Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tak tak wiemy :D slyszymy to już któryś raz.

atak na 5-tysiecy postów?

powodzenia :devil:

prawda jest taka że każdy się podnieca, planuje co on tam nie bedzie robił, niektórzy to juz chca co do minuty zaplanowac swój pobyt na zlocie.... a jak przyjdzie co do tego to yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...

ludzie wyluzujcie :D

Napisano

lukashs, a nie lepiej cos takiego ?

786cb851c7e95707d469c13f0e8e-42973140_d.jpg

ale wracajac do tematu, takze nie moge sie doczekac zlotu :D

jak bedzie jakas ustawka we wczesniejszym terminie to takze sie pisze, daleko nie mam :devil:

Napisano

No i nieubłaganie zbliżamy sie do 50 osób :D. Jest naprawde ostro i teraz już może być tylko lepiej.

Dla niezdecydowanych pokaże kilka kompromitujących :devil::D fotek które pstryknełem na ostatniej wycieczce z lokales.

Napisano

no szkoda, a nie które niezłe były :)

co do mnie.. to od października nie ogoliłem.. i mam niezłą dżunglę na nogach :D

na zlot, raczej nie przybędę sam :)

Napisano

Panowie (i panie xD) jak wbiję z "koleżanką na zlot" - czyt. wyrwę do czerwca pannę rowerową tooo o nie wiem, wódki nie kupię bo mi nie pozwala spożywać alko w nadmiernych ilosciach to może hmm xD Nie wiem, pomóżcie mi xD

Napisano

To tylko Nawrotek :) Normalne :)

Miał na myśli pewnie że jak przyjedzie z koleżanką na zlot to nie poimprezuje, wiec pytanie co ma zrobić z tym fantem:P

Odp. przyjechac samemu ^^

Napisano

Dziękuję ;* Na Inferka zawsze można liczyć xDDD

Sorry ale mam postępującą martwicę mózgu :)

No właśnie myślałem czy by nie wziąć jej, ale solidne argumenty przekonały mnie na nie xD

Napisano

Yyy normalka, albo panna, albo impreza na całego. Choice is yours ;P

A znasz taki utwór "Sad but true" ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...