Nawrotek Napisano 15 Stycznia 2009 Napisano 15 Stycznia 2009 golenie nog jak najbardziej na tak ! Potem jakaś pani obiektywnie sprawdzi które najgłdasze Za landrynki oczywiście, tak samo zmiana dętki też fajna by była
tobo Napisano 15 Stycznia 2009 Napisano 15 Stycznia 2009 Omen dobrze mówi. Niech te cenniejsze nagrody będą losowane, a oprócz tego zróbmy dużo różnych dziwacznych konkurencji :}Kupi się worek tych takich mini landrynek i za "podium" w danej konkurencji będzie I-3, II-2, I-1 cukierków. Kto na koniec uzbiera najwięcej zostanie najwszechstronniej chorym na cyklozę forumowiczem Tylko trzeba wymyślić łatwe do przeprowadzenia i w miarę krótkie konkurencje ;] czy poza piciem i konkursami znajdziecie czas na jazdę?
bartek_1990 Napisano 15 Stycznia 2009 Napisano 15 Stycznia 2009 Nawrotek na golenie zawsze chętny:D Hmm... poustawiamy trenażery wokół ogniska i będziemy 'jeździć'
tomeks Napisano 15 Stycznia 2009 Napisano 15 Stycznia 2009 właśnie ja głownie jadać te 600km czy tam ile chciałbym jak najwięcej się będzie dało pojeździć, bo jakby nie patrzeć nie miałem jeszcze okazji być w górach a konkursy, czy jakieś losowania to może być jedynie miły dodatek po jeździe.
omen Napisano 15 Stycznia 2009 Napisano 15 Stycznia 2009 Panowie. ale jak wrócimy z wycieczki to całą noc jest przed nami Ja biorę z Sobą bawełnianą chusteczkę.. będziemy sprawdzać
Dornif Napisano 15 Stycznia 2009 Napisano 15 Stycznia 2009 Jedwabną, nie bawełnianą! No ja właśnie myślałem o takich wieczornych konkurencjach. A że mamy blisko do najdłuższego dnia w roku, to te 12-14h jazdy na pewno wszystkim wystarczy ;] I tak trzeba wrócić przed zmrokiem, żeby drewna nazbierać, chyba, że mamy zapewnione przez organizatora
bartek_1990 Napisano 15 Stycznia 2009 Napisano 15 Stycznia 2009 Jakie drewno Będziemy palić karbonowymi rowerami
omen Napisano 15 Stycznia 2009 Napisano 15 Stycznia 2009 a być może drewno pewnie przytargamy jakieś z Sobą z szlaku ewentualnie przewróci się z 2 sosny czy coś i będzie piknie ;D
Sel Napisano 15 Stycznia 2009 Napisano 15 Stycznia 2009 Sel jako że jesteś pomysłodawcą, to myślę że nie będziesz miał nic przeciwko, żeby golone były Twoje łydki Yyy, jak później wytłumaczysz te nogi mojej rodzinie/znajomym/itp., itd. to nie ma sprawy Z goleniem na twarzy całkiem dobrze mi idzie A jeśli już będzie taka konkurencja to wolę żeby moje łydki sprawdzała płeć piękniejsza aniżeli jakieś chusteczki Drewno myślę zapewni organizator także nie będzie problemu... jak coś to wezmę siekierkę Mam następną konkurencje ! Najbardziej fantazyjne udekorowanie roweru
Dornif Napisano 15 Stycznia 2009 Napisano 15 Stycznia 2009 A ja mam coś dla majsterkowiczów. Test na najlepszego McGuivera - kto zrobi coś najbardziej podobnego do roweru wykorzystując materiały znalezione w lesie ;] Do dyspozycji jeszcze nóż, sznurek i zapałki ;]
strzala4 Napisano 16 Stycznia 2009 Napisano 16 Stycznia 2009 A to dobry pomysł jest. Nawet bardzo dobry ;] To chyba jedną konkurencje mamy ?:>
Skiba_TG Napisano 16 Stycznia 2009 Napisano 16 Stycznia 2009 A ja mam coś dla majsterkowiczów.Test na najlepszego McGuivera - kto zrobi coś najbardziej podobnego do roweru wykorzystując materiały znalezione w lesie ;] Do dyspozycji jeszcze nóż, sznurek i zapałki ;] A czy trzeba bedzie jeszcze na tym jechac?
Gucio112 Napisano 16 Stycznia 2009 Napisano 16 Stycznia 2009 Żeby uznać owy wynalazek za rower, musi wytrzymać obciążenie konstruktora-bikera przez 5 sekund
MarcinGoluch Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Napisano 17 Stycznia 2009 Tu stacjonujemy. Ekipa i Tobo za soczewką . Nie próbujcie przekonywać Nawrotka że bezpieczny seks polega na czymś innym niż zabawie w kasku , ten człowiek się z nim nie rozstawał. Non stop w kasku i w okularach . Szoppers kontempluje po jaką cholerę latarnia morska w górach . Ja i Szoppers robimy sobie foty z "dziwkami". Pozdrowienia i zapraszam do oglądania reszty na żywo. Pozdrawiam! Marcin P.S. Panowie czy ktoś ma więcej fot z wyprawy?
