nabial Napisano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 skąd ja to znam.. nawet na Anne mieliśmy sie w 16 osób nie spieszyć.. a wyszła średnia ~32km/h bo wy niewyzyci jestescie przestancie prawic zachowawczo, niewielu z nas siada na rower rzadziej niz raz w tygodniu, wiekszosc smiga caly rok, kazdy da rade, chocby ze wzgledu na optymalny czas w roku, a rozrywanie grupy jest wiecej niz pewne...przodem ruszy grupka majowkowym tempem, niestety okaze sie, ze nie dla wszystkich bedzie ono rownie delikatne, komus z tylu pyknie detka i juz sie posypalo... chyba, ze pocisniemy po grubosci i beda 2 sztuki ograniczajace z przodu/ tylu i posiadajace jakies krotkofalowki w ogole to byscie lepiej wplacali na ten zlot, a nie sie obijacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Dokładnie, wpłacajcie fundusze na ten zlot ;P Bo na razie liczba imo jest znikoma jak na taką baze userów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Mmmmmm browary w pociągu Wdepnę na wypad o ile dostanę urlop w czerwcu, bardzo na to liczę bo widzę że się zapowiada wesoło! Jak mi się uda złożyć jakiegoś nowego sprzęta do AM to takiego wezmę a jak nie to Perpa bo z nowymi gadżetami waży 16.8kg i nawet da się już na tym od biedy podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 no to twoj perp jest pol kilo ciezszy od mojego AM z wplatami pewnie czesc sie wstrzyma do samego konca (szczegolnie ci co robia w rowerach.....), bo 28 zl to 2 detki - albo 9..... tych, no....eeeee.....izotonikow a co do podrozowania pkp... to trzeba cos wypocic na tym zlocie no nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 29 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 ... przed, po albo w czasie... Wszystko w zależności od potrzebności... http://halbot.haluze.sk/?id=3618 OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 ... przed, po albo w czasie... Wszystko w zależności od potrzebności...http://halbot.haluze.sk/?id=3618 OSTRO! I. Mogł dac jakies bardziej czule amory zeby nie bylo wstrzasniete za mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Po jednej Rebie na oś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Hyhy, ale budząca wątpliwości konstrukcja (RST) ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 http://halbot.haluze.sk/?id=3618 Pro! Ale ja by poprowadziłem wężyk z przyczepki i kranik by zamontowałem przy ustniku coby nie trzeba było się zatrzymywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Mmmmm nawrotek by se coś takiego skonstruował xD Na maraton dobre by było tylko coś czuję że po trzecim litrze napoju z owej beczki potrzebne by były dodatkowe dwa kołka z tyłu roweru coby się nie przewrócić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Czyli powoli tworzy się zarys grup jakie pojawią się na zlocie: 1. grupa trzymająca przód czyli wyścigowców 2. grupa trzymająca tył czyli też już wiadomo kto 3. grupa trzymająca władzę (adm i mod) 4. grupa z bukłakami z nierozpoznaną zawartością 5. grupa fotografów 6. grupa tych którzy jeszcze nie wiedzą w której grupie będą Hehe rozwaliło mnie to Co do ilości osób i wpłat boje się to odnosić do ilości userów na forum bo możemy po Zlocie góry wyprasować. Mamy juz w chwili obecnej taką grupę, że po nowym roku spokojnie zamykamy całe schronisko na Zlot i i jest git. Liczyłem na 30osób do końca stycznia a juz mamy ta liczbę nieco przekroczoną. Temat cały czas uważnie obserwuje i jeśli ktoś będzie miał jakieś pomysły na pewno zostana podane pod dyskusje i wyciągniemy najciekawsze. Jeśli chodzi o krótkofalówki już mamy jeden zestaw załatwiony. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Toć jakieś pejcze trzeba będzie załatwić coby Ci z tyłu podganiali reszte ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Góry nasze, schronisko nasze - lato... też nasze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Jako, że mnie dawno nie było, a temat ma już 25 stron. W końcu jak obecnie sytuacja wygląda? Wolne miejsca? Jaki termin? Ktoś z Krakowa/Puław? Dobra znalazłam już http://www.forumrowerowe.org/Zlot-Pierwszy...ORG-t45438.html Ech... Bo są aż 3 tematy! To ktoś jedzie z Krakowa/Puław? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 anulkaa: kliknij w baner w prawym górnym rogu . Miejsca są, spokojnie. A po info o współtowarzyszach podróży udaj się na forum regionalne. Pozdrówko kompleksowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 W końcu jak obecnie sytuacja wygląda? Wolne miejsca? Jaki termin? Ktoś z Krakowa/Puław? Miejsca jeszcze sporo, termin już zapewne znasz. Osoby z rejonu na pewno, z Krakowa i Puław szukaj na grupach regionalnych. Zabawa szykuje się przednia więc nie zdecydowanych i zaspanych zapraszam do lektury i zadawania pytań! Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dzięki. Z chęcią bym przyjechała! Problem w tym, że nie potrafię powiedzieć gdzie ja będę za pół roku. Do kiedy jest czas się zastanowić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Przecież to proste pytanie, a odpowiedź jeszcze łatwiejsza - z nami będziesz za pół roku się dobrze bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 anulkaa odpowiadam, że do końca stycznia Ale lista będzie i tak otwarta cały czas, bo jak co to się jakiś materac skombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Rzekłbym że karimata będzie lepsza Na materacach zazwyczaj boli kręgosłup i w ogóle nie wygodnie się śpi Jak zdążę dokupić sobie jakiś pojemny plecak z odpowiednimi zapięciami to mógłbym taką karimatę wziąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Jak kto lubi, mi nic nie zastąpi łóżka, mam nadzieję że mają tam wygodne... bo jak jestem niewyspana to wyglądam okropnie. że aż lustra pękają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 trzeba sie cieszyć jak wogóle kibel jest. umywalka to złoto, a ciepła woda to już w ogóle kosmos. nie wszędzie takie luksusy dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Hejka. Wcześniej chyba nikt nie pytał o to, mianowicie jak z osobami ,,z doskoku"? Jestem z Wrocka więc w sobotę z samego rana zameldowałbym sie na zlocie, pośmigał po górkach w forumowym towarzystwie, wieczorkiem posiedział chwile przy ognisku i na noc wrócił do domu. Jest wogóle taka opcja? I jak wygląda sprawa kostów w takim przypadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 trzeba sie cieszyć jak wogóle kibel jest. umywalka to złoto, a ciepła woda to już w ogóle kosmos. nie wszędzie takie luksusy dają A ja tam nie mam nic napoprzecie takim luksusom jak prysznic natenprzyklad. Bycmoze nie kazdemu bedzie odpowiadac "prawdziwie meska" atmosfera po powrocie z traski przy solidnym upale Starosc - nieradosc... Docenia sie miekki papier toaletowy i bambosze... Kiedys to czlowiek ogniem pierdzial, teraz wapno i kreda OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wowo3003 Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Na chwilę obecną raczej bym się pisał, ale odpowiedź dam prawdopodobnie w weekend, jak dogadamy sprawę z kumplem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.