tobo Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 nie wiem czym - przynajmniej zrobilibyście coś użytecznego
MarcinGoluch Napisano 23 Kwietnia 2009 Autor Napisano 23 Kwietnia 2009 A tak do rzeczy... Kiedy trzebaby deklarowac chec zostania dluzej, tudziez na ile i komu? OSTRO! I. Dzwoń bezpośrednio do schroniska i rezerwuj przed/po Zlocie według własnego uznania. Pozdrawiam! Marcin
Qba66 Napisano 23 Kwietnia 2009 Napisano 23 Kwietnia 2009 Wybaczcie OT ale nie mogłem tego nie zamieścić: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Szatan To chyba tyle jeśli chodzi o wszystkie liczby szatańskie http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Grafika:666.JPG
weberwrc Napisano 24 Kwietnia 2009 Napisano 24 Kwietnia 2009 witam! sprawy troszeczkę się spiętrzyły :/ i niestety chyba nie będę mógł pojechać na zlot ;/ sam bardzo żałuję ale nie pojadę (chyba) z przyczyn nie zależnych ode mnie ;/ i mam takie pytanie : czy jest możliwość zwrócenia wpisowego które już dawno przelałem na jakieś konto ??
Kosu85 Napisano 25 Kwietnia 2009 Napisano 25 Kwietnia 2009 Mam dwa pytanka: - czy zabiera ktoś na zlot szosówkę? - do kiedy można wpłacać kasę?
omen Napisano 25 Kwietnia 2009 Napisano 25 Kwietnia 2009 raczej nikt szosowego roweru nie bierze.. a wpłacac można nadal
Kaczor Dodgers Napisano 26 Kwietnia 2009 Napisano 26 Kwietnia 2009 Są jeszcze wolne miejsca na nocleg?
MarcinGoluch Napisano 26 Kwietnia 2009 Autor Napisano 26 Kwietnia 2009 Witam Wszystkich! Jak wolnych miejsc braknie pojawi sie wyraźny komunikat. Na chwile obecną jeszcze mamy wolne miejsca więc zapraszam Wszystkich chętnych. Pozdrawiam! Marcin
MarcinGoluch Napisano 28 Kwietnia 2009 Autor Napisano 28 Kwietnia 2009 Pytanie numer 1: Czy wśród Zlotowiczów mamy osoby które w czasie Zlotu nie będą miały ukończonych 18lat? Pragnę zwrócić uwagę, że Zlot jest spotkaniem, a nie zorganizowaną wycieczką posiadającą opiekuna z wszelkimi jemu nadanymi przypisami zgodnie z KC. Nie będą wymagane pozwolenia od rodziców(temat się przewinął wcześniej) ale POJAWIENIE SIĘ NA ZLOCIE OSOBY KTÓRE W DNIU 5CZERWCA 2009 NIE UKOŃCZYŁA 18ROKU ŻYCIA AUTOMATYCZNIE JEST ROZUMIANA JAKO ZGODA RODZICÓW/OPIEKUNÓW. Krótka notka pojawi się również w wątku gdzie jest lista zapisanych Zlotowiczów. Ponieważ grupa będzie już naprawdę spora co nas bardzo cieszy temat bezpieczeństwa musiał się pojawić. Pozdrawiam! Marcin
Wowo3003 Napisano 28 Kwietnia 2009 Napisano 28 Kwietnia 2009 No ja bedę. Jeszcze nie jestem zapisany, ale raczej na pewno będę na zlocie. Jeszcze poczekam do maja z wpłatą, bo różnie może sie potoczyć. 18 mam 30.03.2010
Sel Napisano 28 Kwietnia 2009 Napisano 28 Kwietnia 2009 MarcinGoluch o ile się orientuje osoby powyżej 16 roku życia mogą bez problemu jeździć same po terenie RP ;-)
Nawrotek Napisano 28 Kwietnia 2009 Napisano 28 Kwietnia 2009 Wielka Stopa nie schodzi poniżej 2200 m n.p.m. - nic nam nie grozi
Qba66 Napisano 29 Kwietnia 2009 Napisano 29 Kwietnia 2009 Marcinowi chodziło o to, że na zlocie nie będzie organizatora w sensie prawnym, czyli takowej osoby, która ponosiłaby odpowiedzialność za resztę zlotowiczów. Każdy odpowiada za swoją osobę (tj. zdrowie, sprzęt itp) a wszelka pomoc jest udzielana na zasadzie koleżeństwa a nie obowiązku opieki organizatora nad resztą osób. (oczywiście zakładamy, że jedyna pomoc, która będzie musiała zostać udzielona to np. wymiana dętki )
MarcinGoluch Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Napisano 30 Kwietnia 2009 Wczoraj miałem krótką rozmowę z właścicielem schroniska i dzisiaj powinny być znane dwie rzeczy. Pierwsza to koszty ewentualnego ogniska jeżeli będziemy się decydować żeby schronisko wystawiło beczke i zapewniło jakieś kiełbaski tudzież inny prowiant i druga sprawa to ewentualne śniadanie. O ile pierwsza kwestia z napojami to dość łatwy temat bo piwnica schroniska jest podobno nieźle wyposażona w złoty trunek, to w drugiej kwestii zaproponowałem dość proste danie maratonowe w postaci makaronu z sosem w wersji mięsnej i bez mięsnej. Wycenę mam dostać jeszcze dzisiaj. Bierzemy oczywiście pod uwagę, że niektórzy będą chcieli indywidualnie coś zamówić lub zaopatrzą się w swój prowiant.
