grzegorz1974paszek Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 No to wychodzi na to -że dziewczyny jadą pierwsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Spokojnie ja też będę z Tyłu Z moją miejską kondycją to aż strach jechać, ale zakładam że jak nie dam rady to się cofnę i problem z głowy Ja się nastawiam na poznanie ludzi i spróbowanie sił a jak się nie da to będę tak długo próbowała, aż kiedyś któregoś roku nie padnę tak szybko JA się tym nie przejmuję i chyba wy też nie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Widzę, że żeńska część grupy koniecznie chcę jechać na końcu, więc proponuję stworzyć jeszcze drugą grupę, jadącą za tą pierwszą Wtedy wszyscy będą zadowoleni Mam nadzieję, że nikt tam nie przyjedzie z myślą o ściganiu się. W końcu to ma być zlot, czyli poznanie sporej ilości ludzi, którzy mają wspólną pasję A w razie czego będą moderatorzy i administratorzy, którzy zapanują nad sytuacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Będą się sypały ostrzeżenia jak ktoś będzie jechał bardziej na końcu niż jadące na końcu Gev i Kubusiowa Za zbyt szybką jazdę i nieuzasadnione rozrywanie grupy BAN!!! No chyba, że rozrywanie dobrym humorem to zdecydowanie wszystko będzie okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrej Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Ja też bardzo chciałem ale zrezygnowałem z tego samego powodu co ulvgar. Sorry panie i panowie MTB Trophy ciagnie mnie bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 26 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 A w razie czego będą moderatorzy i administratorzy, którzy zapanują nad sytuacją Jasne tylko co zrobić z moderatorem mającym chęć rywalizacji? zdeklasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Za karę będą odpowiedzialni za dosmażanie kiełbasek równo ze wszystkich stron i za odpowiednią temperaturę napojów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Zdejmie się łatkę "fr moderator" a naklei "fr banned" Mam nadzieję, że nie wszyscy modzi będą się wyrywać do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Ja też bardzo chciałem ale zrezygnowałem z tego samego powodu co ulvgar. Sorry panie i panowie MTB Trophy ciagnie mnie bardziej No to będą dwa Zaskary Zgadamy się na maila albo w klubie to może tam się mały, nieoficjalny zlot zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Ludzie, przez pół roku to można kondycje Armstronga wypracować więc do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Kokszący będą wozili przyczepki z zimnymi napojami i rozwozili po całym peletonie :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 haha jaki cwany zobaczy się co się da zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 przepraszam bardzo ale to JA zamykam grupę jako jej (przekornie mówiąc) przewodnik uważam że jako kierownik wycieczki powinienem dopilnować żeby wszyscy dojechali do celu a pozostających prowadzić żeby się nie zgubili. noo chyba że ktoś będzie bardzo chciał mnie wykopać z tego stanowiska (które założyłem ze zajmę na ochotnika) i usilnie będzie się starał zająć mój stołek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Dziwni są ci cykliści bo normalni ludzie biją się kto ma być pierwszy a tu walka o ostatnie "zaszczytne" miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 teraz się biją, a jak przyjdzie co do czego to i tak każdy będzie walczył o to by być pierwszym;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Na tyłach zawsze jest najciekawiej, nie tylko na spędach rowerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 tobo-zajmij się swoim ptakiem. a tak na poważnie, to wszystko, tylko nie rywalizacja -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Byłem na niejednym wypadzie z ludźmi z Wałbrzycha/Świebodzic/Świdnicy i nigdy się nie przemęczałem a przygodę z kolarstwem na poważnie zacząłem w tym roku także "spokojnie" ^^ Ja proponuje moderatorów wyposażyć w "kijki - łamajki szprych" na sprinterów ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Dziwni są ci cykliści bo normalni ludzie biją się kto ma być pierwszy a tu walka o ostatnie "zaszczytne" miejsce wiesz, ostatni będą pierwszymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Jeszcze mi się nie zdarzyło jeździć w grupie powyżej 3 osób, gdzie by nie było zapędów do ścigania. Każdy taki trening, wycieczka, wypad przeradzała się w miniwyścig. Może mam do dupy znajomych, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Doh to że grupa się rozciągnie to jest prawie pewne.. a gubić to się możemy co najwyżej na zjazdach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złomek Napisano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Dornif, jak sie jezdzi na sabotage (sabotagu? jak sie to pisze? sabotage'u?....) i jedziesz z kolesiami co maja to samo albo hmmm ...... scale to oczywiste ze to bedzie wyscig. jak ktos targa ze soba rower ponad 15 kg i jeszcze pociaga browarka z buklaka to jest oczywiste ze bedzie odwrotnie...... doswiadczony innymi zlotami, powiem wam ze ci z ogona maja najwiecej fotek i to tych najlepszych - wiec jak ktos nie chce byc obiektem paparazzi to niech szlifuje forme! a ty kopaczus, bierz perpa, jak nie bedzie hopek to najwyzej wezme jakas łopate a tak w ogóle czemu to pisze? ano byc moze zjawie sie na tym zlocie - licze tez na jakas slaska reprezentacje podrozojaca pkp..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 jak ktos targa ze soba rower ponad 15 kg i jeszcze pociaga browarka z buklaka Czyli powoli tworzy się zarys grup jakie pojawią się na zlocie: 1. grupa trzymająca przód czyli wyścigowców 2. grupa trzymająca tył czyli też już wiadomo kto 3. grupa trzymająca władzę (adm i mod) 4. grupa z bukłakami z nierozpoznaną zawartością 5. grupa fotografów 6. grupa tych którzy jeszcze nie wiedzą w której grupie będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Jeszcze mi się nie zdarzyło jeździć w grupie powyżej 3 osób, gdzie by nie było zapędów do ścigania. Każdy taki trening, wycieczka, wypad przeradzała się w miniwyścig. Może mam do dupy znajomych, ale... skąd ja to znam.. nawet na Anne mieliśmy sie w 16 osób nie spieszyć.. a wyszła średnia ~32km/h Złomekto co zapijamy w chwalebnym PKP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 mości Kartonierze, może i ja się dołącze, spakujemy browarki w plecaczki i będziemy jechać wesoło, to z przodu, to z tyłu, a czasami nawet i z boku, w powietrzu, a i jak znam życie w wodzie też. 15,5kg rulez! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.