Skocz do zawartości

[szukajka]

tokis

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiemy już o tym błędzie - niebawem powinien zostać naprawiony. A póki co, kiedy występuje problem, należy cofnąć stronę i odświeżyć ją. Jeśli nie pomoże - ponownie odświeżyć i jeszcze raz wpisać hasło. Czasem pomaga też poklikanie po opcjach wyszukiwania - aby finalnie wrócić do żądanego ustawienia.

Pozdrówko tymczasowe :P

Napisano

Zawsze istnieje alternatywna szukajka umieszczona pod:

"Zalogowany jako: tokis ( Wyloguj )"

-górny lewy róg pod bannerem

wystarczy wklepać poszukiwane hasło w okienko...

• 4 tygodnie później...
Napisano

Minął miesiąc - jakies postępy? Wciąż mam ten sam problem, bo nie pamiętam o tym, że tu zazwyczaj nic nie działa. Może mam coś nie tak z komputerem? Na innych forach nie ma problemów z szukaniem...

-------------------------------------------------------------------

Warning: mysqli_query() [function.mysqli-query]: (08S01/1053): Server shutdown in progress in /ips_kernel/class_db_mysqli_client.php on line 611

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here

--------------------------------------------------------------------

• Root Admin
Napisano

update skryptu będzie po nowym roku. dokładnie nie znamy jeszcze daty wypuszczenia.

p.s. skoro tak ci tutaj 'zazwyczaj nic nie działa' to wymień może jeszcze jakieś rzeczy?

jest jeszcze druga szukaczka google

ona działa

Napisano

Na tę szukajkę jest jeden sposób... cierpliwość ;) . Za pierwszym razem trzeba nad nią posiedzieć - po wyskoczeniu błędu cofnąć stronę i znowu "Szukaj", i tak kilka razy... za którymś razem warto wpisać jeszcze raz szukane hasło i ewentualnie - jak pisałam wyżej - poklikać po opcjach wyszukiwania. To ją potrafi odblokować i za tym - powiedzmy - 6-7., czasem 10. powtórzeniem wreszcie zadziała.

Ale kolejny raz - potrafi załadować wyniki już za 1., góra 2. podejściem.

Ergo: trzeba ją przetrzymać, aż ustąpi - i potem już z górki ;) ... i tak aż do stycznia :P

Pozdrówko nieustępliwe :rolleyes:

• Root Admin
Napisano

szukajka ta jest skuteczna na małych forach ponieważ ma włączone indexowanie słów, jednak przy dużych boardach jak nasze, baza indexowanych slow jest ogromna, dlatego podwoduje to błędy w mysql. za duzo tego. w nowej wersji mają usunąć ten problem. ale po prostu trzeba na nią poczekać

Napisano

Logowanie i kwadracik "Zapomnij mnie" - u mnie działa suuuper :P Temat o takich problemach został zamknięty, więc pozwolę sobie tutaj.

Może się czepiam, ale np. na light-bike.pl, mtbr.com, forumrowerowe.pl, forumszosowe.org itp nie mam problemów z zapamiętywaniem stanu zalogowania.

Jeśli tylko ja mam takie problemy, to po prostu przyjmę do wiadomości, że fr.org tak ma i tyle.

Napisano

Ja np. nie mam i jak dotąd, nigdy nie miałam problemów z zapamiętywaniem stanu zalogowania - toteż na pewno nie dotyczy on wszystkich.

Pozdrówko z autopsji :P

Napisano

No i my w uk (tzn ja) nie mamy z tym zadnego problemu.

Co do szukajki to skorzystam z okazji: porazka...., probowalem sposobu eci - nie dziala.

Ale google owszem wiec mozna przetrzymac do stycznia?

pozdrawiam

• Root Admin
Napisano

no i owszem ja... jestem w uk, nie mam problemów z logowaniem i szukajka dzila tak jak chcę... więce może z logowaniem to probme u ciebie ;)... a wręcz na pewno i miej pretensje jak zwyklle do siebie.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Czy tylko ja mam problemy - po wpisaniu szukanego słowa w dziale amortyzacja np "reba" i kliknięciu opcji szukania wywala mi jakąś stronę z napisami "ips driver error" czy coś takiego? Czy tylko ja tam mam - sęk w tym, że na dwóch kompach tak mi się dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.