Sel Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 Większy "fun" będzie jak wszyscy zaczną otwierać i zakładać na zlocie Szeleszcząca folia pobudzi od razu wszystkich
Patryke Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 Racja, racja No i przy rozdawaniu i wyczytywaniu ksywek może tak wszyscy z grubsza zobaczą kto jest kto Chyba, że inaczej to będzie organizowane np. Pan za stolikiem z listą i wielka kolejka do niego
Root Admin Mieciu Napisano 12 Kwietnia 2009 Root Admin Napisano 12 Kwietnia 2009 Miło nam poinformować że wszywszy uczestnicy zlotu Forumrowerowe.org, będą mogli do końca roku 2009 dokonywać zakupów z 10% rabatem w sklepie internetowym: http://sportplanet.pl Rabat obowiązuje na cały asortyment na podstawie hasła, które zostanie podane wszystkim uczestnikom czerwcowego zlotu. Jeżeli jesteś już zapisany na zlot i chcesz skorzystać z przysługującego rabatu już dzisiaj - skontaktuj się z administratorem w celu pozyskania hasła, dzięki któremu kupisz wszystko 10% taniej. Dodatkowo wszyscy użytkownicy forum, w dniu swoich urodzin otrzymują 10% rabatu na zakup rowerów w sklepie internetowym: http://sportplanet.pl UWAGA: Rabat obowiązuje jedynie w dniu urodzin.
tichy Napisano 20 Kwietnia 2009 Napisano 20 Kwietnia 2009 mimo że od września nie roweruję to chciałem jechać żeby Was poznać osobiście, ale niestety okazało się że nie mogę... udanej imprezy życzę ^^
MarcinGoluch Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Napisano 22 Kwietnia 2009 Ahoy! Pozwole sobie przypomnieć temat pokojów dwu osobowych. Mamy ich w sumie 6 w tym 3pokoje z łóżkiem podwójnym i 3 z pojedynczymi. Do tych pokojów pierwszeństwo mają pary. I na chwile obecną rezerwacje wyglądają następująco: 1. Ecia&KsiążeMałżonek 2. Gevera&Robert 3. Mieciu&SzanownaPaniMałżonka(?) 4. Jergus&Malwina Kolejność zgodna z kolejnością zgłoszeń. Nie przewidujemy opcji rezerwacji w pokojach wieloosobowych. Żeby rozruszać towarzystwo proponuje konkurs na Zlot "Ogol sobie łyde". Warunki: - golimy na sucho; - golimy tylko jedną nogę; - po goleniu niszczymy wszystkie maszynki w obrębie kilometra żeby nie kusiło kogoś ogolenie drugiej nóżki. Pozdrawiam! Marcin
Gevera Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 Marcin, na sucho... sama sobie gole na sucho a potem cierpię katusze... no ale, to tylko ja bo rozumiem, ze to konkurs dla panów?
Robert Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 Pomysł niezły Może być zabawnie, tylko zgaduję że i trochę plastrów się przydać może
tobo Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 marcinie, widzę że wraz ze zbliżaniem się terminu zlotu nerwówka rośnie i ilość niedorzecznych pomysłów również może zaproponuj zabawę "golenie w okręgu" - ustawiamy się w kółku i golimy nogi osoby stojacej przed nami. kto szybciej ogoli nogi stojące przed nim może uciec z kółka i więcej nie cierpieć ostatni goli własne już zajechane przez kogoś kończyny hehe.
inferek Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 A co z rekonesansem? Początkowo planowany był na tą niedziele, ale wątek ucichł. Śniegu już "jakotako" nie ma, jedynie pod szczytami w zacienionych miejscach; troszke szerszych strumyków,troszke błota, a tak poza tym susza.
