bobiik Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Witam. Chcialbym zlozyc kolka,piasty juz wybralem i beda to na 90% XT. Mam tylko dylemat jakie obrecze i szprychy dobrac do piast. Wstepnie zdecydowany jestem na cos z Alexrims tylko co?Jak juz pisalem w innym watku waze okolo 75kg ale nieraz jezdze z dzieckiem w foteliku co daje dodatkowe 15kg. Jakie byscie polecali obrecze do takiego uzytkowania? Jesli jest sens to moga to byc obrecze na przod i na tyl inna.Calosc ma byc wytrzymala i sztywna. Lowca wagi nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 najwazniejsze pytanie do jakiej ceny chcesz sie zmiescic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 najwazniejsze pytanie do jakiej ceny chcesz sie zmiescic:) Myslalem o czyms do 600-700zl. Jak bedzie mniej to tez milo Zastanawialem sie nad taka obrecza alexrims sx44 na tyl i moze na przod ACE 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 3 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Chcialbym zlozyc kolka,piasty juz wybralem i beda to na 90% XT Byle nie XT 2008 , nieudany model , psujące się bembenki i uszczelnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.