Kubusiowa Napisano 12 Lutego 2009 Napisano 12 Lutego 2009 Maratonów jest wiele, a serce ma się jedno ehmm nie ważne. a może znacie jakiegoś dawcę ? Przede wszystkim uważam że ten Zlot to wyjątkowa impreza i powinno się na niej być, ja ubolewam że nie dam rady.
Dornif Napisano 16 Lutego 2009 Napisano 16 Lutego 2009 Z tego, co mi wiadomo, to tak. Masz pomysł, to zapodawaj
MarcinGoluch Napisano 17 Lutego 2009 Autor Napisano 17 Lutego 2009 Siwy co knujesz złoczyńco :P ? Ze temat nieco przycichł to nie znaczy, że nad nim nie pracujemy. To co było do załatwienia z większym wyprzedzeniem już mamy załatwione. To co trzeba będzie lada chwila ruszyć z kopytem to ewentualny gadżet okazjonalny który już wcześniej się przewinął. Ja osobiście byłbym za dobrej jakości koszulką bawełnianą bez jakichkolwiek sponsorów(tych zaprosimy do koszulki stricte rowerowej). Koszt szacuje max 30zł. A może ktoś się orientuje jak trzyma się nadruk na koszulkach Quechua(decathlon) z nowadry? Te koszulki kosztują ok 30zł(do tego trzeba doliczyć nadruk) ale spokojnie nadają się zarówno na rower jak i do codziennego noszenia. Pozdrawiam! Marcin
Kubusiowa Napisano 17 Lutego 2009 Napisano 17 Lutego 2009 Coś tam kiedyś pisałeś o koszulkach, a tak w ogóle jest osobny temat nawiązujący do koszulek, bo niestety nic nie znalazłam, jeszcze. Ja mam sitodruk na zwykłej koszulce, z logo forum (inne) z nickiem i ogólnie trzymało się przez dobry rok bez żadnych problemów, ale ja dość często ją zakładałam i prałam w pralce, co osłabia nadruk. W chwili obecnej (w maju będzie 2 lata) w niektórych miejscach pękł albo odchodzi przy krawędziach liter, ale jeszcze się trzyma i wygląda estetycznie. Większy nadruk szybciej się psuje, niż mniejszy Ps. Na forum na którym byłam robiliśmy tak że zamawialiśmy koszulki bawełniane chyba były 3 kolory model męski, natomiast ja jako marudna kobieta wymyśliłam że prześlę do kumpla własną koszulkę i na niej wtopi się sitodruk, chłopacy zamawiali koszulki zaś dziewczyny przesyłały własne. Można wyznaczyć jakiś dany kolor. np kobiety czerwone koszulki, chłopacy białe albo jeden dla wszystkich
siwy84 Napisano 17 Lutego 2009 Napisano 17 Lutego 2009 hehehe złoczyńco od razu Mam kilka propozycji, jedne lepsze inne gorsze, rozważycie sami. Można zrobić konkurs na zakładanie łańcucha na czas...z zawiązanymi oczami lub też podobna sprawa, ale z wymienianiem dętki Tylko nie wiem jak rozwiązać sprawę rekwizytów. Każdy na swoim kole/rowerze? W sumie tak by było najlepiej bo każdy swój sprzęt zna doskonale. Można też zrobić konkurs na najładniejszy rower zlotu tudzież na najczystszy i najbrudniejszy Te pomysły już takie gorsze mi się wydają, ale poddaje pod rozwagę szerszego grona koleżanek i kolegów Póki co to tyle. Co sądzicie?
Stachmaister Napisano 17 Lutego 2009 Napisano 17 Lutego 2009 Konkurs na najczystszy rower, to by wszyscy swoje maszynki ładnie pucowali Co do koszulek ja kiedyś robiłem normalnie na papierze do prasowanek, wytrzymywało to około roku przy dość częstym praniu a arkusz A4 wychodzi po ok. 2,3zł Tusz też drogo nie wychodził a na laserówce to już w ogóle prawie jak za darmo Tylko że to prasowanka także jakoś super to nie wygląda chyba, że się elegancko wszystko po wycina to jest dość ładnie.
tobo Napisano 17 Lutego 2009 Napisano 17 Lutego 2009 kubusiowa czy to twoje foto to z jakiegos paszportu, dowodu czy tablo na koniec szkoly średniej?
