Nawrotek Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 HAHaHAHAaAHAHahhaAHHaah się uśmiałem xDD no to co, nawrotek będzie na zlocie retro bajkiem cartonowe cuda gonić? ;D
tobo Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 a ja lubię kociewskie polany płasko Dobrze że schronisko nie jest na szczycie bo bym chyba nawet tam nie doszła hehe a o czołganiu nie ma mowy Rozłożyłabym się krzyżem i tak została matko boska może wy sobie jakieś hantle popodnośicie trochę żeby nabrać sił?
Kubusiowa Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 matko boska może wy sobie jakieś hantle popodnośicie trochę żeby nabrać sił? hehe to dobra myśl albo jakąś kotwicę wezmę jeden dobry zamach zahaczę o szczyt i będę się po linie podciągać by dotrzeć do schroniska hmm albo się przywiążę do ciebie jak będzie gdzieś tam w pobliżu co ty na to
Dornif Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 Pierwszy na szczycie zainstaluje wyciągarkę, taką jak w terenówkach i reszta będzie wyciągana
MarcinGoluch Napisano 31 Marca 2009 Autor Napisano 31 Marca 2009 Spokojnie z tą kondycją. Wierzcie mi, że jak ja dałem radę to każdy podjedzie. Nikt nie będzie się zarzynał ale znając ludzką psyche to w takiej grupie od razu forma +30% . Jeżeli ktos będzie chciał krótko ale intensywnie to w okolicy schroniska jak dobrze kojarzę jest górka pod którą nawet lokalni twardziele mieli mocny problem z podjazdem (ja jechałem szosą dookoła górki ) i zjazdem nartostradą. Drugi podjazd to od schroniska na szczyt. A do Zlotu cóż coraz bliżej! Mamy jeszcze ok 20miejsc wolnych także jeśli są chętni to ZAPRASZAMY ! ! ! Ja prawdopodobnie pojawię się w piątek z samego rańca z grupą 3miejską lub czwartek wieczorkiem. W razie pytań moje GG3682135. Pozdrawiam! Marcin
gerus Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 Spokojnie z tą kondycją. Wierzcie mi, że jak ja dałem radę to każdy podjedzie. Nikt nie będzie się zarzynał ale znając ludzką psyche to w takiej grupie od razu forma +30% .Jeżeli ktos będzie chciał krótko ale intensywnie to w okolicy schroniska jak dobrze kojarzę jest górka pod którą nawet lokalni twardziele mieli mocny problem z podjazdem (ja jechałem szosą dookoła górki ) i zjazdem nartostradą. Drugi podjazd to od schroniska na szczyt. A do Zlotu cóż coraz bliżej! Mamy jeszcze ok 20miejsc wolnych także jeśli są chętni to ZAPRASZAMY ! ! ! Ja prawdopodobnie pojawię się w piątek z samego rańca z grupą 3miejską lub czwartek wieczorkiem. W razie pytań moje GG3682135. Pozdrawiam! Marcin Chodzi Ci o podjazd na sokola? http://www.mtbmarathon.com/galeria/200804_156.jpg ja jedziesz od gloszycy i wjezdzasz na Sierpnice to na szczycie masz w prawo ten podjazd a prosto w dól do Rzeczki? Jesli to on to jest do wjechania bez schodzenia:) (sprawdzane osobiscie 2 razy ) A to zapewnie ten zjazd po stoku i ile o Sokola Ci chodzilo http://www.mtbmarathon.com/galeria/200804_180.jpg
Gevera Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 Jak tak sobie czytam wypowiedzi nt. tobo, to zaczynam się cieszyć że nie mogę na zlot...
Xanagaz Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 Wiadomo przecież, że będzie napinka, od razu proponuje się podzielić na tych który chcą sobie lajtowo pojeździć i na tych którzy trochę poszaleć i ponapinać się.
arek_wro Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 Grunt to miec dobra wymowke dla slabej kondycji Mi na przyklad wczoraj minelo 7 miesiecy od wypadku i zarazem od ostatniego razu kiedy siedzialem na rowerze. Za jakis miesiac planuje powrot, wiec po takiej przerwie mam prawo dostac zawalu na plaskim po dwustu metrach Mam nadzieje, ze na zlocie sie pojawie, wiec o ostatnie miejsce na podjazdach mozecie bic sie ze mna.
