Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja już w życiu miałam egzaminów z 20, więc mi już nie straszne :D każdy tylko jeden raz :thumbsup:

"co nie oznacza że będę próbował odpowiednio szybciej się zjawić".

czyli że nie będziesz próbował? :P

Napisano

Przyznaje się bez bicia, nie szukałem.

Też bym się chciał z wami spotkać :) . Niestety nie mogę na cały weakend, bo muszę w sobotę rano zameldować się we Wrocławiu.

Moje pytania?

Czy da się dojechać autem do schroniska?

Ile oraz gdzie trzeba wpłacić i czemu Lookas 46 wybiera się na Hawaje :thumbsup: już wiem.

Napisano

w okresie letnim "cośtam kiedyś gdzieś skądś" kursowało. Ale nawet włosa sobie nie dam za to uciąć.

więc opcja raczej niemożliwa z tym autokarem :P

Napisano

Jegomość muzycom chce chyba dojechać sam na własnym czterokołowcu, opcja jak najbardziej możliwa lecz z 800m pod górę i tak trzeba będzie pokonać :>

Napisano

A czemu wy koszulek nie zamawiacie? Wiecie że do 10 maja można je zamawiać???? Napiszcie do swoich kolegów by się na coś zdecydowali... bo mi się nie chce wierzyć że tak mało chętnych jest. Nie chcecie takiej kul i ekstra koszulki :(

Pozdrawiam :P

Napisano

Termin zamawiania koszulek zostanie nieco przedłużony. Dokładną datę podam w dniu jutrzejszym ale będę chciał przeciągnąć termin do 15Maja. Jeżeli w tym dniu nie będę miał wpłaty od zamawiającego to nic nie wyszło zbita.

Pozdrawiam i proszę zainteresowanych żeby się sprężyli!

Marcin

Napisano
A czemu wy koszulek nie zamawiacie? Wiecie że do 10 maja można je zamawiać???? Napiszcie do swoich kolegów by się na coś zdecydowali... bo mi się nie chce wierzyć że tak mało chętnych jest. Nie chcecie takiej kul i ekstra koszulki :D

Pozdrawiam :D

Nie zamawiam bo po prostu jej nie chcę. Nie wypowiadałem się w temacie o koszulkach, w ankiecie nie brałem udziału i z czystym sumieniem koszulki nie zamawiam. Ale tych co w ankiecie brali udział trzeba docisnąć i niech zamówią.

Napisano

Przymusu nie powinno się stosować, ale też uważam, że skoro ktoś zabiera głos i wpływa na ostateczny wygląd koszulki, powinien czuć się zobligowany do jej zakupu :D. Jeżeli braknie wam 1szt do kompletu, to może wezmę jeszcze 1 w innej wersji.

Napisano

Na chwile obecną mamy 28szt wpłaconych i sporo informacji mam na PW gdzie oczekuje na przelewy.

Kilka osób zadeklarowało, że puszczą 11-12Maja z racji przelewów wynagrodzeń.

Nikt nikogo nie zmusza ale jak ktoś będzie chętny na większą ilość to super :).

Napisano
Ale tych co w ankiecie brali udział trzeba docisnąć i niech zamówią.

chyba se jaja robisz? ankieta ankietą, a zamawianie zamawianiem. nigdzie nikomu nie powiedziałam, ze zamówię, bo się wahałam, więc z łaski swojej zachowaj komentarze dla siebie.

Napisano

Gev nie tak nerwowo, spokojnie! :)

Ponownie przypominam temat pokojów dwu osobowych. Mamy ich w sumie 6 w tym 3pokoje z łóżkiem podwójnym i 3 z pojedynczymi.

Do tych pokojów pierwszeństwo mają pary. I na chwile obecną rezerwacje wyglądają następująco:

1. Ecia&KsiążeMałżonek

2. Gevera&Robert

3. Mieciu&SzanownaPaniMałżonka(?)

4. Jergus&Malwina

5. Knut& osoba towarzysząca

Kolejność zgodna z kolejnością zgłoszeń. Nie przewidujemy opcji rezerwacji w pokojach wieloosobowych.

Czy mamy jeszcze pary na liście?

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

czekaj czekaj, a kto to jest KNUT?! bo ja jednego znam, i nie mam pewnosci czy to ten, czy to nie ten :)

btw, przepraszam Marcinie, tak mnie uniosło (;

Napisano

Mały, biały i włochaty tego znasz? Nie, nie to raczej nie ten bo byśmy ostro zasuwali po górach mimo, że to niedźwiadek polarny był :rolleyes:.