nabial Napisano 30 Kwietnia 2009 Napisano 30 Kwietnia 2009 nom to by oszczedzilo sporego zamieszania a jak ktos raz nie zje tego co mu sie wymarzylo to raczej krzywda duza nie bedzie takie zapytanko co do tych koszulek - te rozmiary sa aby na pewno prawidlowe? bo jak zmierzylem swoje tshirty, to roznice np w dlugosci z przodu siegaja nawet 8cm, i tak kupie, bo liczy sie nadruk ale jak zrobilem sobie symulacje wizualna, to te koszulki sa workami na sedziwych piwoszy moze troche stwarzam, moze mam nienormalne koszulki...
MarcinGoluch Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Napisano 30 Kwietnia 2009 Jeżeli chodzi o długość to zwróć uwagę na sposób wymiarowania. Nie od góry ściągacza tylko od lini gdzie szyte są rękawy. Jeżeli chodzi o szerokość faktycznie delikatnie szersze od przykładowo Fruit Of The Loom ale tez dłuższe także zamawiamy mniejszy rozmiar i gotowe. I zwróć uwagę, że szerokość też nie jest mierzona w miejscu gdzie przeważnie się to robi tzn na dole lub w połowie koszulki ale w miejscy gdzie jest dolny szew łączenia rękawków.
agenciara Napisano 30 Kwietnia 2009 Napisano 30 Kwietnia 2009 zaproponowałem dość proste danie maratonowe w postaci makaronu z sosem w wersji mięsnej i bez mięsnej. na pewno skorzystam! rozmawiacie tutaj o koszulkach..... czyli juz jest gdzies temat o zamawianiu sobie rozmiaru?!
zabiel17 Napisano 2 Maja 2009 Napisano 2 Maja 2009 Czy można się jeszcze dopisać do zlotu czy już miejsc nie ma w schronisku?
Qba66 Napisano 2 Maja 2009 Napisano 2 Maja 2009 Witam Wszystkich! Jak wolnych miejsc braknie pojawi sie wyraźny komunikat. Na chwile obecną jeszcze mamy wolne miejsca więc zapraszam Wszystkich chętnych. Pozdrawiam! Marcin Jak napisał Marcin, komunikatu o braku miejsc jeszcze nie było, więc chyba są dostępne.
weberwrc Napisano 2 Maja 2009 Napisano 2 Maja 2009 witam ponawiam swoje pytanko : czy jest mozliwosc odzyskania wplaconych pieniedzy ? poniewaz nie moge jechac....
MarcinGoluch Napisano 2 Maja 2009 Autor Napisano 2 Maja 2009 Weberwrc możliwość odzyskania będzie ale tylko dlatego, że walneliśmy gafe. Cel rezerwacji był taki żeby nie było na tydzień przed Zlotem lawinowych rezygnacji. Mam nadzieje, że Twoja rezygnacja takiej akcji nie rozpocznie. Ale zdaje sobie sprawę, że są sytuacje losowe. Na kolejnym Zlocie znaczy się II Ogólnopolskim kasa z rezygnacji zostanie przeznaczona na nagrody! Pozdrawiam! Marcin
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.