Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

golenie nog jak najbardziej na tak ! Potem jakaś pani obiektywnie sprawdzi które najgłdasze ;)

Za landrynki oczywiście, tak samo zmiana dętki też fajna by była :)

Napisano
Omen dobrze mówi. Niech te cenniejsze nagrody będą losowane, a oprócz tego zróbmy dużo różnych dziwacznych konkurencji :}

Kupi się worek tych takich mini landrynek i za "podium" w danej konkurencji będzie I-3, II-2, I-1 cukierków. Kto na koniec uzbiera najwięcej zostanie najwszechstronniej chorym na cyklozę forumowiczem :P Tylko trzeba wymyślić łatwe do przeprowadzenia i w miarę krótkie konkurencje ;]

czy poza piciem i konkursami znajdziecie czas na jazdę? :P

Napisano

właśnie :P ja głownie jadać te 600km czy tam ile chciałbym jak najwięcej się będzie dało pojeździć, bo jakby nie patrzeć nie miałem jeszcze okazji być w górach :P a konkursy, czy jakieś losowania to może być jedynie miły dodatek po jeździe.

Napisano

Panowie. ale jak wrócimy z wycieczki to całą noc jest przed nami :P

Ja biorę z Sobą bawełnianą chusteczkę.. będziemy sprawdzać :P

Napisano

Jedwabną, nie bawełnianą!

No ja właśnie myślałem o takich wieczornych konkurencjach. A że mamy blisko do najdłuższego dnia w roku, to te 12-14h jazdy na pewno wszystkim wystarczy ;] I tak trzeba wrócić przed zmrokiem, żeby drewna nazbierać, chyba, że mamy zapewnione przez organizatora :P

Napisano
Sel jako że jesteś pomysłodawcą, to myślę że nie będziesz miał nic przeciwko, żeby golone były Twoje łydki :P

Yyy, jak później wytłumaczysz te nogi mojej rodzinie/znajomym/itp., itd. to nie ma sprawy :devil: Z goleniem na twarzy całkiem dobrze mi idzie :P

A jeśli już będzie taka konkurencja to wolę żeby moje łydki sprawdzała płeć piękniejsza aniżeli jakieś chusteczki :devil:

Drewno myślę zapewni organizator także nie będzie problemu... jak coś to wezmę siekierkę :P

Mam następną konkurencje ! Najbardziej fantazyjne udekorowanie roweru :D

Napisano

A ja mam coś dla majsterkowiczów.

Test na najlepszego McGuivera - kto zrobi coś najbardziej podobnego do roweru wykorzystując materiały znalezione w lesie ;] Do dyspozycji jeszcze nóż, sznurek i zapałki ;]

Napisano
A ja mam coś dla majsterkowiczów.

Test na najlepszego McGuivera - kto zrobi coś najbardziej podobnego do roweru wykorzystując materiały znalezione w lesie ;] Do dyspozycji jeszcze nóż, sznurek i zapałki ;]

A czy trzeba bedzie jeszcze na tym jechac? :)

Napisano

9ea4f318df3fc3bem.jpg

Tu stacjonujemy.

343e2e31dcacb570m.jpg

Ekipa i Tobo za soczewką :) . Nie próbujcie przekonywać Nawrotka że bezpieczny seks polega na czymś innym niż zabawie w kasku :D , ten człowiek się z nim nie rozstawał. Non stop w kasku i w okularach :) .

efdcf747b7fcc7d1m.jpg

Szoppers kontempluje po jaką cholerę latarnia morska w górach :) .

f2781d0de18bc5b9m.jpg

Ja i Szoppers robimy sobie foty z "dziwkami".

Pozdrowienia i zapraszam do oglądania reszty na żywo.

Pozdrawiam!

Marcin

P.S. Panowie czy ktoś ma więcej fot z wyprawy?

Napisano

kierowca sie śmiał, wszyscy to widzący też. rzadko kiedy można zrobić sobie fotkę pod ranną dziwką. :) normalnie oznaczałoby to zapewne wykastrowanie przez jej goryla :)

wtedy kobita ze sklepu wystartowała żeby to zdjąć, bo o ile pamiętam to ludzie się pytali "czy są jeszcze ranne dziwki w promocji?" :)

Napisano

dobra dobra, panowie :)

kilka dni sie tu nie zagląda, a Wy już, swoje :P

co do "zrobienia roweru z niczego" jestem jak najbardziej za (;

a w nagrodę... żelki Nawrotka :bunny:

hmm, jeszcze 4 i pół miesiąca xD do tej pory to mi mogą góry wyprasować (;

Napisano

Dobra, forum działa ładnie wracamy do spamu :)

E tam w nagrodę cały Nawrotek :icon_mrgreen:

Ja się mogę oddać nawet dla przegranego xD

Btw. byłem w rzeczce i schronisko stoi, nikt nie ukradł na razie :)

Napisano

Pierwsza lista zamknięta i puszczona dalej.

Nadal czekamy na kolejnych zainteresowanych i pomysły na dodatkowe atrakcje Zlotu B).

Czy już osoby z dalszych odległości wiedzą jak u nich zmienił się rozkład PKP ewentualnie jak wyglądają z dojazdem innymi środkami lokomocji?

Pozdrawiam!

Marcin

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Co do dojezdzajacych pociagowo to propozycja jest takowa aby na okolo 2 miechy przed zlotem zrobic przyklejony temat z wpisanymi tylko i wylacznie ludzikami ktorzy wybiora pekap i udezyc do tego ostatniego celem podczepienia wagonu do przewozu rowerow.

Niestety najlepsza opcja dojazdowa nie posiada z zalozenia tagowegoz wagona totez tzreba sie bedzie zorganizowac...

Na chwile obecna wyjazd o 21.34 z Gdyni Glownej 4/06, w Walbrzychu o 7.51 dnia nastepnego...

OSTRO!

I.

PS

Nawrotek! Na 75% bede jednak jechal z 3-miasta razem z cala Grupa Smierdzaca Ryba :) Poprostu wychodzi ze niemal w tym samym terminie jest KaszebeRunda i Wielki Przejazd Rowerowy oraz Bank Holiday w JuKejowie takze na razie wstepnie dzieki za noclegowanie. Jeszcze potwierdze zeby nie bylo wtiopy...

Napisano

hmmmm.... moze i ja bym pojechal z Wami ?!

Jestem z Gliwic....

Jedzie ktos z Gliwic (lub okolic) np. PKP ?

Pozdrawiam Piotr

hej

mam taki pytanie czy niedalo by rady zrobic w pierwszym poscie wszystkich potrzebnych info. ? (termin miejsce i lista obecnosci!)

bo szczerze niechce mi sie czytac 33stron.... ;p

...zeby pierwszy post byl tym ze wsystkimi potrzebnymi informacjami do wyjazdu ! ...i przede wszystkim lista kto jedzie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...