Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Większy "fun" będzie jak wszyscy zaczną otwierać i zakładać na zlocie :) Szeleszcząca folia pobudzi od razu wszystkich :)

Napisano

Racja, racja :)

No i przy rozdawaniu i wyczytywaniu ksywek może tak wszyscy z grubsza zobaczą kto jest kto :)

Chyba, że inaczej to będzie organizowane np. Pan za stolikiem z listą i wielka kolejka do niego :)

• Root Admin
Napisano

Miło nam poinformować że wszywszy uczestnicy zlotu Forumrowerowe.org, będą mogli do końca roku 2009 dokonywać zakupów z 10% rabatem w sklepie internetowym: http://sportplanet.pl

Rabat obowiązuje na cały asortyment na podstawie hasła, które zostanie podane wszystkim uczestnikom czerwcowego zlotu. Jeżeli jesteś już zapisany na zlot i chcesz skorzystać z przysługującego rabatu już dzisiaj - skontaktuj się z administratorem w celu pozyskania hasła, dzięki któremu kupisz wszystko 10% taniej.

Dodatkowo wszyscy użytkownicy forum, w dniu swoich urodzin otrzymują 10% rabatu na zakup rowerów w sklepie internetowym: http://sportplanet.pl

UWAGA: Rabat obowiązuje jedynie w dniu urodzin.

• 2 tygodnie później...
Napisano

mimo że od września nie roweruję to chciałem jechać żeby Was poznać osobiście,

ale niestety okazało się że nie mogę... udanej imprezy życzę ^^

Napisano

Ahoy!

Pozwole sobie przypomnieć temat pokojów dwu osobowych. Mamy ich w sumie 6 w tym 3pokoje z łóżkiem podwójnym i 3 z pojedynczymi.

Do tych pokojów pierwszeństwo mają pary. I na chwile obecną rezerwacje wyglądają następująco:

1. Ecia&KsiążeMałżonek

2. Gevera&Robert

3. Mieciu&SzanownaPaniMałżonka(?)

4. Jergus&Malwina

Kolejność zgodna z kolejnością zgłoszeń. Nie przewidujemy opcji rezerwacji w pokojach wieloosobowych.

Żeby rozruszać towarzystwo proponuje konkurs na Zlot "Ogol sobie łyde".

Warunki:

- golimy na sucho;

- golimy tylko jedną nogę;

- po goleniu niszczymy wszystkie maszynki w obrębie kilometra żeby nie kusiło kogoś ogolenie drugiej nóżki.

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

Marcin, na sucho... sama sobie gole na sucho a potem cierpię katusze... no ale, to tylko ja :)

bo rozumiem, ze to konkurs dla panów? :)

Napisano

marcinie, widzę że wraz ze zbliżaniem się terminu zlotu nerwówka rośnie i ilość niedorzecznych pomysłów również :)

może zaproponuj zabawę "golenie w okręgu" - ustawiamy się w kółku i golimy nogi osoby stojacej przed nami. :) kto szybciej ogoli nogi stojące przed nim może uciec z kółka i więcej nie cierpieć :P ostatni goli własne już zajechane przez kogoś kończyny hehe.

Napisano

A co z rekonesansem? Początkowo planowany był na tą niedziele, ale wątek ucichł.

Śniegu już "jakotako" nie ma, jedynie pod szczytami w zacienionych miejscach; troszke szerszych strumyków,troszke błota, a tak poza tym susza.

Napisano

Widzę, że niektórzy nie wyczuli moich intencji z wpisem na temat konkursu.

Już od jakiegoś czasu wątek Zlotowy ucichł i pojawiał się jeden wpis tygodniowo.

Po mojej propozycji w ciągu hmm 2-3h 4wpisy i dyskusja rozgorzałą :).

Zero nerwów, wszystko pod kontrolą :).

A co do rekonesansu ja niestety mam zawalone minimum najbliższe dwa wekendy :P.

Ale jak ktoś będzie w rejonie fajnie było by zobaczyć tereny którymi się będziemy poruszali.