Sel Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 gerus dokładnie o te dwie chodziło Marcinowi zapewne bo to właśnie tamtędy kiedyś jechaliśmy ;-)
Kubusiowa Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 w maju planuję wyprawę rowerową po terenach Kaszubskich więc spróbuję wzmocnić nogi, ale długa przede mną droga ja się męczę na podjazdach na kociewiu a co dopiero tam heh trzeba się wziąć za siebie ostro ja się tym nie martwię że będę ostatnia liczy się to że spróbuję a i może kiedyś na którymś Zlocie będę przed ostatnia a nie ostatnia ..... Grunt pozytywne nastawienie ...
tobo Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 Jak tak sobie czytam wypowiedzi nt. tobo, to zaczynam się cieszyć że nie mogę na zlot... matko bosko, heh toź to trzeba dzielić każdą "groźbę" przez dwa już mówiłem przecie że szyję sobie transparent "koniec peletonu" i że to ja będę zbierał po was papierki butelki i insze rzeczy które w zlotowym amoku pogubicie na trasie
bendus Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 Pośród tych "inszych rzeczy"znajdę się pewnie ja. Wypluwający płuca i mówiący coś o górach i córach Koryntu
Kubusiowa Napisano 1 Kwietnia 2009 Napisano 1 Kwietnia 2009 benbus to ci naprawdę udało to już człowiek mniej więcej wie z jaką grupą ludzi będzie pokonywał łuki dobrze że nie wszyscy są maratończykami i szybciochami jak ktoś trenuje to prędkość "wolno" nie oznacza to samo co dla zwykłego kropka wolno :D
Janisław Napisano 2 Kwietnia 2009 Napisano 2 Kwietnia 2009 Łoj, zajrzałem na forum po półrocznej przerwie a tu taka zorganizowana akcja! Próbowałem, ale całego tematu nie zdołałem sforsować, więc kilka pytań: Termin - czy to nadal 6-7 czerwca?? Czy są jeszcze miejsca i ile jest już osób zapisanych?
Ecia Napisano 2 Kwietnia 2009 Napisano 2 Kwietnia 2009 Są miejsca, są, a termin bez zmian - zapraszamy
Janisław Napisano 2 Kwietnia 2009 Napisano 2 Kwietnia 2009 Hehe, wykazałem się spostrzegawczością i właśnie znalazłem je***nie duży baner na środku forum z odnośnikiem do wszelkich informacji W takim razie chyba zrobię sobie dłuższy weekend na początku czerwca. Ktoś chętny z pomorza? Ze 2 miejsca w aucie się znajdą to mogę kogoś podrzucić
Sel Napisano 3 Kwietnia 2009 Napisano 3 Kwietnia 2009 Trzeba zrobić ankietę o ile dobrze pamiętam ;-)
Patryke Napisano 3 Kwietnia 2009 Napisano 3 Kwietnia 2009 Trzeba, trzeba, a czas nieubłaganie leci Jaki jest czas realizacji zamówienia? Według mnie początek maja to termin zero, relizacja pewnie trochę potrwa i zanim się jeszcze porozsyła koszulki to też trochę czasu minie...
Sel Napisano 3 Kwietnia 2009 Napisano 3 Kwietnia 2009 Po co rozsyłać koszulki ? Wystarczy że osoba która będzie zamawiać weźmie je do pociągu, później można je rozdzielić na parę osób żeby 1 osoba ich nie wiozła, mogę robić za koszulkowe taxi ;-)
MarcinGoluch Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Napisano 4 Kwietnia 2009 Wszystko pod kontrolą z koszulkami! Ankieta pojawi się jeszcze w wekend i potrwa do końca tygodnia. Czas realizacji to ok 2tyg więc wszystko spokojnie załatwimy. Mamy juz szpiega który pojdzie zobaczyć jak wyjdą koszulki wzorcowe. Pozdrawiam! Marcin
Patryke Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 Po co rozsyłać koszulki ? Wystarczy że osoba która będzie zamawiać weźmie je do pociągu, później można je rozdzielić na parę osób żeby 1 osoba ich nie wiozła, mogę robić za koszulkowe taxi ;-) W sumie też z początku tak myślałem, ale przypomniało mi się, że trochę osób co nie biędzie na zlocie też chcą koszulki Ogólnie to można połączyć te dwa pomysły i części co nie będzie porozsyłać, a drugiej rozdać na zlocie. Chyba, że ktoś chce mieć wcześniej i sobie ładnie wyprać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.