hudy Napisano 29 Października 2008 Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Miał może ktoś styczność z tymi klamkami? http://www.allegro.pl/item464947944_dzwign...ower_sport.html Chciałem się dowiedzieć czy wypadają blado przy klamkach Shimano Tiagra czy też nie odczuje większej różnicy. Pewna różnica w cenie jest, a zależy mi na ekonomii rozwiązania Jeśli nie ma różnicy to wiadomo, jeśli jest to pewnie padnie na Tiagrę. Mam nadzieję, że ktoś macał i tu i tam te klameczki i może coś powiedzieć o nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobrzykos Napisano 31 Października 2008 Udostępnij Napisano 31 Października 2008 wiesz co hudy... ja mogę sie mylić ale czy Tobie chodzi tylko i zwyczajnie o dźwignię hamulcowe?? bo te TEKTRO to nie klamkomanetka jak tiagra...<w sensie hamulec i przerzutki w jednej łapie> jak gadam bzdury to skasujcie mnie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Chodzi mi tylko i wyłączenie o klamki. W grupie Tiagra też są klamki bez manetek. I też o takie pytam. Nie będę potrzebował manetek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabarz Napisano 7 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Mam te klamki. Wcześniej używałem starszych 105ek, Tiagry nie znam z doświadczeń własnych. Jeśli porównanie do 105 coś Ci da, to: - kultura pracy, jak dla mnie, identyczna; - komfort podparcia lepszy mają Tektro; - Tektro, nawiązując estetyką do Campy, wygrywa dla mnie w kategorii estetycznej. Poza tym, Tektro to produkt, który ma wiele twarzy. Zadziwiająco podobne są np. do tego: http://www.canecreek.com/SCR-5C-Brake-Levers.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Właśnie o to mi chodziło. Bo mój jedyny kontakt z tektro był taki, że w makrokeszach to po prostu nie działa. Chciałem się tylko upewnić, że hamują i jest to hamowanie skuteczne Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Jaki był model tych klamek Tektro? Bo link do aukcji na Allegro już nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scooter92 Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 posiadam przy swoim rowerze te klamki... wraz z hamulacmi TEKTRO510 współpracuja całkiem nieźle bez żadnych problemów posiadaja system rozblokowania klocków a hamulce maja jeszcze naciągacze DODAJE FOTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.