Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano
czy sa jeszcze dwa miejsca ?

odpowiedź jest prosta, jasne.

Czy mi się tylko wydaje czy lista ze Zlotowiczami nam się nieco zatrzymała? Halo gdzie kolejni chętni?!
Napisano

No to ja się piszę ale niestety z jednym ale. Obecnie moje kolano jest w rozsypce (jestem w trakcie leczenia) i jak do czerwca nie będzie poprawy to będę zmuszony zrezygnować, gdyż w takim stanie nie zrobię nawet 10km. A jechać z rowerkiem żeby go popychać to nie ma sensu. A jak wyzdrowieję, chociaż na tyle, żeby móc tyły zamykać to będę. Pieniążki zaraz wpłacę.

Napisano

Właśnie odbyłem pogaduchę z KOS'em i jest mała propozycja.

Prawdopodobnie w wekend w który odbywa się maraton we wrocku lub wekend przed/po maratonie będziemy chcieli na jeden dzień wyskoczyć w okolice SowiejGóry.

Mamy jeszcze jakiś miesiąc czasu ale jeżeli ktoś byłby chętny to zapraszamy na pierwszy rekonesans miejsca Zlotowego ;).

Jacyś chętni ;)?

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

maraton oficjalnie jest 19.04.2009.

więc albo w ten dzień, albo tydzien wczesniej 12.04 albo tydzien pozniej 26,04.

chociaz wg mnie to ze wskazaniem na dwa pierwsze terminy :)

Napisano

cichooo bo Nawrotek usłyszy o piciu ; >

A tak na poważnie to bardzo fajna opcja :) Taka rozgrzewka przed zlotem, poznanie terenu i sprawdzenie ile jeszcze trzeba formy doszlifować na zlot ; P

Napisano
No to ja się piszę ale niestety z jednym ale. Obecnie moje kolano jest w rozsypce (jestem w trakcie leczenia) i jak do czerwca nie będzie poprawy to będę zmuszony zrezygnować, gdyż w takim stanie nie zrobię nawet 10km. A jechać z rowerkiem żeby go popychać to nie ma sensu. A jak wyzdrowieję, chociaż na tyle, żeby móc tyły zamykać to będę. Pieniążki zaraz wpłacę.

stary nie gadaj tyle tylko lecz je. :)

też jeszcze mam dośc poważny problem z kolanem.. i nie odpuszczam ;)

Napisano
maraton oficjalnie jest 19.04.2009.

więc albo w ten dzień, albo tydzien wczesniej 12.04 albo tydzien pozniej 26,04.

chociaz wg mnie to ze wskazaniem na dwa pierwsze terminy :)

12 kwietnia są święta - to już raczej skreśli wiele osób.

poza tym nawet gdyby to był zwykły weekend to bym odpadł bo mam wtedy ślub.

Napisano

widzę że oprze się na 19/26 ?

btw/ nie wiedzialem nawet kiedy w tym roku swieta wypadaja :)

Napisano
cichooo bo Nawrotek usłyszy o piciu ; >

Po wczoraj, od dzisiaj nie piję ;D

Dostałem w sumie bana od tatusia na picie, póki się nie nauczę pić xD

A na wszelkie zloty, to wiadomo, ja zawsze chętny :)

Napisano

Ja niczego nie mogę obiecać. Chętnie byśmy z Księciem się przejechali, ale to będzie zależeć od sytuacji, więc będziemy się mogli zdeklarować bliżej terminu. I jak dla mnie, bardziej by pasowała 2. połowa kwietnia.

Rozumiem, że jazda w niedzielę, a przyjazd do schroniska w sobotę?

Napisano

pewnie tak, bo nikt w piątek z roboty się nie urwie, ew Ci dalsi by w piątek wieczorem ciuchciami pojechali i w sobotę z rana można się w wałbrzychu spotkać pod dworcem

Napisano

19-tego jadę na maraton do Wrocka(chyba że bedzie takie błoto jak rok temu) wiec, dla mnie lepsza opcja to 26.04.

Chyba że dłuższy majowy weekend, bo zaczyna się juz w piątek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...