Rudd Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 :) http://www.genetyk.com/podjazdy/orzel1.html http://www.genetyk.com/podjazdy/orzel2.html
inferek Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Ten podjazd to tylko na obrazku tak wygląda ;] W rzeczywistosci jest przyjemnie pod górke, ostatnie 200m moze daje w kość Dokładnie tak wygląda: photo by Tobo
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Marca 2009 Mod Team Napisano 8 Marca 2009 Tiaaaa.... Szczegolnie ze zdjecia splaszczaja perspektywe... Hmmm... Mozna sie jeszcze wycofac ze Zlotu ? OSTRO! I.
Dornif Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Na jakimś maratonie był ten podjazd. Właśnie stamtąd mam awatara
gerus Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Ta fotka bardziej tam pasuje:) http://www.genetyk.com/podjazdy/img_0537.jpg A podjazd fajowy:) Ciekawie bedzie z torbami tam sie wspinac:)
MarcinGoluch Napisano 9 Marca 2009 Autor Napisano 9 Marca 2009 Spokojnie od szosy to jest kawałek więc nie róbcie dymu bo ludzie będą rezygnowali . Młynek, 30minut i damy rade . Czy mi się tylko wydaje czy lista ze Zlotowiczami nam się nieco zatrzymała? Halo gdzie kolejni chętni?! Pozdrawiam! Marcin
Xanagaz Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Więcej takich fotek to wystraszycie już zapisanych
tomeks Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Młynek, 30minut i damy rade . No tak, tylko, że najpierw trzeba go mieć :) 29x34 chyba da rade na te górki co? :D
Robert Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Nie demonizujcie Widzicie, ktoś w niebieskim wdzianku jeszcze z miejsca rusza
Ecia Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Ale dajcie spokój - wszak rozgrzewka przed wycieczką jak znalazł
nabial Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 zamiast cieszyc sie, ze gladziudki szlak z malutkimi kamyszkami, to wy narzekacie mamy caly dzien, wiec chyba sie wyrobimy z tym podjazdem
omen Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 nie po to jadę w góry, żeby bać się podjazdów i oczekiwać gładziutkich szlaków.. chce mocno w górę i do kamieniach a nie asfalcie!!
Ecia Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Ja chcę to samo, tylko że w dół ! omen, to może się wymienimy: ty weźmiesz moje podjazdy, a ja twoje zjazdy ?
bartek_1990 Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 a to tam wyciągu nie ma? ja się tak nie bawię
Gevera Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Na Sowie? Gdzieś tam jest, ale chyba od drugiej strony W każdym bądź razie, ładnie wygląda z Świdnicy oświetlony nocą Ecia, podzielisz się zjazdami? A teraz powaga, chyba i ja odpadnę z projektu "zlot". Na razie tylko chyba, ale różnie to bywa.
omen Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 nie oddam moich zjazdów.. ) Gevera jak Cie nie będzie to Cie tam zaciągnę za uszy!!
Wax Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Gev. cóż się stało ? Ludzi zamiast przybywać, to systematycznie ubywa... .
Patryke Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Ale pomyślcie jaki będzie powrót z bagażami w dół Zawaliście
Kubusiowa Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 ja myślę że w maju jeszcze ludzi więcej przybędzie na listę. Czasem trudno zaplanować taki wyjazd wcześniej. Zresztą każdego chętnego się przygarnie i po wypowiedziach organizatora znajdzie się miejsce
madek Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Ja niestety tez juz teraz moge powiedziec ze odpadam. Szkoda ale cos trzeba bylo wybrac, padło na 2 maratony u Grabka.
tobo Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 tenże wskazany podjazd pod schronisko jest obecnie bardzo cywilizowany - wyrównany i ubity, przygotowany dla turystyki zmechanizowanej. może nie da sie go pokonać z rękami za głową jak w fotelu przed telewizorem i ciut trzeba się napocić ale da się. ja z 10cio kilowym plecakiem jednak nie szarpałem sie z nim w zaleźności od wybranej trasy dojazdu może być zwieńczeniem wielokilometrowego podjazdu asfaltem lub urozmaiceniem jeśli ktoś wybierze wariant terenowy dojazdu, na który ja się zdecyduję.
MarcinGoluch Napisano 10 Marca 2009 Autor Napisano 10 Marca 2009 Kurcze żebym ja pamiętał z kim to miałem okazję z okolic Katowic rozmawiać. Ucieszyło mnie takie oto zdanie: "U mnie zapisało obecnie się dwie osoby, a z tego co wiem szykuje się ponad 10". Niestety wielka szkoda, że kolejne osoby podają w wątpliwość czy będą mogły się pojawić na Zlocie. Gevera Ty nie ten teges tylko masz rzut beretem i jesteś na Zlocie. Jak się udało Kubusiową przekonać z drugiego końca Polszy to i Ty dasz rade. Ja z Rawicza zgarniam kolejnego kolegę(jeszcze nie ma na liście). Jeżeli macie znajomych z którymi kręcicie a które chciały by się również pojawić to ZAPRASZAMY ! POZOSTAŁO 87dni Pozdrawiam! Marcin
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.