Sel Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Ja sobie chyba odpuszcze patrząc na pogode ;-)
Szoppers Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Wlasnie jak tam pogoda u Was? tak jak w prognozie ze dziisaj opady? fajnie bedzie blotko jutro wg prognoz ma nie padac i byc ok 12-13C i pelne slonko wiec wypas wiosna:)
Szoppers Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Jako ze Tobo sie rozchorowal mam prozbe do "localsoow" zeby przybyli jak najliczniej w razie czego mozna zawsze kupic mape okolicy ale z przewodnikiem zawsze razniej @Inferek - czy kierunek Sowa mysle ze nie koniecznie fajnie by bylo jakbys dotarl do Nas o 9 na grunwaldzki i w razie czego zaproponowal traske a jesli nie bedzie goory pomysloow to zdobedizemy sowe po raz 3eci
Sel Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Mi się nigdzie powyżej 50-60km niechce jechać ;P
zabiel17 Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Jak nie będzie padać, to przyjeżdżam i jak wstanę bo strasznie zmęczony jestem
Szoppers Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Mam przypomniec ze kto nie przyjedzie to bulka z kruszoonka? @Sel - 50km na beztlenie lepsze niz 90km na lajcie dawaj posmigamy cosik
inferek Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Nie znam tamtych stron. Mieszkam 3 dyszki od Wałbrzycha;p Możemy sie umówić w np. Walimiu i pojeździc w terenie gdzieś. 886697999 - moj tel. 100km teraz na pewno nie pykne tak jak w sezonie, ale pomęczyć sie można:)
mazur33333 Napisano 8 Listopada 2008 Autor Napisano 8 Listopada 2008 mozna np. na szpiczaka sie wybrać ( taki szczyt po stronie czeskiej) jest tam bardzo fajny hardcorowy zjazd
inferek Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Hmm jak zagwarantujesz dobrą pogodę... po za tym nie żebym bubał ale jest masa liści pod którymi nie wiadomo co leży do tego mokre korzenie - chce dożyć chociażby do swoich urodzin ;p
mazur33333 Napisano 8 Listopada 2008 Autor Napisano 8 Listopada 2008 heh to tylko propozycja jakby co to znam troche okolice , więc coś ciekawego można wymyślić
zabiel17 Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 ja jednak rezygnuję z jutra- dzisiaj przechodziłem caly dzień i padam. moze nastepnym razem
inferek Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Facety a tak się wymiękają... Dawajcie jezdzie w strone Sowy, to się gdzieś tam spotkamy o 10-11 jak zdążycie dotrzeć.
Szoppers Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Qrcze mazur3333 spotkaj nas chociaz w Walbrzychu ;P i ew pogonisz nas w strone Inferka na sowe wpisuje nr Inferka do koma i w razie czego bede tarabanil... Co do tej czesniej strony to mysle ze spoko ale czy trasa "zielona wokool gluszycy" jak ja nazwal Tobo jest jakos bardzo lisciasta? z tego co pamietam to drzew tam troche bylo ale raczej iglastych moze moglibysmy zaliczyc jedline i sowe jakos po traskach malo lisciastych i z tempem wycieczkowym.. w razie czego mooj kom 608291696
mazur33333 Napisano 11 Listopada 2008 Autor Napisano 11 Listopada 2008 zielony singiel-track z mtb głuszyca potem andrzejówka, sokołowsko i powrot do domu terenem przez taka góre do unisławia fajnie było kolegom z wrocławia sie podobało mysle ;>
zabiel17 Napisano 11 Listopada 2008 Napisano 11 Listopada 2008 Miałem nie jechać, ale pojechałem Gdybym nie pojechał, to plułbym sobie w brodę Było bardzo miło
Szoppers Napisano 13 Listopada 2008 Napisano 13 Listopada 2008 Kolegom z Wroclawia sie bardzo pdoobalo Jeszcze raz przepraszam za to MEGA opooznienie (dla niewtajemniczonych - punkt zbioorki 9.. dojazd maruderoow o 9.55.. wyjazd o 10.25 to zmienianie opon juz by mnie na miejscu czekajacych ostatecznie zniszcylo i powybijalbym maruderoow pompka ale tak to jest jak zamiast zmieniania opony sie pije woodke do 4 rano... ja znimi nie pilem ) ktoore wyniklo kiedy wreszcie przyjade do Was wlasnym autem to bede przed czasem Super traska mimo ze dystans znikomy ( i co najwazniejsze singiel w jedlinie yes yes yes!) ale z forma jaka prezentowala czesc Wro-teamu (tak to ja) nie warto bylo sie dalej zapuszczac blotko fajne chlapanie w mordke jeszcze lepsze:P ogoolnie lodziomiodzio ale jedno ALE sie pojawilo.. kiedy dotarlismy z powrotem na grunwaldzki (ta szybsza czesc wycieczki to z przykroscia zaobserwowalismy pewna patologie.. otooz w 3 sklepach wokool nie bylo ZIMNEGO piwa! i musielismy pic cieple ps,. zaraz spakuje pare fotek ktoore przyslal mi Janis-accent link zabroniony/files/163518782/Walbrzych.rar.html oto pare foteczek dziwna dysproporcja szlak-poza szlakiem ale tak to juz bywa z tymi z nizin
petreek Napisano 17 Listopada 2008 Napisano 17 Listopada 2008 zielony singiel-track z mtb głuszyca potem andrzejówka, sokołowsko i powrot do domu terenem przez taka góre do unisławia fajnie było kolegom z wrocławia sie podobało mysle ;> pamiętaj o copyright tej trasy
mazur33333 Napisano 19 Listopada 2008 Autor Napisano 19 Listopada 2008 aa tam copyright ten singiel-track to razem ze Stolażem odkryliśmy :PP a Ty czemu nie jechales ? heh Pzdr !
inferek Napisano 19 Listopada 2008 Napisano 19 Listopada 2008 Wybieracie sie może w okolice Sowy w najbliższym czasie? Śnieg spadł i fajnie sie jeździ http://ddz.sowa.0i2.com/Witamy.html
Sel Napisano 23 Listopada 2008 Napisano 23 Listopada 2008 Inferek "respekt" dla Ciebie ;P Mi się nogi za niechcę wystawić rano poza dom bo zimno a Ty chcesz na rower ! ;>
inferek Napisano 24 Listopada 2008 Napisano 24 Listopada 2008 Hehe... rower to pikuś, pracuje teraz jako elektro-energetyk i 10 godzin spędzam na dworze, czasem 1m pod ziemią, czasem 5m w górze. Rower rekreacyjnie jak brakuje mi świeżego powietrza w weekendy
Sel Napisano 25 Listopada 2008 Napisano 25 Listopada 2008 To Ty studiujesz czy pracujesz ? Co oni z wami robią na PWr ?
inferek Napisano 25 Listopada 2008 Napisano 25 Listopada 2008 Przerzuciłem sie na zaoczne bo chce zarobic troche na prawko C+E (2300zł+1800zł :/ ) te koszty. Poza tym praktyka... bez doświadczenia cięzko o pracę. To co na Sowe? Kolce już nawet mam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.