weberwrc Napisano 31 Stycznia 2009 Napisano 31 Stycznia 2009 acha no faktycznie ;p sorry nie zauważyłem ;p
madek Napisano 31 Stycznia 2009 Napisano 31 Stycznia 2009 tylko poprawcie linka w banerze na górze bo nie śmiga...
kryszniok Napisano 31 Stycznia 2009 Napisano 31 Stycznia 2009 O ile mój wyjazd na zjazd dojdzie do skutku, to prawdopodobnie też jakoś z rowerem dotransportuję się do Gliwic, a dalej za pomocą PKP pojadę...
weberwrc Napisano 31 Stycznia 2009 Napisano 31 Stycznia 2009 no to wiecie Panowie trzeba się jakoś zgadać i razem PKP się przetransportować na zlot oczywiście ja pojechał bym na 100% ale jest male "ale"... jestem uzależniony od terminu RAJDU POLSKIEGO na którego MUSZE jechać ! Jeśli będę wiedział że rajd nie koliduje ze zlotem jade na 100%
arroyo Napisano 1 Lutego 2009 Napisano 1 Lutego 2009 Mam nadzieję, że lista będzie wciąż otwarta, tak się składa, że pomimo iż rezyduję zaledwie 70km na północ od Poznania, posiadam rodzinę w Świdnicy, blisko miejsca zlotu. Na szczęście pkp oferuje prosty dojazd z Chodzieży/Poznania do Wrocławia a następnie Wałbrzycha. Ustawię sobie urlop tak abym mógł zarówno odwiedzić rodzinę w Świdnicy, jak i na te 3 dni wybrać się na zlot bo to zaledwie 20km drogi. Niedaleko miejsca zlotu znajduje się podziemne miasto "Kompleks Osówka" w Głuszycy, jest to zaledwie 10km na północny zachód od Sokolca gdzie znajduje się schronisko Orzeł. Strona kompleksu: http://www.osowka.pl/miasto.html Wstęp dla grup to około 10pln od osoby, tuż obok kompleksu przebiega żółta trasa rowerowa, natomiast na czas zwiedzania kompleksu można pozostawić rowery przy kasie (znajduje się tam też strzeżony parking). Byłem tam w zeszłym roku, niestety nie zabrałem ze sobą roweru.
ATT Napisano 1 Lutego 2009 Napisano 1 Lutego 2009 Termin rajdu Polskiego już przecież jest dawno ustalony i zatwierdzony przez FIA - 24-28.06.2009 Też zamierzam się wybrać ale nie wiem jak będzie z czasem pod koniec semestru.
siwy84 Napisano 1 Lutego 2009 Napisano 1 Lutego 2009 Witam, Przebudziłem się ze snu zimowego i nadrobiłem zaległości w temacie zlotowym. Przebrnąłem jakimś cudem przez te 33 strony ... kilka ostatnich całkiem wesołych Na 99% zgłaszam chęć przybycia. Wpłaty dokonam do końca lutego lub kilka dni później. Z tego co właśnie zauważyłem w weekend zlotu wypada mi zjazd na uczelni...trzeba będzie załatwić sobie zwolnienie Zapowiada się całkiem fajna zabawa i nie chciałbym tego przegapić Tak tylko chciałem się odhaczyć Pozdrawiam serdecznie wszystkich, Marcin aka Siwy
Szoppers Napisano 2 Lutego 2009 Napisano 2 Lutego 2009 Kapucha wplacona czekam na wpis na liste uczesnitkow ]:-> bedzie jazda a jak nie jazda to chociaz jazda "na lezaco"
bendus Napisano 2 Lutego 2009 Napisano 2 Lutego 2009 Z tego co właśnie zauważyłem w weekend zlotu wypada mi zjazd na uczelni...trzeba będzie załatwić sobie zwolnienie Ja też w ten weekend mam zjazd na uczelni... wychodzi na to, że będę musiał zawagarować
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Lutego 2009 Mod Team Napisano 2 Lutego 2009 Kapucha wplacona czekam na wpis na liste uczesnitkow ]:-> bedzie jazda a jak nie jazda to chociaz jazda "na lezaco" hmmm.... A moze tak mala poprawka z kilku zjazdow na Karpatce? Kolega oczywiscie prowadzi OSTRO! I.
Sel Napisano 2 Lutego 2009 Napisano 2 Lutego 2009 Szoppers oj nie kracz bo znowu fikołki będziesz wywijać
Stachmaister Napisano 2 Lutego 2009 Napisano 2 Lutego 2009 A czy ktoś z okolic Kalisza, Ostrowa Wlkp. się wybiera na ten niezapomniany zlot?? Bo w kupie zawsze raźniej podróżować Mam nadzieje że miejsce się jeszcze dla mnie znajdzie
Root Admin Mieciu Napisano 2 Lutego 2009 Root Admin Napisano 2 Lutego 2009 a ja na 99% odpadam... małżonka wymyśliła sobie ślub na węgrzech, chce być świadkiem. termin oczywiście 6 czerwca :/. Z listy na wszelki wypadek jeszcze sie nie wypisuję, bo osoba, która organizuje tą imprezę, w zeszłym roku już darowała sobie z jednym.. także jest 1% szansy, że znowu odwoła
Root Admin Mieciu Napisano 3 Lutego 2009 Root Admin Napisano 3 Lutego 2009 ja tam wole na zlocie być, a do czerwca dużo czasu, wszystko sie może zmienić, także ja trzymam mocno kciuki i sie nie wypisuje jeszcze
Szoppers Napisano 3 Lutego 2009 Napisano 3 Lutego 2009 @ Ivan -> spoko spoko zjazdy fajna sprawa.. oby tylko nie byly to "zjazdy" po ogniskowej imprezie.. bedzie milo sie spotkac ponownie @ Sel -> juz wyroslem z takich rzeczy bede teraz zjezdzal odpowiedzialnie.. toz to juz 5 miesiecy minelo.. czlowiek wydoroslal...
Sel Napisano 3 Lutego 2009 Napisano 3 Lutego 2009 To znaczy tym razem zetniesz zakręt przy prędkości 2x większej ? I to rozumiem !
bartek_1990 Napisano 3 Lutego 2009 Napisano 3 Lutego 2009 A czy ktoś z okolic Kalisza, Ostrowa Wlkp. się wybiera na ten niezapomniany zlot?? Bo w kupie zawsze raźniej podróżować Mam nadzieje że miejsce się jeszcze dla mnie znajdzie Ja się wybieram z Ostrowa, ale na planowanie dokładnie co i jak, to jeszcze trochę za wcześnie
Szoppers Napisano 3 Lutego 2009 Napisano 3 Lutego 2009 @Sel -> 2xwieksza czemu nie ale nie do konca z powodu utraty resztek rozumu tylko mam nadzieje ze do czasu zlotu "masa nasiodelkowa" zostanie znacznie ograniczona i nie bedzie juz takich scenariuszy jak wytracona z toru jazdy kula ihihi choc nie powiem.. ze wlasnie popijam jakze dietetyczne piwko za zlot w czerwcu
Stachmaister Napisano 3 Lutego 2009 Napisano 3 Lutego 2009 Pytałem tak z ciekawości ile osób z okolic jedzie To jakby co później się będziemy zgadywać na prv. W kupie siła kupy nikt nie rusza
omen Napisano 4 Lutego 2009 Napisano 4 Lutego 2009 Hahaha od piwa kondycja się robi ;D no to w tym roku będę mistrzem polski amatorów
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.