luk8 Napisano 1 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Witam, poszukuję osoby chętnej do przejechania trasy ze Śląska do Władysławowa w okolicach maja/ czerwca 2009. Przebieg trasy (ciekawe miejsca) i dokładniejszy termin do ustalenia wspólnie. Nie planuję dziennych dystansów rzędu 200km, spania w hotelach i na polach namiotowych. Była by to spokojna jazda. Noclegi raczej na dziko. Szczegóły do ustalenia. kontakt gg: 5956166 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Skąd jesteś?? Ile dni chciałbyś przeznaczyć na pedałowanie i ile średnio dziennie?? Powrót też rowerem? a i jeszcze jedno planujesz jjakiś pobyt we Władku?? Tydzień?? Jestem wstępnie zainteresowany ale to sie jeszcze wszystko okaże bo matura mnie czeka a później rekrutacja na studia:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk8 Napisano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Jestem z Jaworzna, planuje przeznaczyc okolo dwóch tygodni (tzn maksymalnie tyle, wiecej wolnego w robocie nie bede mial) wiec mozna na miejscu pare dni posiedziec, powrót takze rowerem. Dzienny dystans ok 150km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.