Skocz do zawartości

Wałbrzych

mazur33333

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich bikerów :D jest ktoś chętny do pośmiagania po górach sowich <wielka sowa itp. > w tzw. długi weekend czyli 8, 9 czy 10 listopada ? pogoda jeszcze w miarę dopisuje więc można pojeździć :(

Napisano

To ja też jadę, tylko panowie: niech to będzie spokojne tępo- po co się przemęczać. :D I najlepiej niech to będzie w niedziele, albo w pon, bo we wtorek trzeba się do szkoły przygotować ;)

Napisano

no to paru chętnych jest :D ja tez jestem miejscowy tj. z Wałbrzycha ale studiuje we Wro :P Trzeba się jeszcze zgadać co do dnia, miejsca i można pośmigać jakoś od rana :P co do tempa to też preferuje bardziej turystyczne :P odkąd przestałem trenować to z forma słabiutko heh ;)

Napisano

No co Wy? taka u was padaka? :( dizsiaj we Wro byla pogoda cud miood malina :) w aucie klima a popoludniem na rowerku mala traska :)

wiec jesli pogoda by dopisala to obstawiacie niedziele? a jesli nie teges to co? wtorek (11.11)?

Napisano

no we wrocku dzisiaj jakby wiosna była :( ale nie lubie jeździć po wro bo płasko jak po stole :) ja obstawiam niedziele jeśli nie będzie lać :)

Napisano

a moze ktoś reflekuje na szose? dookoła ślezy, albo oborniki-oleśnica, nie wiem co jeszcze jest warrtego uwagi do 100km

Napisano

No to rzesko :) jesli tylko nie bedzie padac to dacie cynk ile jest stopni C i bede o 10 ;)

obczailem na mapie i rozumiem ze TEN grunwaldzki jest na skrzyzowaniu slowackiego z wysockiego? :D

Napisano

tja, kawalek od duzego skrzyzowania dolotowego z wrocka (od strony swiebodzic. na tymze skrzyzowaniu wbijasz sie na swiatlach w lewo i jestes tam gdzie punkt zborny :)

Napisano

Wlasnie zadzwonil Tomcio (Trance X;) i potwierdzil chec udzialu i jesli przekona do wyjazdu kuzyna z pomorza z rowerkiem to jesli zapakujemy sie do pozyczonego kombi badz mojego sedana w troojke to wpadniemy autem a jesli nie to przyjedziemy pociagiem.. tyle ze polaczenie jest jakie jest :)

odj 06:50

przyj 08:25

albo

odj 09:18

przyj 10:58

ale spoko jutro potwierdze co robimy :D

Napisano

Myślę, że też powinienem się zjawić za przychylnością losu.

Rozumiem, że tempo wycieczkowo-biwakowe.

I po raz n-ty na kierunek-> Sowa?? bo jakbym nie dotarł z Bielawy do Wałbrzycha na 9 to po drodze łapałbym was. Bo wiecie mam bliżej do miejsca-celu niż do miejsca-zbiórki :) Ale nie oto chodzi :)

Napisano

czyli zakladamy ze jednak dziewiata rano empik plac grunwaldzki walbrzych. wole start wczesniej - gl ze wzgledu wczesnego zapadania nocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.