iras76 Napisano 28 Października 2008 Udostępnij Napisano 28 Października 2008 nie wiecie co może być przyczyną trzeszczenia korby w biku po 100 km przebiegu /odgłos jest identyczny jak przy słabo dokręconej kierownicy do mostka ?/ nie wiem czy dobrze zdiagnozowałem problem i wystarczy dokręcić czy może dodatkowo gwinty posmarować, do tej pory miałem do czynienia z mocowaniem starego typu ale raczej bezproblemowo. Ogólnie widzę że będę zmuszony do zaopatrzenia się w kilka nowych kluczy m.in. do korby pozdrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubolt Napisano 28 Października 2008 Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Myśle ze to luz na osi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.wa Napisano 28 Października 2008 Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Najpierw dokręć miski suportu, a puzniej sruby do mocujace zębatki. Objawy powinny zniknąć, jak nie to wykrec miski i porzadnie gwinty przesmaruj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.