nabial Napisano 17 Lutego 2009 Napisano 17 Lutego 2009 co do trzymania sie nadrukow na novadrze, to wiadomo, ze duzo zalezy od tego kto prasuje i jaka jest folia, ale szybciej odpada niz ma to miejsce w przypadku bawelny, gdyz jakby nie bylo oczka bronia sie przed przyleganiem, sam zgrzewalem rozne duperele i stwierdzam, ze jak dobrze sie zrobi, to kilkanascie pran wytrzyma z bawelna juz jest tak, ze szybciej koszulka zacznie tracic kolor niz napis zejdzie... drukowanki z laserowki stosunkowo slabo sie trzymaja jesli sa wieksze niz powierzchnia zelazka, poza tym ta domowa zgrzewaczka ma zwykle tyle otworow w plycie, ze nie sposob dobrze przykleic...jak juz to takimi starymi z gladka powierzchnia
zgud Napisano 17 Lutego 2009 Napisano 17 Lutego 2009 naprasowanki trzymają się dobrze, zależy jeszcze gdzie takowe zrobisz w decathlonie robimy także takowe cuś, i nikt na razie nie narzekał, z tym że w grę wchodzą same literki i cyferki a co do samego naprasowania, to jak się zrobi w dobrej maszynce do naprasowywania, i jakość folii tudzież innego materiału z jakiego ma być naprasowanka jest dobra [może być meszek, polarek, i wiele innych ]to koszulka winna wytrzymać ze 3 lata, tak do następnego zlotu na pewno
tobo Napisano 17 Lutego 2009 Napisano 17 Lutego 2009 hehe z indeksu Wyglądam prawie jak Pikachu matko, masz samobójcze zapędy? co ci się nie widziało w tamtym?
Kubusiowa Napisano 18 Lutego 2009 Napisano 18 Lutego 2009 hehe dzięki jesienna aura się skończyła, więc wymieniłam na coś niebieskiego a że w tym roku nie ma śniegu tyle ile bym chciała to mam imitacje bo nie mam zdjęcia jak robię aniołka Jeśli chodzi o bawełniane koszulki, to rzeczywiście moja szybciej kolor straciła niż napisy i logo forum Pozdrawiam
siwy84 Napisano 18 Lutego 2009 Napisano 18 Lutego 2009 Kubusiowa Tobie śniegu mało? Zapraszam do Zgierza/Łodzi - śniegu pod dostatkiem Mój psiak ma problemy z chodzeniem po "trawnikach", a do bardzo małych nie należy
Kubusiowa Napisano 18 Lutego 2009 Napisano 18 Lutego 2009 zaraz bana dostaniemy za ot Dzięki za info skoro tobo zaczął wspominać o zdjęciach, to mam nadzieję że pamiętacie o temacie cały czas otwartym i niewyczerpanym ponieważ około 16 osób dodało foto, a reszta albo zapomniało albo nieśmiali W każdym razie dość duża liczba osób jeszcze wybiera zdjęcie lub jest w trakcie wyrabiania Jakby kto się zdecydował: http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=45751 No i ostatnia sprawa to nie wiem czy wiecie, ale jest zorganizowany konkurs na projekt koszulki na Zlot 2009. to info dla tych co nie lubią szukać nowych tematów więcej info: http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=47563 Dziękuję za uwagę
bartmanin Napisano 20 Lutego 2009 Napisano 20 Lutego 2009 ..czesc.. ..mozna sie jeszcze zapisac na zlot..czy mam przybyc nieoficjalnie???
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Lutego 2009 Mod Team Napisano 22 Lutego 2009 Klaniam, Zrobilem sobie wstepne rozpoznanie polaczen kolejowych "po-imprezie". No i oczywiscie nie jest tak slodko jak "tam" Zatem garsc pytan pomocniczych: 1. Kiedy trzeba sie bedzie wyniesc (oficjalnie...) ze schroniska? W niedziele wieczorem czy moze byc w poniedzialek rano? 2. Jakie sa preferencje grupy kolejowej, szczegolnie 3-miejskiej co do powrotu? Niestety w najlepszym wypadku trzeba bedzie sie przynajmniej raz przesiadac... OSTRO! I.
weberwrc Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 pieniążki już wpłaciłem Więc proszę wpisać mnie do listy uczestników
dejot Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Koledzy z 3City to może przesiadka w Pozen i dołączenie do grupy wielkopolskiej? W kupie raźniej
bartmanin Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 ..zapisalem sie..w takim razie do zobaczenia na zlocie...
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Lutego 2009 Mod Team Napisano 22 Lutego 2009 LUDU!!!! Czytac prosze ze zrozumieniem "TAM" jedziemy bezposrednio. "z powrotem" jest problem i trzeba sie minimum raz przesiadac. Pozostaje tylko pytanie czy wracac z Walbrzycha, Swidnicy czy Jaworzyny Slaskiej. Ta ostatnia opcja (jak dla mnie...) wyglada najciekawiej ale od Zlotowiska trzeba dojechac 40 kilo. Moze ktos sie z lokalsow orientuje jak tam wyglada dojazd do Jaworzyny ze schroniska? OSTRO! I.
inferek Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Przykładowo szynobusem z Dzierżoniowa: http://rozklad.pkp.pl/query.php/pn?q=pl/no...66&OK#focus http://ddz.doba.pl/?s=subsite&id=6742&mod=1 Do Dzierzoniowa jest jakies 15km, trzeba sie tylko wdrapać na Sowe a pozniej te 14 km nonstop z górki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.