Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

... a Fifi z kraju Jana Karola Hiszpanskiego :(

OSTRO!

I.

No właśnie, jeszcze ja. :(

No to jeszcze się na listę załapałem, lista haseł jednorazowych jeszcze nie doszła, ale od czego jest konto mamy. :woot:

Pozostaje mi tylko czekać i urwać się wcześniej ze szkoły. :)

No to jeszcze się na listę załapałem, lista haseł jednorazowych jeszcze nie doszła, ale od czego jest konto mamy. :woot:

Było trzeba sobie zaznaczyć wysyłanie haseł na komórkę :(

Popytam moich krakowskich towarzyszy, niestety w moim przypadku praktycznie wszystko zależy od dwóch czynników losowych...

Pozdrawiam

zeby to tylko kraj... ja i ivan z wyspy lecimy :(

... a Fifi z kraju Jana Karola Hiszpanskiego :woot:

OSTRO!

I.

Wehhh Panowie wybaczcie :(! No więc jakby ktoś miał wątpliwości czy z UK tudzież innej Hiszpanii będzie musiał sam jechać, lecieć czy iść na piechotę to też wątpliwości też rozwiane.

Kubusiowa Ty mi o piwie nie mów bo jak wystawie liste osób które mi to powiedziały bo ja tydzień będe trzeźwiał, nie mówiąc o jeżdżeniu.

Co do znizki Ty i 1,2,3 to jest to zniżka na żądanie. Kiedyś były zniżki na bilety wekendowe i powrotne ale to zostało zlikwidowane. O 1,2,3 powiedział mi konduktor jak mnie którymś razem sprawdzał.

Pozdrawiam!

Marcin

Czasu jeszcze od chol... i jeszcze troche ale otrzymałem dwa pytania w kwestii rezerwacji pokojów więc odpowiadam.

Jest w sumie 6pokojów dwu osobowych w tym 3 z podwójnymi łóżkami(małżeńskimi) i 3 pokoje po dwa łóżka pojedyńcze. Z racji, że na Zlocie będziemy mieli Pary i Małżeństwa to one mają pierwszeństwo do tych pokojów.

Pierwsze trzy pokoje rezerwuje Ecia&KsiążeMałżonek, Gevera&Robert oraz Mieciu&SzanownaPaniMałżonka.

Poza pokojami 2osobowymi TYLKO DLA PAR nie przyjmuje pytań i rezerwacji konkretnych pokojów.

Pozdrawiam!

Marcin

Czwarty pokój dwu osobowy zajmuje Kubusiowa i KAZUMI, jest to juz pokój z dwoma pojedyńczymi łóżkami.

Jeżeli będą jeszcze jakieś pary to według rozpiski na stronie schroniska mamy jeszcze dwie dwójki. Jutro to jeszcze zweryfikuje telefonicznie.

Dornif WITAMY NA ZLOCIE :) ! ! !

No i ZAPRASZAMY reszte ekipy forumowej ! ! !

Pozdrawiam!

Marcin

• Mod Team

A tak swoją drogą to reszta ekipy jaki ma zapewniony nocleg ? W oddzielnych pokojach tyle, że z większą ilością osób do zakwaterowania np. 5 itp. Czy śpimy w jednej wielkiej sali w której to mamy rozłożone łóżka, taka jakby sala gimnastyczna :)

Czwarty pokój dwu osobowy zajmuje Kubusiowa i KAZUMI, jest to juz pokój z dwoma pojedyńczymi łóżkami.

Jeżeli będą jeszcze jakieś pary

...

No, to ciekawe, czego jeszcze się ciekawego do zlotu dowiemy o fr :)

fr-connecting people?

Pary mają pierwszeństwo. Jak bedzie mozliwosc to para dostanie trojke ale z racji zwiększonej powierzchni będzie musiała pilnować w pokoju kilku rowerów :). No chyba że już wogóle miejsc nie będzie to sie dokoptuje do pary w trójce towarzysza. Nie no żartuje, będziemy kombinowali tak żeby nie było "krępacji".

na razie mamy luz, jak będzie tyle par to będe interweniował, nie ma żadnego problemu.

aha tzn. że jeszcze nie będzie tak źle. A pytam bo jak już to przybyłbym na zlot ze swoją drugą połówką i w sumie już bym wpłacił ale na razie nie jestem pewien co do dojazdu i dlatego tak a nie wiadomo jak później może być z tymi miejscami dla dwojga więc pytam :)

Ale się napalacie jeszcze6 miesięcy a wszyscy już pociągi planują hehe :)

W 6 miesięcy to mogą nam góry przenieść :o

Ja pewnie też będe tylko muszę się zastanowić czy dojeżdzać do was czy zostać w Orle.

Fajnie, że taka wielka ekipa zawite w te okolice

Zastanawiaj się dłużej !

Sory ale trafia mnie przy niektórych tekstach. Nie podoba sie to planuj w ostatnim dniu. Jeżeli ktoś będzie jechał przez całą polske, musi planowac urlop i udobruchać rodzinke to nie jest jazda na jedno "pierdnięcie".

Niektóre rzeczy są planowane jako ciąg zdarzeń. Wiele osób się zgrywa na zasadzie "jak ktoś z mojego rejonu pojedzie to i ja pojade", szukają wspólnego transportu, planują trasę. Musimy z odpowiednim wyprzedzeniem zrobić rezerwacje(już ją mamy od kilku dni), musimy jakoś dojechać z drugiego końca polski a niektórzy z drugiego końca europy.

A napalamy się bo są pewne dobra rzadkie do których się dązy z pewną pasją. Dostęp do gór dla ludzi z pomorza, wielkopolski i innych północnych części. Napalamy się bo śmiem twierdzić że wiekszość ekipy nie jezdziła turystycznie w gronie tej wielkości.

NO I NAPALAMY SIĘ bo jeszcze nikt nie był na I ogólnokrajowym/międzynarodowym Zlocie Forumrowerowe.org

Pozdrawiam!

Marcin

• Root Admin

Marcin, lewą nogą wstałeś :o... na pocieszenie powiem Ci, że jak na dzień dzisiejszy, tylko jeden maraton pokrywa się z datą naszego zlotu 07 czerwca, co jest całkiem obiecujące. Nie jest to jakaś wielka impreza, ale wciąż czekam na terminy od Grabka i od Golonki z obu Bike Maratonów.

IMHO wszystko można załatwić później, ale trzeba sobie jakoś umilić półroczne oczekiwanie. Rozprawianie na dowolny temat powiązany ze zlotem potęguje związane z nim podniecenie :o Ogólnie - planowanie wcześniej nikomu nie zaszkodzi, natomiast planowanie za późno - jak najbardziej może.

To wszystko wina tego, że każdy z nas ma inne usposobienie, jedni planują wyjazd co do szczególików już na początku organizowania wyjazdu, a inni zostawiają to na później. Jednym słowem każdy z nas jest inny i troszkę inaczej sobie wyobraża tą samą rzecz, czy sytuację.

Jeszcze pewnie sto razy usłyszymy krytykę, że za dużo rzeczy omawiamy. NORMALKA :huh:

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...