Fifi Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 ... a Fifi z kraju Jana Karola Hiszpanskiego OSTRO! I. No właśnie, jeszcze ja. No to jeszcze się na listę załapałem, lista haseł jednorazowych jeszcze nie doszła, ale od czego jest konto mamy. Pozostaje mi tylko czekać i urwać się wcześniej ze szkoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 No to jeszcze się na listę załapałem, lista haseł jednorazowych jeszcze nie doszła, ale od czego jest konto mamy. Było trzeba sobie zaznaczyć wysyłanie haseł na komórkę Popytam moich krakowskich towarzyszy, niestety w moim przypadku praktycznie wszystko zależy od dwóch czynników losowych... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 zeby to tylko kraj... ja i ivan z wyspy lecimy ... a Fifi z kraju Jana Karola Hiszpanskiego OSTRO! I. Wehhh Panowie wybaczcie ! No więc jakby ktoś miał wątpliwości czy z UK tudzież innej Hiszpanii będzie musiał sam jechać, lecieć czy iść na piechotę to też wątpliwości też rozwiane. Kubusiowa Ty mi o piwie nie mów bo jak wystawie liste osób które mi to powiedziały bo ja tydzień będe trzeźwiał, nie mówiąc o jeżdżeniu. Co do znizki Ty i 1,2,3 to jest to zniżka na żądanie. Kiedyś były zniżki na bilety wekendowe i powrotne ale to zostało zlikwidowane. O 1,2,3 powiedział mi konduktor jak mnie którymś razem sprawdzał. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 hehe ja mam to na piśmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Przelew poszedł. Mogę już czuć się PrzyszłymPełnoprawnymZlotowiczemPierwszegoOgólnokrajowegoMiędzynarodowegoZlotuFo rumrowerowe.org? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ależoczywiściejaknajbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Czasu jeszcze od chol... i jeszcze troche ale otrzymałem dwa pytania w kwestii rezerwacji pokojów więc odpowiadam.Jest w sumie 6pokojów dwu osobowych w tym 3 z podwójnymi łóżkami(małżeńskimi) i 3 pokoje po dwa łóżka pojedyńcze. Z racji, że na Zlocie będziemy mieli Pary i Małżeństwa to one mają pierwszeństwo do tych pokojów. Pierwsze trzy pokoje rezerwuje Ecia&KsiążeMałżonek, Gevera&Robert oraz Mieciu&SzanownaPaniMałżonka. Poza pokojami 2osobowymi TYLKO DLA PAR nie przyjmuje pytań i rezerwacji konkretnych pokojów. Pozdrawiam! Marcin Czwarty pokój dwu osobowy zajmuje Kubusiowa i KAZUMI, jest to juz pokój z dwoma pojedyńczymi łóżkami. Jeżeli będą jeszcze jakieś pary to według rozpiski na stronie schroniska mamy jeszcze dwie dwójki. Jutro to jeszcze zweryfikuje telefonicznie. Dornif WITAMY NA ZLOCIE ! ! ! No i ZAPRASZAMY reszte ekipy forumowej ! ! ! Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 9 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 A tak swoją drogą to reszta ekipy jaki ma zapewniony nocleg ? W oddzielnych pokojach tyle, że z większą ilością osób do zakwaterowania np. 5 itp. Czy śpimy w jednej wielkiej sali w której to mamy rozłożone łóżka, taka jakby sala gimnastyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Czwarty pokój dwu osobowy zajmuje Kubusiowa i KAZUMI, jest to juz pokój z dwoma pojedyńczymi łóżkami. Jeżeli będą jeszcze jakieś pary ... No, to ciekawe, czego jeszcze się ciekawego do zlotu dowiemy o fr fr-connecting people? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Wszystkie pokoje są wyszczególnione na stronie http://www.orzel.info.