naughtyjurand Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomczysko Napisano 1 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 I ja też i jeszcze kilka osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 ...no to zaczyna byc milo trzeba by sie kiedys spotkac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 1 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 a ja nie ;( nie zalapalem sie do grona miejscowosci wymienionych...ale mam blisko :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 1 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 ... za to tu się już łapiesz Pozdrówko po sąsiedzku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 My wszystkich chetnie przygarniemy heheheheh nie martw sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 2 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Warszawa jest mała Wszedzie mozna dojechac :)Licza sie tylko chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ...true, ...true. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIKLOS Napisano 3 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Ja co prawda bliżej Rzeczki, ale wciąż po jej właściwej stronie . Tak patrzę na to co organizujesz i fajne to, niestety dwa pierwsze weekendy listopada mam zajęte, bo chętnie bym dołączył. Szczególnie B.P.K. mi szkoda, bo nigdy nie byłem. Ale co się odwlecze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ...true, ...true. WAAAAASUUUPPP ;) Nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ...AAAAAAAAAAAAAAAAAAP heheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 21 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ja jestem z marysina wawerskiego obok ząbek i MPK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ...rosniemy w sile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Robi się ciepło...może tak jakiś wspólny wypad?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomczysko Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Poprawka-robi się cieplej czy raczej mniej zimno A jaki pomysł na jeżdżenie? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Zrobilo sie nijako Moze na poczatek i rozgrzewke Kabaty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Pogoda do bani;/ deszczowo mokro pochmurno zimno... ;/ ale w ten weekend ma sie poprawić, tzn ma być bezchmurnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 ze niby jaka pogoda heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Teraz ładna.. Patrz na date tamtego postu, miesiąc wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.