Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja tam chce, zeby we wrocku było bloto, jak rok temu:P

To może zrobimy team FR.ORG? (o ile takiego nie ma;P)

Ta cola to na zlocie rozumiem:D?

Napisano

Fajnie że się tam wybieracie, będziemy mieli relację jak tam jest :) Sama jestem ciekawska jak to wszystko wygląda tak w realu :)

Pozdrawiam :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Zrobiłem mały rekonesans przed głównym rekonesansem tak jak sie umówilem z Marcinem i...

...zobaczcie sami ;]

Jej wysokość, Wielka Sowa, pogrążona we śnie i otulona białą kołderką.

Co prawda 26.04 jeszcze daleko ale nie liczyłbym ze śnieg stopnieje tak szybko zwłaszcza powyżej 800m npm.

p3260007h.th.jpgp3260010.th.jpgp3260018.th.jpgp1110017.th.jpgp1110002.th.jpgp3260019.th.jpgp3260021.th.jpg

Kamerki:

http://bukowahata.no-ip.info:1975/cgi-bin/video.jpg

http://ddz.sowa.0i2.com/Witamy.html

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Hmmm.... Znaczy sie kryzys i credit crunch takze w przyrodzie? Wiosna nie zaplacila rachunku za zeszloroczne grzanie i w tym roku Slonce ograniczajac ilosc zlych kredytow powiedzialo "nie wlacze zarowki na kreska..." :)

Ale jak do czerwca nie zejdzie to-to to lokalsi zalatwia jakiegos ratraka?

OSTRO!

I.

Napisano

Do czerwca spokojnie stopnieje, ale mowilem o rekonesansie ktory by wypadał 26-go.

Wtedy moze byc jeszcze niezła zabawa :]

Napisano

na +5 jako wymiatacza śniegu to bym nie liczył - obecnie zalega on przy takich temperaturach jeszcze w wielu miejscach duźo niźej. :) miesiąc to jednak kawał czasu. przydałby się jeden halny - ten to by rozwiązał problem w parę godzin.

Napisano

A jakieś moje było zdziwienie jak ujrzałem śnieg na Chełmcu tudzież w Boguszowie-Gorce w weekend ! Śladowo w tym drugim ale zawsze :icon_mrgreen:

Napisano

podjadę do góry i będe wam robił wszystkim zdjęcia jak sie drapiecie :)

każdemu mogę pstryknąć fotę. biedrony z plecakami mile widziane :)

Napisano
podjadę do góry i będe wam robił wszystkim zdjęcia jak sie drapiecie :)

każdemu mogę pstryknąć fotę. biedrony z plecakami mile widziane :)

Już się nie chwal że tak dobrze idą Ci podjazdy :P

... a nie z plecakami tylko z kokonami woblerów :)

Napisano

no to widze ze nie jestes w temacie jak ja to rozegram :)

ja po prostu ..... przywiozę swoje rzeczy tam dzień wcześniej :) a co mam zdychać przy was? nieeee....

Napisano

Może się powtórzę, ale pewnego słoncznego dnia wjeżdżaliśmy właśnie na Sowe ten pan wyprzedzil wszystkich na podjezdzie, zatrzymal sie, wyjął aparat, cyknął wszystkim fotki, a nastepnie wsiadł na niebieskiego ptaka(ibisa) i wyprzedzil znowu wszystkich na tym samym podjeździe :]

Byłem w szoku jak widzialem że poraz drugi mnie wyprzedza na odcinku moze 400m, a łatwo sie nie poddaje :)

Podsumowywując tobo wycinak i chyba nie tylko ja tak uważam :)

Napisano

To to tam pryszcz, podjazdy nie bolą - ale zjazdy to coś co mi daje radość :) Jak leci taki młokos na HT z 80mm przed chłopakami na enduro :)

Chociaż wtedy jestem trochę fajny ... :)

Napisano

a ja lubię kociewskie polany :D płasko :D

Dobrze że schronisko nie jest na szczycie bo bym chyba nawet tam nie doszła hehe :D a o czołganiu nie ma mowy :P Rozłożyłabym się krzyżem i tak została :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...