Dornif Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Wezmę lustro z przyjemnością. Im lepsza impreza, tym lepiej się fotografuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 No i koniecznie trzeba zrobić wielką, wspólną pamiątkową fotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 spoko, statyw też wezmę co by było gdzie aparat postawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 W takim razie mi nie wypada nie wziąć swojego lusterka. Tylko żeby nie było, że wszyscy będziemy latać z aparatami, a rowery przez cały zjazd będą sobie odpoczywały na świetlicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Obawiam się, że co niektórzy na pewno nie będą latać z aparatami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Z doświadczenia, 95% fotek z wyjazdów rowerowych mam wieczornych Reszta to postojowe. Nigdy się nie chce wyprzedzać, szybko wyciągać aparatu i pstrykać w czasie jazdy, choć takie najlepiej wychodzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Klaniam, I tu jest wlasnie przewaga Stylusa 725 SW nad lustrami. Miesci sie wszedzie, wyciagniecie i odpalenie zajmuje mniej niz 5 sekund, foty w ruchu sa calkiem satysfakcjonujace OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 23 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 IvanMTB trzeba było się przyznawać ? Teraz masz już robotę w robieniu fotek podczas kamienistego zjazdu. W końcu takie zdjęcie wychodzą najfajniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Oooo to ja już wiem kto będzie wyprzedzał grupę, wyciągał aparat i pstrykał fotki Ivan chcąc nie chcąc zgłosiłeś się na ochotnika Edit: heh Pixon uprzedziłeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 IvanMTB trenuj, trenuj, coby nas na wjazdach powyprzedzać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ha... Waks`iu, na nogach byś przyszedł, a o transport sie boisz.Nawrotek na ramę Cię weźmie Chodziło mi raczej o transport aparatu A Nawrot łachy nie robi, ramą też się zadowolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 IvanMTB trzeba było się przyznawać ? Teraz masz już robotę w robieniu fotek podczas kamienistego zjazdu. W końcu takie zdjęcie wychodzą najfajniej. Oooo to ja już wiem kto będzie wyprzedzał grupę, wyciągał aparat i pstrykał fotki Ivan chcąc nie chcąc zgłosiłeś się na ochotnika Edit: heh Pixon uprzedziłeś mnie IvanMTB trenuj, trenuj, coby nas na wjazdach powyprzedzać ;P Droga mlodziezy! Miejcie nieco wyrozumialosci i poblazania dla emeryta-gadżeciarza OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Droga mlodziezy! Miejcie nieco wyrozumialosci i poblazania dla emeryta-gadżeciarza OSTRO! I. O Nie mój Panie! Nie ma nawet takiej możliwości Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 24 Grudnia 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 też wezmę sprzęt... w końcu trzeba zapełnić galerię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 To ja też moją małpę wezmę ;D Stara jest to można cykać w czasie jazdy, nawet jak się rozwali wielkich szkód nie będzie Albo... Przykleję ją do hełmu i filmy będziemy nagrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 A jest tam jaka hopka, norfszory ewentualnie? Bo ja by wziełem sprzęta do FR i by se skakałem a ktoś by mi robił focie hihihihi Ino na podjazdach byłem by w tyle ale jestem skory dokonać takiego poświęcenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Ivan a gdzie Ty starych ludzi widzisz tutaj ? Toż tu same ogiery (i klacze ? ) siedzą, oczywiście pełne wigoru ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 26 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Ivan a gdzie Ty starych ludzi widzisz tutaj ? Toż tu same ogiery (i klacze ? ) siedzą, oczywiście pełne wigoru ;-) Wnosze z Twych pochopnych i popędliwych opinii żeś jeszcze młodzieńcem... Dojdziesz do Lat Chrystusowych to nagle zaczniesz dostrzegac pierwsze sygnały nieuchronnie nadciągającego stetryczenia i emeryckości. I nagle się wtedy okaże, że ogier nieco się zwałaszył... OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Hhaha, jak czytam posty IvanaMTB to leże na podłodze ze śmiechu - w sensie, że mi się baardzo podoba ich część językowa Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strzala4 Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Ivan chce uśpić naszą czujność a jak przyjdzie co do czego to będzie wszystkich w tyle zostawiał. Ot cała jego taktyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 kurcze :| nastawiacie sie jak na zawody, strach przyjechac.... to my bedziemy tyly zamykac jak cos :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Ej nie nie nie! Tyły są moje, zawsze i wszędzie, taka niepisana umowa. Możesz być przedostatni jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 hehe Gevera, to jak cos to bedziemy sie zmieniac ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Będąc na tyłach nierzadko można ciekawe widoki oglądać Mnie niestety nie będzie. Tydzień później jest Beskidy MTB Trophy a jeden wyjazd na drugi koniec Polski w ciągu miesiąca to sporo jak na moją kieszeń. Z wolnym w pracy też miałbym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.