arek_wro Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jezeli tylko wylecze kontuzje, na pewno bede, ale jako locals nie bede zabieral miejsca noclegowego przyjezdnym, no chyba ze nie zbierze sie wymagana ilosc. Czy w takim przypadku obowiazuje wplata 10 zl na udzial w losowaniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 A jeżeli ktoś chciałby sobie pośmigować rowerkiem troszkę dłużej - tak z tydzień (i wie że, będzie na zlocie na 100% i wie, że na 100% zostanie tam trochę dłużej), to czy rezerwacji najlepiej dokonać w czasie ogólnej rezerwacji zlotu FR, czy to już sobie będzie można ustalać na miejscu z właścicielami. Dręczy mnie takie pytanie: a co jeżeli wtedy nie będzie wolnych miejsc? Również może zostanę na dłużej, z chęcią rzekłbym nawet ;-) Tylko nie wiem jak będzie się miała sprawa ciuchów u mnie. Nie wiem czy autem będę jechać czy rowerem i tyle co zapakuje do plecaka. A co do nagród to też jestem za losowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 do konca roku wplace i ja co do losowania to wbrew pozorom bedzie to najmniej podwazalne wyjscie a po co mamy ryzykowac popsucie atmosfery glosami ze konkurencje podstawiane a ten oszukiwal i w ogole co do jedzenia to moze ktos samochodem zrobi kurs do kurnika gospodarz zalatwi jakas duza czysta patelnioblache i robimy gigajajecznice na ognisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Ja zaplace w przeciagu 2 tygodni... bo chwilowo wyczyscilem konto hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jezeli tylko wylecze kontuzje, na pewno bede, ale jako locals nie bede zabieral miejsca noclegowego przyjezdnym, no chyba ze nie zbierze sie wymagana ilosc. Czy w takim przypadku obowiazuje wplata 10 zl na udzial w losowaniach? Jeżeli będziesz chciał brać udział w losowaniu to jest to wskazane, baaa nawet konieczne. Osoby które będą chciały wpłacić na miejscu jak zobaczą nagrody się nie liczą co do jedzenia to moze ktos samochodem zrobi kurs do kurnika gospodarz zalatwi jakas duza czysta patelnioblache i robimy gigajajecznice na ognisku Bez jaj :) . Znajdziemy jakaś antenę satelitarną, trzy grube kołki lub kamienie do podparcia i mamy extra patelnie. Nie takie rzeczy harcerze potrafia . No i o takie deklaracje mi chodziło. Będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Bez jaj :) . Znajdziemy jakaś antenę satelitarną, trzy grube kołki lub kamienie do podparcia i mamy extra patelnie. Nie takie rzeczy harcerze potrafia . zawsze mozna kogos poprosic o wymontowanie maski z samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 2 Grudnia 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 tak nabiał, a tobie wymontujemy suport w rowerze i kasetę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 ja będe na pewno, wpłatę powinienem załatwić do stycznia (może w grudniu się uda). jestem za losowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jak mi nic poważnego nie wyskoczy to ja również będę raczej na pewno (wpłata w styczniu) i może zostanę tam kilka dni dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 My z Księciem Małżonkiem wpłacimy w ciągu kilku dni - i może też się uda na dłużej ... a jeśli nie, to przynajmniej Zlot na 100% Pozdrówko niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 wpłata odemnie w przeciągu około 1,5 tygodnia... i może ziemniaczki pieczone w ogniu ;d satelita?? a chcecie żeby pogonił nas kierownik schroniska, że nie może oglądać klebanii??;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jadę na 100%. Kasę przeleje w tym tygodniu ( chyba, że młodzieńcza skleroza mi w tym przeszkodzi ). Także jestem za losowaniem nagród! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 bylo juz o: noclegach, dojazdach, wplatach, jedzeniach, trasach, noclegach i mnostwie innych rzeczy. ale nie bylo jeszcze jednego co chyba wypowiem jako pierwszy: CIESZĘ SIE ZE POZNAM SPORĄ GRUPĘ UŻYTKOWNIKÓW Z FORUM z wieloma dyskutuje, kloce sie, popisuje prywatnie ale niestety nie znam osobiscie, a jestem ciekaw jacy jesteście na żywo. niejednokrotnie zlapalem sie na tym ze pisze z kims i nagle po dluzszym czasie zauwazam ze ten ktos jest np o polowe mlodszy niz myslalem albo dwukrotnie starszy. net jest fajny bo daje mozliwosc poznania ludzi z ktorymi bez niego nie byloby szansy wymienic choc jednego slowa. jest fajny bo mozna skorzystac z pomocy kogos kto siedzi przy kompie w australii i wlasnie łypie jednym okiem na przeskakujące za oknem kangury. jest fajny bo pozwala odnalezc bez problemu cos na co ktos zwrocil nam uwagę. ale ma ten minus ze choc niby zbliza ludzi to nie pozwala (nie pomaga) poznac ich tak naprawde. ciesze sie ze w czerwcu bedę mial tą mozliwosc. to dla mnie zdecydowanie wazniejsze niz cala reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 To dlatego Zloty są takie wyczekiwane Lista coraz dłuższa już 9 wpłat Fajnie Chciałabym mieć już plan na semestr letni i wiedzieć czy da się przyjechać czy nie. ehmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 nooo to zrobisz sobie raz wagary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Szczerze to się łamię co do wpłaty i rezerwacji. Muszę tylko z jedną osóbką dopowiedzieć wszystkie szczegóły (żeby tylko nic dziwnego nie wyskoczyło nam) i modlić się że nie będę miała jakiegoś beznadziejnego egzaminu w tym czasie, bo u mnie na zaocznych to zawsze sesja się zaczyna jak chce Zapomniałam napisać że też popieram losowanie, choć na moje to można zorganizować to i to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Konkurencje typu jak największa ilość podskoków na tylnim, kole, kto pierwszy zaplecie koło, jakiś tor przeszkód, kto skoczy najdalej na rowerze, kto przejedzie na tylnim kole najwięcej itp. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Kto zeskoczy z najwyższej skałki - salta w powietrzu dodatkowo punktowane Pozdrówko ekwilibrystyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ostatnia konkurencja mi odpowiada ale oczywiście nie ta o której mówi Ecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Klaniam, Proponuje konkurs na najdluzsza stojke Tyle ze ja wtedy startuje na ostrym :D Poznac ludziskow, zloic troche kilometrow - to jak dla mnie najwazniejsze cele tego Zlotu... OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Stójka dobry pomysł, może przejazd 50/100m najwolniej jak się da albo ćwierć mili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Stójka dobry pomysł, może przejazd 50/100m najwolniej jak się da albo ćwierć mili Czy Ty chcesz uspic wszystkich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 to może odrazu jakiś uphill ? ja jestem za losowaniem nagród... najbardziej sprawiedliwa forma i zarazem najszybsza... i wymagająca mało organizacji. wq mnie idealnym rozwiązaniem było by gdyby kazdy uczestnik otzrymał coś na pamiątkę + losowanie ewentualnych nagród. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Te schronisko na Sowie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 To ja proponuje poczwórne salto z wymachem pięt.. konkurencje imho wprowadzą złą atmosfere na zlocie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.