Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Spokojnie ja też będę z Tyłu :D Z moją miejską kondycją to aż strach jechać, ale zakładam że jak nie dam rady to się cofnę i problem z głowy :) Ja się nastawiam na poznanie ludzi i spróbowanie sił a jak się nie da to będę tak długo próbowała, aż kiedyś któregoś roku nie padnę tak szybko :icon_lol: JA się tym nie przejmuję i chyba wy też nie :icon_lol:

Pozdrawiam

Widzę, że żeńska część grupy koniecznie chcę jechać na końcu, więc proponuję stworzyć jeszcze drugą grupę, jadącą za tą pierwszą :icon_lol: Wtedy wszyscy będą zadowoleni :D

Mam nadzieję, że nikt tam nie przyjedzie z myślą o ściganiu się. W końcu to ma być zlot, czyli poznanie sporej ilości ludzi, którzy mają wspólną pasję :) A w razie czego będą moderatorzy i administratorzy, którzy zapanują nad sytuacją :icon_lol:

Będą się sypały ostrzeżenia jak ktoś będzie jechał bardziej na końcu niż jadące na końcu Gev i Kubusiowa :P

Za zbyt szybką jazdę i nieuzasadnione rozrywanie grupy BAN!!! :devil:

No chyba, że rozrywanie dobrym humorem to zdecydowanie wszystko będzie okej :)

przepraszam bardzo ale to JA zamykam grupę jako jej (przekornie mówiąc) przewodnik :) uważam że jako kierownik wycieczki powinienem dopilnować żeby wszyscy dojechali do celu a pozostających prowadzić żeby się nie zgubili. :P noo chyba że ktoś będzie bardzo chciał mnie wykopać z tego stanowiska (które założyłem ze zajmę na ochotnika) i usilnie będzie się starał zająć mój stołek.

Byłem na niejednym wypadzie z ludźmi z Wałbrzycha/Świebodzic/Świdnicy i nigdy się nie przemęczałem a przygodę z kolarstwem na poważnie zacząłem w tym roku także "spokojnie" ^^ Ja proponuje moderatorów wyposażyć w "kijki - łamajki szprych" na sprinterów ;P

Dornif, jak sie jezdzi na sabotage (sabotagu? jak sie to pisze? sabotage'u?....) i jedziesz z kolesiami co maja to samo albo hmmm ...... scale to oczywiste ze to bedzie wyscig. jak ktos targa ze soba rower ponad 15 kg i jeszcze pociaga browarka z buklaka to jest oczywiste ze bedzie odwrotnie...... doswiadczony innymi zlotami, powiem wam ze ci z ogona maja najwiecej fotek i to tych najlepszych - wiec jak ktos nie chce byc obiektem paparazzi to niech szlifuje forme! a ty kopaczus, bierz perpa, jak nie bedzie hopek to najwyzej wezme jakas łopate :P

a tak w ogóle czemu to pisze? ano byc moze zjawie sie na tym zlocie - licze tez na jakas slaska reprezentacje podrozojaca pkp.....

jak ktos targa ze soba rower ponad 15 kg i jeszcze pociaga browarka z buklaka
:)

Czyli powoli tworzy się zarys grup jakie pojawią się na zlocie:

1. grupa trzymająca przód czyli wyścigowców

2. grupa trzymająca tył czyli też już wiadomo kto

3. grupa trzymająca władzę (adm i mod)

4. grupa z bukłakami z nierozpoznaną zawartością :)

5. grupa fotografów

6. grupa tych którzy jeszcze nie wiedzą w której grupie będą :P

Jeszcze mi się nie zdarzyło jeździć w grupie powyżej 3 osób, gdzie by nie było zapędów do ścigania. Każdy taki trening, wycieczka, wypad przeradzała się w miniwyścig. Może mam do dupy znajomych, ale...

skąd ja to znam.. :P nawet na Anne mieliśmy sie w 16 osób nie spieszyć.. a wyszła średnia ~32km/h :)

Złomekto co zapijamy w chwalebnym PKP ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...