ATT Napisano 17 Stycznia 2009 Napisano 17 Stycznia 2009 Na ostatnim zdjęciu fajnie widać w lusterku jak kierowca białego dostawczaka też się śmieje
Nawrotek Napisano 17 Stycznia 2009 Napisano 17 Stycznia 2009 Haha bo nawrotek zbyt leniwy jest żeby to ściągać i zakładać xD
tobo Napisano 17 Stycznia 2009 Napisano 17 Stycznia 2009 kierowca sie śmiał, wszyscy to widzący też. rzadko kiedy można zrobić sobie fotkę pod ranną dziwką. normalnie oznaczałoby to zapewne wykastrowanie przez jej goryla wtedy kobita ze sklepu wystartowała żeby to zdjąć, bo o ile pamiętam to ludzie się pytali "czy są jeszcze ranne dziwki w promocji?"
Sel Napisano 17 Stycznia 2009 Napisano 17 Stycznia 2009 Hyh, ja mam więcej fot z wyprawy tyle że gdzieś głęboko ukryte na moim dysku
Gevera Napisano 18 Stycznia 2009 Napisano 18 Stycznia 2009 dobra dobra, panowie kilka dni sie tu nie zagląda, a Wy już, swoje co do "zrobienia roweru z niczego" jestem jak najbardziej za (; a w nagrodę... żelki Nawrotka :bunny: hmm, jeszcze 4 i pół miesiąca xD do tej pory to mi mogą góry wyprasować (;
Sel Napisano 18 Stycznia 2009 Napisano 18 Stycznia 2009 E tam w nagrodę cały Nawrotek Dobra uciekam stąd bo mnie zaraz zabije
Nawrotek Napisano 25 Stycznia 2009 Napisano 25 Stycznia 2009 Dobra, forum działa ładnie wracamy do spamu E tam w nagrodę cały Nawrotek Ja się mogę oddać nawet dla przegranego xD Btw. byłem w rzeczce i schronisko stoi, nikt nie ukradł na razie
MarcinGoluch Napisano 30 Stycznia 2009 Autor Napisano 30 Stycznia 2009 Pierwsza lista zamknięta i puszczona dalej. Nadal czekamy na kolejnych zainteresowanych i pomysły na dodatkowe atrakcje Zlotu . Czy już osoby z dalszych odległości wiedzą jak u nich zmienił się rozkład PKP ewentualnie jak wyglądają z dojazdem innymi środkami lokomocji? Pozdrawiam! Marcin
Mod Team IvanMTB Napisano 30 Stycznia 2009 Mod Team Napisano 30 Stycznia 2009 Klaniam, Co do dojezdzajacych pociagowo to propozycja jest takowa aby na okolo 2 miechy przed zlotem zrobic przyklejony temat z wpisanymi tylko i wylacznie ludzikami ktorzy wybiora pekap i udezyc do tego ostatniego celem podczepienia wagonu do przewozu rowerow. Niestety najlepsza opcja dojazdowa nie posiada z zalozenia tagowegoz wagona totez tzreba sie bedzie zorganizowac... Na chwile obecna wyjazd o 21.34 z Gdyni Glownej 4/06, w Walbrzychu o 7.51 dnia nastepnego... OSTRO! I. PS Nawrotek! Na 75% bede jednak jechal z 3-miasta razem z cala Grupa Smierdzaca Ryba Poprostu wychodzi ze niemal w tym samym terminie jest KaszebeRunda i Wielki Przejazd Rowerowy oraz Bank Holiday w JuKejowie takze na razie wstepnie dzieki za noclegowanie. Jeszcze potwierdze zeby nie bylo wtiopy...
weberwrc Napisano 31 Stycznia 2009 Napisano 31 Stycznia 2009 hmmmm.... moze i ja bym pojechal z Wami ?! Jestem z Gliwic.... Jedzie ktos z Gliwic (lub okolic) np. PKP ? Pozdrawiam Piotr hej mam taki pytanie czy niedalo by rady zrobic w pierwszym poscie wszystkich potrzebnych info. ? (termin miejsce i lista obecnosci!) bo szczerze niechce mi sie czytac 33stron.... ;p ...zeby pierwszy post byl tym ze wsystkimi potrzebnymi informacjami do wyjazdu ! ...i przede wszystkim lista kto jedzie !
Ecia Napisano 31 Stycznia 2009 Napisano 31 Stycznia 2009 No, przecież jest taki osobny post przyklejony... kliknij w baner...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.