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 ...No, to ciekawe, czego jeszcze się ciekawego do zlotu dowiemy o fr fr-connecting people? Najpierw było connecting potem forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 A jak wszystkie pokoje zostaną zajęte to jak to później będzie jeśli bedą jeszcze jakieś pary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Pary mają pierwszeństwo. Jak bedzie mozliwosc to para dostanie trojke ale z racji zwiększonej powierzchni będzie musiała pilnować w pokoju kilku rowerów . No chyba że już wogóle miejsc nie będzie to sie dokoptuje do pary w trójce towarzysza. Nie no żartuje, będziemy kombinowali tak żeby nie było "krępacji". na razie mamy luz, jak będzie tyle par to będe interweniował, nie ma żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 aha tzn. że jeszcze nie będzie tak źle. A pytam bo jak już to przybyłbym na zlot ze swoją drugą połówką i w sumie już bym wpłacił ale na razie nie jestem pewien co do dojazdu i dlatego tak a nie wiadomo jak później może być z tymi miejscami dla dwojga więc pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Marcin nie pisz pary bo ktoś pomyśli sobie para - rower i ja - i zabraknie dwójek ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Zapłacone.... Wątek ładnie się rozwija, wszystkie problemy rozwiązywane są w mig, moje gratki! Myślę że Pierwszy Zlot ForumRowerowe.org będzie jedyny w swoim rodzaju i niepowtarzalny.... już nie mogę się doczekać! Do zobaczenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ale się napalacie jeszcze6 miesięcy a wszyscy już pociągi planują hehe W 6 miesięcy to mogą nam góry przenieść Ja pewnie też będe tylko muszę się zastanowić czy dojeżdzać do was czy zostać w Orle. Fajnie, że taka wielka ekipa zawite w te okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Zastanawiaj się dłużej ! Sory ale trafia mnie przy niektórych tekstach. Nie podoba sie to planuj w ostatnim dniu. Jeżeli ktoś będzie jechał przez całą polske, musi planowac urlop i udobruchać rodzinke to nie jest jazda na jedno "pierdnięcie". Niektóre rzeczy są planowane jako ciąg zdarzeń. Wiele osób się zgrywa na zasadzie "jak ktoś z mojego rejonu pojedzie to i ja pojade", szukają wspólnego transportu, planują trasę. Musimy z odpowiednim wyprzedzeniem zrobić rezerwacje(już ją mamy od kilku dni), musimy jakoś dojechać z drugiego końca polski a niektórzy z drugiego końca europy. A napalamy się bo są pewne dobra rzadkie do których się dązy z pewną pasją. Dostęp do gór dla ludzi z pomorza, wielkopolski i innych północnych części. Napalamy się bo śmiem twierdzić że wiekszość ekipy nie jezdziła turystycznie w gronie tej wielkości. NO I NAPALAMY SIĘ bo jeszcze nikt nie był na I ogólnokrajowym/międzynarodowym Zlocie Forumrowerowe.org Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 11 Grudnia 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Marcin, lewą nogą wstałeś ... na pocieszenie powiem Ci, że jak na dzień dzisiejszy, tylko jeden maraton pokrywa się z datą naszego zlotu 07 czerwca, co jest całkiem obiecujące. Nie jest to jakaś wielka impreza, ale wciąż czekam na terminy od Grabka i od Golonki z obu Bike Maratonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 IMHO wszystko można załatwić później, ale trzeba sobie jakoś umilić półroczne oczekiwanie. Rozprawianie na dowolny temat powiązany ze zlotem potęguje związane z nim podniecenie Ogólnie - planowanie wcześniej nikomu nie zaszkodzi, natomiast planowanie za późno - jak najbardziej może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Chyba się starzeje , przepraszam . Powerade i Mazovia mają 5-7.05 wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 To wszystko wina tego, że każdy z nas ma inne usposobienie, jedni planują wyjazd co do szczególików już na początku organizowania wyjazdu, a inni zostawiają to na później. Jednym słowem każdy z nas jest inny i troszkę inaczej sobie wyobraża tą samą rzecz, czy sytuację. Jeszcze pewnie sto razy usłyszymy krytykę, że za dużo rzeczy omawiamy. NORMALKA pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Zapłacone ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 No to +3 Zapłacone Ja czyli Maciej + Paweł + Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Ja czyli Maciej + Paweł + Piotrek Kolega trojga imion czy jako Trójca ? Pozdrówko trójjedyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.