Songoq1 Napisano 4 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witam ! Chciałbym się zapytać czy ktoś z was użytkuje może buty SPD pod MTB jakikolwiek model firmy Specialized - sport, expert, comp ? Jeśli tak to mam pytanie odnośnie dł wkładki w butach specialized. Mam zamiar sprowadzić z USA buty, lecz nie wiem jaki rozmiar wybrać czy 46 czy 47 nosząc w zwykłych butach rozmiar 46. Moja dł stopy to ok. 29,5cm więc już sam nie wiem. Prosiłbym was o podanie swojego numeru buta i jaką macie dł. wkładki lub stopy, ponieważ nie mam jak przymierzyć tych butów w PL. No chyba że wiecie gdzie w KRK jest sklep z butami specialized. Jeśli macie buty shimano czy innej firmy, która ma podobną rozmiarówkę też możecie pomóc. Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 mam buty speca z klamrą - mtb. dlugosc stopy to 27,5 cm a rozmiar buta mam 44,5. w takim rozmiarze jest mi wygodnie. dlugosc wkladki to 28,5 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Songoq1 Napisano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Licząc długosc stopy od 27,5 co pół do długosci buta to wychodzi nr buta 46,5. Od dł.wkładki to wychodzi nawet 47,5. Więc może przy dł. stopy 29,5 bezpiecznie byłoby wziąć nr buta 47? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 4 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 elo, ja mam buty ze speca, rozmiar 47, stopa ma długosc 29,5, but jest idealny. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 5 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ja chciałem kupić buty ze speca comp i jak przymierzałem to w ogóle nie pasował pod moją stope dł była ok ale reszta chodzi mi o wygode tragicznie.. i wybrałem shimano m181 rozmiar 46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nagast Napisano 5 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ja miałem Speca, a teraz przesiadłem się na Sidi Dominatory (bez porównania - wygoda i wykonanie) i nawet mam drugą nową parę (prosto ze sklepu w pudełku itd..) z wkładką 30cm za 500pln mogę sprzedać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.