Lista koszulkowa MOCNO się rozrosła w ciągu paru minut. I to mi się podoba!

Proszę o sprawdzenie czy ich zamówienie(lista tylko zapłaconych) jest na liście, czy nick jest prawidłową wielkością liter napisany, czy wszystko się zgadza?

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

Witam

Jestem fresh jak mnie automat okreslił ;)

nie przeczytałem jeszcze wszystkich wypowiedzi w temacie bo jest ich wiele i jutro nadrobię

ale jestem a tą imprezą. jak i innymi podobnymi ... luknę jutro tylko czy weekend wolny wtedy wypada... na pewno wpadnę przynajmniej na sobotkę :)

jestem ze Świdnicy, jest też paru kumpli więc jeśli potrzeba Helpa w organizacji dajcie znać..

PS

za tydzień Elmot czy ktoś z okolicy wybiera się rowerkiem w Sowie w tym czasie ?? (tak dla zapoznania)

Napisano

Przeglądania tematu ciąg dalszy... i mam pytanie jeżeli można.

Czy ustalił już ktoś jakieś trasy na sobotę, widziałem tam pomysły Lubachów (spod Tamy -> Sowa (90%asfalt 22kmpodjazdu) rozumiem że to przez Michałkową -Glinno.... hmm to samo z niemal tego samego miejsca można zrobić zamieniając proporcje na 10% asfalt itd... bo chyba o to tu chodzi. Czy ten zlot nie jest bardziej MTB ??

Po za tym jest tam wiele ciekawszych tras. Wydaje mi się, że wypadało by "przeciągnąć" przyjezdnych po Hitler budowlach bo to chyba jedna z głównych atrakcji G. Sowich ... Może na wieczór przed ogniskiem dla chętnych ustawić zwiedzanie np. Włodarza, tak na zakończenie trasy (grupowo cena będzie mniejsza) ?? Potem z niego na Orła ... mały uphill czy jakoś. Dla ludzi z drugiej połowy PL powinno to być atrakcyjne i w dodatku nieźle "chłodzące" po jeździe, dodatkowo dobre opisanie sprawy w mailu powinno podnieść liczbę chętnych.

Może coś z wyżej wymienionego było już pisane a ja nie doczytałem B)... wybaczcie.

Czy ktoś wcześniej podeśle co i jak (np naszkicowane na jakiejś mapie), człowiek się mentalnie nastawi.

pozdrawiam

Ukasz

Napisano

Lokales już szykują trasę.

Znając nie których to nie liczył bym na przerywniki w postaci kręcenia po asfalcie. Prędzej odpoczynek na jakiejś skalnej półce smile.gif.

Ukasz chętnie poznamy Twoje opcje i propozycje tras. Będziemy chcieli wystartować na dwie grupy ponieważ osobiście średnio widzę przeszło 70osób w jednym sznurku.

Liczba osób jest ok. Na chwile obecną 70, na 86wolnych miejsc w całym schronisku które zamykamy na czas Zlotu.

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

Ja też jestem zdania, że jedną grupą to nie da rady :rolleyes: . Możliwości są zasadniczo dwie: albo podział na kilka grupek i startujemy w odstępach czasowych, ale tą samą trasą, albo kilka różnych wariantów tras do wyboru dla zainteresowanych: teren, teren/asfalt, głównie asfalt, tylko asfalt (w tym również podział na różne długości i stopnie trudności tras - bądź trasy z wariantami skrótowymi dla mniej zaawansowanych kondycyjnie). Jedna grupa nie powinna liczyć więcej, niż 20 osób - to i tak potężny tłum, zwłaszcza na górskim szlaku.

Napisano

ja mam pomysł na trasę - kierunek wałbrzych - na piątek po południu. może być dużo w góre i w dół. kilkadziesiąt km, rózne opcje długości możliwe.

w sobotę trasę w głuszycy - moze miejscowych średnio bawi ale te 55 km dla przyjezdnych bedzie wg mnie bardzo przyjemnym doznaniem. po drodze możliwość zwiedzania włodarza. myślę że całkiem wymagająca kondycyjnie. plus to możliwość zjazdu z niej w kilku miejscach i powrót do schroniska gdyby było coś nie tak.

w niedziele - kierunek kalenica - tu inferek może sie wyszaleć. B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...