Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

skąd ja to znam.. :P nawet na Anne mieliśmy sie w 16 osób nie spieszyć.. a wyszła średnia ~32km/h :D

bo wy niewyzyci jestescie :P

przestancie prawic zachowawczo, niewielu z nas siada na rower rzadziej niz raz w tygodniu, wiekszosc smiga caly rok, kazdy da rade, chocby ze wzgledu na optymalny czas w roku, a rozrywanie grupy jest wiecej niz pewne...przodem ruszy grupka majowkowym tempem, niestety okaze sie, ze nie dla wszystkich bedzie ono rownie delikatne, komus z tylu pyknie detka i juz sie posypalo...

chyba, ze pocisniemy po grubosci i beda 2 sztuki ograniczajace z przodu/ tylu i posiadajace jakies krotkofalowki :P

w ogole to byscie lepiej wplacali na ten zlot, a nie sie obijacie :P

Mmmmmm browary w pociągu :)

Wdepnę na wypad o ile dostanę urlop w czerwcu, bardzo na to liczę bo widzę że się zapowiada wesoło! Jak mi się uda złożyć jakiegoś nowego sprzęta do AM to takiego wezmę a jak nie to Perpa bo z nowymi gadżetami waży 16.8kg i nawet da się już na tym od biedy podjechać ;)

no to twoj perp jest pol kilo ciezszy od mojego AM :002: z wplatami pewnie czesc sie wstrzyma do samego konca (szczegolnie ci co robia w rowerach.....), bo 28 zl to 2 detki - albo 9..... tych, no....eeeee.....izotonikow

a co do podrozowania pkp... to trzeba cos wypocic na tym zlocie no nie :D

Czyli powoli tworzy się zarys grup jakie pojawią się na zlocie:

1. grupa trzymająca przód czyli wyścigowców

2. grupa trzymająca tył czyli też już wiadomo kto

3. grupa trzymająca władzę (adm i mod)

4. grupa z bukłakami z nierozpoznaną zawartością :D

5. grupa fotografów

6. grupa tych którzy jeszcze nie wiedzą w której grupie będą ;)

Hehe rozwaliło mnie to :P:D

Co do ilości osób i wpłat boje się to odnosić do ilości userów na forum bo możemy po Zlocie góry wyprasować.

Mamy juz w chwili obecnej taką grupę, że po nowym roku spokojnie zamykamy całe schronisko na Zlot i

i jest git. Liczyłem na 30osób do końca stycznia a juz mamy ta liczbę nieco przekroczoną.

Temat cały czas uważnie obserwuje i jeśli ktoś będzie miał jakieś pomysły na pewno zostana podane pod dyskusje i wyciągniemy najciekawsze.

Jeśli chodzi o krótkofalówki już mamy jeden zestaw załatwiony.

Pozdrawiam!

Marcin

Jako, że mnie dawno nie było, a temat ma już 25 stron.

W końcu jak obecnie sytuacja wygląda? Wolne miejsca? Jaki termin? Ktoś z Krakowa/Puław?

Dobra znalazłam już http://www.forumrowerowe.org/Zlot-Pierwszy...ORG-t45438.html Ech... Bo są aż 3 tematy!

To ktoś jedzie z Krakowa/Puław?

W końcu jak obecnie sytuacja wygląda? Wolne miejsca? Jaki termin? Ktoś z Krakowa/Puław?

Miejsca jeszcze sporo, termin już zapewne znasz. Osoby z rejonu na pewno, z Krakowa i Puław szukaj na grupach regionalnych.

Zabawa szykuje się przednia więc nie zdecydowanych i zaspanych zapraszam do lektury i zadawania pytań!

Pozdrawiam!

Marcin

Rzekłbym że karimata będzie lepsza :) Na materacach zazwyczaj boli kręgosłup i w ogóle nie wygodnie się śpi :P Jak zdążę dokupić sobie jakiś pojemny plecak z odpowiednimi zapięciami to mógłbym taką karimatę wziąć.

Hejka.

Wcześniej chyba nikt nie pytał o to, mianowicie jak z osobami ,,z doskoku"?

Jestem z Wrocka więc w sobotę z samego rana zameldowałbym sie na zlocie, pośmigał po górkach w forumowym towarzystwie, wieczorkiem posiedział chwile przy ognisku i na noc wrócił do domu.

Jest wogóle taka opcja? I jak wygląda sprawa kostów w takim przypadku?

• Mod Team
trzeba sie cieszyć jak wogóle kibel jest. umywalka to złoto, a ciepła woda to już w ogóle kosmos. nie wszędzie takie luksusy dają ;)

A ja tam nie mam nic napoprzecie takim luksusom jak prysznic natenprzyklad. Bycmoze nie kazdemu bedzie odpowiadac "prawdziwie meska" atmosfera po powrocie z traski przy solidnym upale :)

Starosc - nieradosc... Docenia sie miekki papier toaletowy i bambosze... Kiedys to czlowiek ogniem pierdzial, teraz wapno i kreda :)

OSTRO!

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...