maciejtca Napisano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 hehe jako Trójca NIE Święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Przelewik w koncu zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Szanowni Państwo w dniu wczorajszym strzelił 30uczestnik Zlotu. W spokojnych kalkulacjach szacowałem, że może w pierwszej liście czyli w połowie stycznia będzie 30osób więc tym bardziej cieszy mnie to, że jest zainteresowanie inicjatywą "I Ogólnokrajowego międzynarodowego Zlotu Forumrowerowe.org" Dziękuję i zapraszam nie zdecydowanych . Przypominam, że mamy 86miejsc w schronisku i licze że uda nam się zorganizować kilka miejsc więcej w Orle ale już nie tak komfortowych jak np łóżka piętrowe , a bliżej parteru . No i poprzeczka skoczyła. Liczę, że do połowy stycznia przekroczymy 50osob i wtedy bierzemy całe schronisko więc BĘDZIE IMPREZA bezalkoholowa . Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 30 ludzi to już sporo Myślę że spokojnie dociągniemy do 50. No ale to od Kochanych forumowiczów już zależy Ludzie nie zwlekajcie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Konkurencje typu jak największa ilość podskoków na tylnim, kole, kto pierwszy zaplecie koło, jakiś tor przeszkód, kto skoczy najdalej na rowerze, kto przejedzie na tylnim kole najwięcej itp. ? ..... kto pierwszy przy stromym urwisku - wygrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Tylko brakeless ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzewa Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Może w pierwszym poście zrobimy "pigułkę" i spiszemy wszystko co jest wiadome/zostało ustalone ? ponawiam propozycję, bo sie zbytnio zorientować w terminach nie można jak człowiek po długiej przerwie w bytności na szacownym forum tu wchodzi :-D wszystko byłoby przejrzyste, gdyby aktualizacje zawierało sie w pierwszym poście pozdrawiam z oczekiwaniem /może uda się wywalczyć w pracy wolne na Zlot/ czy przewidziano konkurencje dla seniorów ? hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 wszystkie niezbędne informacje są zawarte w tym temacie: Oficjalne info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 W dodatku dostęp do niego jest już po wejściu na stronę główną forum, więc ciężko znaleźć nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaamil Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 jak poprawie moje zagrozenia ( kilka :/ ) to wpłace kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 22 Grudnia 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 no i co tak zamilkliście ? więcej pytań ani uwag nie ma? stanęło na 33 osobach i koniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Najwyraźniej poruszyliśmy listę najważniejszych pytań a lista i tak się powiększa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 teraz swieta to wszystkim co innego w głowach pewnie po nowym roku cos sie ruszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 tez bym chetnie sie stawił na zlocie ale czerwiec to odległy termin i na razie nie wiem czy bedzie taka mozliwosc wiec na razie nie zapisuje sie bo nie wiem czy dam rade sie stawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Hmm nie ma pytań ? To ja mam.. kto weźmie aparat jakiś i zrobi profesjonalną sesje zdjęciową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Na taki wypad to lepiej kamerę a najlepiej to kamerę mocowaną do kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Ja już się uczę obsługi programów do obróbki video żeby cosik dobrego zmontować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Program programem, gorzej z materiałem ;P Po prostu zeby nie było sytuacji że 1 aparat na zlocie będzie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 No nie sądzę - raczej chyba każdy, kto posiada choćby aparat w komórce, będzie chciał przywieźć ze zlotu pamiątkę . Na pewno aparatów będzie co najmniej kilka, jeśli nie kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt. Pozdrówko dokumentacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Nie będę się deklarował, bo jeszcze nie zapłaciłem, ale jak będę miał możliwości transportowe to wezmę swoje lustro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Ha... Waks`iu, na nogach byś przyszedł, a o transport sie boisz. Nawrotek na ramę Cię weźmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Sel w dzisiejszych czasach przy obecnym postępie technicznym i bogatym społeczeństwie , wątpię, żeby co druga osoba na zlocie nie miała ze sobą aparatu. Choćby i w komórce, która to robi coraz to lepsze zdjęcia nadające się śmiało do oglądania na komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Moje lusterko przeżyło już kilka wypadów w góry, więc i zlot przeżyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Oby tak było bo za zbicie lustra ponoć 7 lat nieszczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Hyhy, nikt nie tknie w takim razie jego aparatu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.