Przed Zlotem zrobi wszystko żeby sie pojawić w Sowich ale kij wie kiedy sie uda wyskoczyć.

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

Golenie fajny pomysł :P Ja tam jestem za kołem albo za 2 osobowym zespołem golącym sobie na wzajem nogę. Nie ma to jak zaufanie do Partnera/ Partnerki na polu bitwy :) Człowiekowi od razu ręka drży żeby kogoś nie zaciąć :) a jak się goli własną łydę to jest to łatwiejsze :)

• Mod Team
Napisano

667 - Nowy Lepszy Szatan

665 - Mniejsze Zlo

668 - Prawie Jak Szatan

999 - Szatan Sprawny Inaczej

:)

To ja poprosze o wpis na liste IvanMTB + 12 ----> ja i moja dwunastnica :D

OSTRO!

I.

Napisano
667 - Nowy Lepszy Szatan

665 - Mniejsze Zlo

668 - Prawie Jak Szatan

999 - Szatan Sprawny Inaczej

:)

To ja poprosze o wpis na liste IvanMTB + 12 ----> ja i moja dwunastnica :D

OSTRO!

I.

HAhahahahahhaah post tysiąclecia hahahahahahahahqahaqhhahahaha

jestem za konkursowym goleniem nóg ; D

Napisano

Ej, nie nie nie, to JA ważę 66.6, wypchajcie się wszyscy :D

Ja proponuję, kto ładniejszy wzorek na łydzie wygoli :)

Napisano
ja i moja dwunastnica :P

Dwunastnica... to acan, widzę, cały harem masz na podorędziu :) !

My z Księciem, niestety, aż do majówki (włącznie) mamy wszystkie weekendy zawalone. Wygląda na to, że rekonesans odbędziemy już na zlocie :D ... może uda się przyjechać o tydzień wcześniej; a jeśli nie, postaramy się zostać o tydzień dłużej :)

• Mod Team
Napisano
Dwunastnica... to acan, widzę, cały harem masz na podorędziu :D !

... no a kiszki tez braciszki B)

Jednakowoz podazajac dalej Diabelskim nomen-omen Torem...

696 - Szatan Biseksualista

66 - Credit Crunch Szatan

333 - Pol Szatan -----> mlodziez moze nie wiedziec ale kto czytal "Agenta Dolu" Wolskiego zalapie w czym szum :) 6 x 6 ---> 66... :sick:

A tak do rzeczy...

Kiedy trzebaby deklarowac chec zostania dluzej, tudziez na ile i komu?

OSTRO!

I.

Napisano

hmmm pomysły na konkursy??

- Kto najszybciej wypije wodę z bidonu ustnikiem, uprzednio wlewając do każdego tę samą ilość wody :P

- mam taką tackę z dzwonkiem i kieliszkami ( B)) , można zrobić sztafetę z kieliszkami przez tor przeszkód, np. przez las rowerów :D kieliszki napełnimy wodą, kto zespół pierwszy, ten wstawia kieliszek na tackę i dzwoni dzwonkiem :D wygra ten zespół który w najkrótszym czasie rozleje najmniej wody... przegrany zespół wygranemu zespołowi np. wręcza na "podium" oficjalnie zlotowe koszulki itd ;-)

-można zrobić konkurs na odgadywanie obmacanych części rowerowych po zasłonięciu oczu. chodziłoby o np. typ czyli np.: przerzutka, łańcuch, kierownica. a w rundzie finałowej wygrywa ten zespół który pierwszy odgadnie producenta wylosowanej części, dla większego hardcoru wagę i... (uwaga, opcja tylko dla kobiet B) ) kolor? :):sick:

więcej głupich pomysłów brak :P

pozdros zlot'owos diabłos ;)

Napisano

hmm a czym?? łyżkami... do opon? :):sick:

(wyedytowałam poprzedniego posta i dodałam trzeci temat na konkursiwo, mnie się wydaje bardzo fajny i może być zabawnie B) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...