowej ma plan pojawić się na Zlocie? Może ktoś ze znajomych się szykuje? ja zabieram 3 osoby, któraś z nich chyba się z Tobą kontaktowała lub z Łukaszem (Lookas 46), a przynajmniej tak im zaleciłem nie widziałem ich na liście a konta na forum raczej chyba nie mają. no ale jadą i to chyba najważniejsze
MarcinGoluch Napisano 16 Maja 2009 Autor Napisano 16 Maja 2009 No i pierwsza klasa! A zegar tyka i zostało już coraz mniej czasu do Zlotu . Pozdrawiam! Marcin
Wowo3003 Napisano 16 Maja 2009 Napisano 16 Maja 2009 Ja też mam taki plan, ale jeszcze nie mam 100% pewności czy dam rade, więc nie wpłacam kasy co by zamieszania potem nie robić. Będę pewien to dam znać i wpłacę kasę. Szkoda tylko, że już po koszulkach
Ukasz Napisano 17 Maja 2009 Napisano 17 Maja 2009 a czy jest możliwość zaktualizowania listy tych którzy wpłacili bo nie wiem czy przelew nie dotarł czy coś nie gra bo jużżż dawno przelałem za 2osoby. PS wczoraj zwiedziłem ten zielony singiel w Jedlinie...i resztę ... ze Świdnicy wyszło over 100km .... trasa bajka w zachwycie nie przeszkadzało błotko i deszcz Dzięki Tobo za "oświecenie" ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.