MarcinGoluch Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Napisano 22 Kwietnia 2009 Widzę, że niektórzy nie wyczuli moich intencji z wpisem na temat konkursu. Już od jakiegoś czasu wątek Zlotowy ucichł i pojawiał się jeden wpis tygodniowo. Po mojej propozycji w ciągu hmm 2-3h 4wpisy i dyskusja rozgorzałą . Zero nerwów, wszystko pod kontrolą . A co do rekonesansu ja niestety mam zawalone minimum najbliższe dwa wekendy . Ale jak ktoś będzie w rejonie fajnie było by zobaczyć tereny którymi się będziemy poruszali. Przed Zlotem zrobi wszystko żeby sie pojawić w Sowich ale kij wie kiedy sie uda wyskoczyć. Pozdrawiam! Marcin
Kubusiowa Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 Golenie fajny pomysł Ja tam jestem za kołem albo za 2 osobowym zespołem golącym sobie na wzajem nogę. Nie ma to jak zaufanie do Partnera/ Partnerki na polu bitwy Człowiekowi od razu ręka drży żeby kogoś nie zaciąć a jak się goli własną łydę to jest to łatwiejsze
MarcinGoluch Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Napisano 22 Kwietnia 2009 Aktualizacja w sprawie kwater 2osobowych: 1. Ecia&KsiążeMałżonek 2. Gevera&Robert 3. Mieciu&SzanownaPaniMałżonka(?) 4. Jergus&Malwina 5. Bendus&Rowerzystka Szatana Pozdrawiam! Marcin
bendus Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 "Bendus&Osoba Towarzyszaca"... to brzmi tak bezosobowowo... Zwykłem nazywać Ja "Rowerzystką Szatana
Robert Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 To będzie w takim razie szatański zlot Złooooo
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Kwietnia 2009 Mod Team Napisano 22 Kwietnia 2009 667 - Nowy Lepszy Szatan 665 - Mniejsze Zlo 668 - Prawie Jak Szatan 999 - Szatan Sprawny Inaczej To ja poprosze o wpis na liste IvanMTB + 12 ----> ja i moja dwunastnica OSTRO! I.
Nawrotek Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 667 - Nowy Lepszy Szatan665 - Mniejsze Zlo 668 - Prawie Jak Szatan 999 - Szatan Sprawny Inaczej To ja poprosze o wpis na liste IvanMTB + 12 ----> ja i moja dwunastnica OSTRO! I. HAhahahahahhaah post tysiąclecia hahahahahahahahqahaqhhahahaha jestem za konkursowym goleniem nóg ; D
Gevera Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 Ej, nie nie nie, to JA ważę 66.6, wypchajcie się wszyscy Ja proponuję, kto ładniejszy wzorek na łydzie wygoli
Ecia Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 ja i moja dwunastnica Dwunastnica... to acan, widzę, cały harem masz na podorędziu ! My z Księciem, niestety, aż do majówki (włącznie) mamy wszystkie weekendy zawalone. Wygląda na to, że rekonesans odbędziemy już na zlocie ... może uda się przyjechać o tydzień wcześniej; a jeśli nie, postaramy się zostać o tydzień dłużej
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Kwietnia 2009 Mod Team Napisano 22 Kwietnia 2009 Dwunastnica... to acan, widzę, cały harem masz na podorędziu ! ... no a kiszki tez braciszki Jednakowoz podazajac dalej Diabelskim nomen-omen Torem... 696 - Szatan Biseksualista 66 - Credit Crunch Szatan 333 - Pol Szatan -----> mlodziez moze nie wiedziec ale kto czytal "Agenta Dolu" Wolskiego zalapie w czym szum 6 x 6 ---> 66... A tak do rzeczy... Kiedy trzebaby deklarowac chec zostania dluzej, tudziez na ile i komu? OSTRO! I.
agenciara Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 hmmm pomysły na konkursy?? - Kto najszybciej wypije wodę z bidonu ustnikiem, uprzednio wlewając do każdego tę samą ilość wody - mam taką tackę z dzwonkiem i kieliszkami ( ) , można zrobić sztafetę z kieliszkami przez tor przeszkód, np. przez las rowerów kieliszki napełnimy wodą, kto zespół pierwszy, ten wstawia kieliszek na tackę i dzwoni dzwonkiem wygra ten zespół który w najkrótszym czasie rozleje najmniej wody... przegrany zespół wygranemu zespołowi np. wręcza na "podium" oficjalnie zlotowe koszulki itd ;-) -można zrobić konkurs na odgadywanie obmacanych części rowerowych po zasłonięciu oczu. chodziłoby o np. typ czyli np.: przerzutka, łańcuch, kierownica. a w rundzie finałowej wygrywa ten zespół który pierwszy odgadnie producenta wylosowanej części, dla większego hardcoru wagę i... (uwaga, opcja tylko dla kobiet ) kolor? więcej głupich pomysłów brak pozdros zlot'owos diabłos
tobo Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 może konkurs w podkopywaniu stromizny pod Orła?
agenciara Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 hmm a czym?? łyżkami... do opon? (wyedytowałam poprzedniego posta i dodałam trzeci temat na konkursiwo, mnie się wydaje bardzo fajny i może być zabawnie )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.