Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ten podjazd to tylko na obrazku tak wygląda ;]

W rzeczywistosci jest przyjemnie pod górke, ostatnie 200m moze daje w kość :)

Dokładnie tak wygląda:

1be6b79356.th.jpg

photo by Tobo

Napisano

Spokojnie od szosy to jest kawałek więc nie róbcie dymu bo ludzie będą rezygnowali :icon_mrgreen:.

Młynek, 30minut i damy rade :D.

Czy mi się tylko wydaje czy lista ze Zlotowiczami nam się nieco zatrzymała? Halo gdzie kolejni chętni?!

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano
Młynek, 30minut i damy rade .

No tak, tylko, że najpierw trzeba go mieć :) :) 29x34 chyba da rade na te górki co? :D :D

Napisano

zamiast cieszyc sie, ze gladziudki szlak z malutkimi kamyszkami, to wy narzekacie

mamy caly dzien, wiec chyba sie wyrobimy z tym podjazdem :)

Napisano

nie po to jadę w góry, żeby bać się podjazdów i oczekiwać gładziutkich szlaków..

chce mocno w górę i do kamieniach a nie asfalcie!!

Napisano

Ja chcę to samo, tylko że w dół :) !

omen, to może się wymienimy: ty weźmiesz moje podjazdy, a ja twoje zjazdy :) ?

Napisano

Na Sowie? Gdzieś tam jest, ale chyba od drugiej strony :P W każdym bądź razie, ładnie wygląda z Świdnicy oświetlony nocą :D

Ecia, podzielisz się zjazdami?

A teraz powaga, chyba i ja odpadnę z projektu "zlot". Na razie tylko chyba, ale różnie to bywa.

Napisano

ja myślę że w maju jeszcze ludzi więcej przybędzie na listę. Czasem trudno zaplanować taki wyjazd wcześniej. Zresztą każdego chętnego się przygarnie i po wypowiedziach organizatora znajdzie się miejsce :P

Napisano

Ja niestety tez juz teraz moge powiedziec ze odpadam. Szkoda ale cos trzeba bylo wybrac, padło na 2 maratony u Grabka.

Napisano

tenże wskazany podjazd pod schronisko jest obecnie bardzo cywilizowany - wyrównany i ubity, przygotowany dla turystyki zmechanizowanej. może nie da sie go pokonać z rękami za głową jak w fotelu przed telewizorem i ciut trzeba się napocić ale da się. ja z 10cio kilowym plecakiem jednak nie szarpałem sie z nim :rolleyes: w zaleźności od wybranej trasy dojazdu może być zwieńczeniem wielokilometrowego podjazdu asfaltem lub urozmaiceniem jeśli ktoś wybierze wariant terenowy dojazdu, na który ja się zdecyduję.

Napisano

Kurcze żebym ja pamiętał z kim to miałem okazję z okolic Katowic rozmawiać. Ucieszyło mnie takie oto zdanie:

"U mnie zapisało obecnie się dwie osoby, a z tego co wiem szykuje się ponad 10".

Niestety wielka szkoda, że kolejne osoby podają w wątpliwość czy będą mogły się pojawić na Zlocie.

Gevera Ty nie ten teges tylko masz rzut beretem i jesteś na Zlocie. Jak się udało Kubusiową przekonać z drugiego końca Polszy to i Ty dasz rade.

Ja z Rawicza zgarniam kolejnego kolegę(jeszcze nie ma na liście). Jeżeli macie znajomych z którymi kręcicie a które chciały by się również pojawić to ZAPRASZAMY !

POZOSTAŁO 87dni :)

Pozdrawiam!

Marcin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...