chicken002 Napisano 4 Listopada 2008 Napisano 4 Listopada 2008 witam . Mam pewien problem z manetką tylnią 1 2 wchodzi ale juz biegi od3 - 8 jak by się zablokowały dało by się to jakos naprawićpo prostu jak by coś się urwało albo coś ale sprawdziłęm to dokładnie i nic się nie urwało więc nie wiem co w końcu jest :/ prosze o w miare wyczrpującą odpowiedź i prosze adminów o nie wyrzucanie mojego tamtu do śmietnika lub poprawienie jak by były błędy
Cybula Napisano 4 Listopada 2008 Napisano 4 Listopada 2008 Moze linka jest mocno zablocona w pancerzach? Odkrec linke od przerzutki, sprawdz czy sama przerzutka chodzi plynnie. Pozniej sprawdz linke. Jesli jest duzy opor w pancerzach to najlepiej wyczyscyc albo wymien linke.
chicken002 Napisano 5 Listopada 2008 Autor Napisano 5 Listopada 2008 właśnie nie jak wyciagłem nawet linke to chodzą tylko 2 biegi a reszta nie chodzi to coś jest z manetką ma ktoś może foto prawej klamko manetki 8 biegów shimana stef35
creative1989 Napisano 5 Grudnia 2008 Napisano 5 Grudnia 2008 może gdzieś ci pancerz wypadł z tych "mocowań" w ramie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.