Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
a ja lubię kociewskie polany :D płasko :D

Dobrze że schronisko nie jest na szczycie bo bym chyba nawet tam nie doszła hehe :D a o czołganiu nie ma mowy :P Rozłożyłabym się krzyżem i tak została :D

matko boska może wy sobie jakieś hantle popodnośicie trochę żeby nabrać sił? :D

Napisano
matko boska może wy sobie jakieś hantle popodnośicie trochę żeby nabrać sił? :P

hehe to dobra myśl :D albo jakąś kotwicę wezmę jeden dobry zamach zahaczę o szczyt i będę się po linie podciągać by dotrzeć do schroniska hmm albo się przywiążę do ciebie jak będzie gdzieś tam w pobliżu :D co ty na to :D

Napisano

Spokojnie z tą kondycją. Wierzcie mi, że jak ja dałem radę to każdy podjedzie. Nikt nie będzie się zarzynał ale znając ludzką psyche to w takiej grupie od razu forma +30% :P.

Jeżeli ktos będzie chciał krótko ale intensywnie to w okolicy schroniska jak dobrze kojarzę jest górka pod którą nawet lokalni twardziele mieli mocny problem z podjazdem :D(ja jechałem szosą dookoła górki :D) i zjazdem nartostradą. Drugi podjazd to od schroniska na szczyt.

A do Zlotu cóż coraz bliżej!

Mamy jeszcze ok 20miejsc wolnych także jeśli są chętni to ZAPRASZAMY ! ! !

Ja prawdopodobnie pojawię się w piątek z samego rańca z grupą 3miejską lub czwartek wieczorkiem.

W razie pytań moje GG3682135.

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano
Spokojnie z tą kondycją. Wierzcie mi, że jak ja dałem radę to każdy podjedzie. Nikt nie będzie się zarzynał ale znając ludzką psyche to w takiej grupie od razu forma +30% ;).

Jeżeli ktos będzie chciał krótko ale intensywnie to w okolicy schroniska jak dobrze kojarzę jest górka pod którą nawet lokalni twardziele mieli mocny problem z podjazdem :P(ja jechałem szosą dookoła górki :D) i zjazdem nartostradą. Drugi podjazd to od schroniska na szczyt.

A do Zlotu cóż coraz bliżej!

Mamy jeszcze ok 20miejsc wolnych także jeśli są chętni to ZAPRASZAMY ! ! !

Ja prawdopodobnie pojawię się w piątek z samego rańca z grupą 3miejską lub czwartek wieczorkiem.

W razie pytań moje GG3682135.

Pozdrawiam!

Marcin

Chodzi Ci o podjazd na sokola? http://www.mtbmarathon.com/galeria/200804_156.jpg ja jedziesz od gloszycy i wjezdzasz na Sierpnice to na szczycie masz w prawo ten podjazd a prosto w dól do Rzeczki? Jesli to on to jest do wjechania bez schodzenia:) (sprawdzane osobiscie 2 razy :))

A to zapewnie ten zjazd po stoku i ile o Sokola Ci chodzilo http://www.mtbmarathon.com/galeria/200804_180.jpg

Napisano

Wiadomo przecież, że będzie napinka, od razu proponuje się podzielić na tych który chcą sobie lajtowo pojeździć i na tych którzy trochę poszaleć i ponapinać się.

Napisano

Grunt to miec dobra wymowke dla slabej kondycji :) Mi na przyklad wczoraj minelo 7 miesiecy od wypadku i zarazem od ostatniego razu kiedy siedzialem na rowerze. Za jakis miesiac planuje powrot, wiec po takiej przerwie mam prawo dostac zawalu na plaskim po dwustu metrach :) Mam nadzieje, ze na zlocie sie pojawie, wiec o ostatnie miejsce na podjazdach mozecie bic sie ze mna.

Napisano

gerus dokładnie o te dwie chodziło Marcinowi zapewne bo to właśnie tamtędy kiedyś jechaliśmy ;-)

Napisano

w maju planuję wyprawę rowerową po terenach Kaszubskich więc spróbuję wzmocnić nogi, ale długa przede mną droga :) ja się męczę na podjazdach na kociewiu a co dopiero tam heh trzeba się wziąć za siebie ostro :) ja się tym nie martwię że będę ostatnia liczy się to że spróbuję a i może kiedyś na którymś Zlocie będę przed ostatnia a nie ostatnia :)

..... Grunt pozytywne nastawienie :) ...

Napisano
Jak tak sobie czytam wypowiedzi nt. tobo, to zaczynam się cieszyć że nie mogę na zlot...

matko bosko, heh toź to trzeba dzielić każdą "groźbę" przez dwa :)

już mówiłem przecie że szyję sobie transparent "koniec peletonu" i że to ja będę zbierał po was papierki butelki i insze rzeczy które w zlotowym amoku pogubicie na trasie :)

Napisano

benbus to ci naprawdę udało :) to już człowiek mniej więcej wie z jaką grupą ludzi będzie pokonywał łuki :thanks: dobrze że nie wszyscy są maratończykami i szybciochami :) jak ktoś trenuje to prędkość "wolno" nie oznacza to samo co dla zwykłego kropka wolno :D :D :D

Napisano

Łoj, zajrzałem na forum po półrocznej przerwie a tu taka zorganizowana akcja! :w00t:

Próbowałem, ale całego tematu nie zdołałem sforsować, więc kilka pytań:

Termin - czy to nadal 6-7 czerwca??

Czy są jeszcze miejsca i ile jest już osób zapisanych?

Napisano

Hehe, wykazałem się spostrzegawczością i właśnie znalazłem je***nie duży baner na środku forum z odnośnikiem do wszelkich informacji :)

W takim razie chyba zrobię sobie dłuższy weekend na początku czerwca.

Ktoś chętny z pomorza? Ze 2 miejsca w aucie się znajdą to mogę kogoś podrzucić :P

Napisano

Trzeba, trzeba, a czas nieubłaganie leci :(

Jaki jest czas realizacji zamówienia?

Według mnie początek maja to termin zero, relizacja pewnie trochę potrwa i zanim się jeszcze porozsyła koszulki to też trochę czasu minie...

Napisano

Po co rozsyłać koszulki ? Wystarczy że osoba która będzie zamawiać weźmie je do pociągu, później można je rozdzielić na parę osób żeby 1 osoba ich nie wiozła, mogę robić za koszulkowe taxi ;-)

Napisano

Wszystko pod kontrolą z koszulkami! :icon_wink:

Ankieta pojawi się jeszcze w wekend i potrwa do końca tygodnia. Czas realizacji to ok 2tyg więc wszystko spokojnie załatwimy. Mamy juz szpiega który pojdzie zobaczyć jak wyjdą koszulki wzorcowe.

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano
Po co rozsyłać koszulki ? Wystarczy że osoba która będzie zamawiać weźmie je do pociągu, później można je rozdzielić na parę osób żeby 1 osoba ich nie wiozła, mogę robić za koszulkowe taxi ;-)

W sumie też z początku tak myślałem, ale przypomniało mi się, że trochę osób co nie biędzie na zlocie też chcą koszulki :(

Ogólnie to można połączyć te dwa pomysły i części co nie będzie porozsyłać, a drugiej rozdać na zlocie.

Chyba, że ktoś chce mieć wcześniej i sobie ładnie wyprać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...