dużepiwo Napisano 27 Października 2008 Napisano 27 Października 2008 Przedstawiam kilka fotek, aby podzielić się swoim pojazdem. Chętnie przeczytam wszelkie opinie i wskazówki. Może ktoś też będzie miał jakieś pytania. Ogólnie jestem zadowolony z każdej części poza korbą. Jak będę miał dość to wymienię. Odrobina czerwieni:
Mod Team Lookas 46 Napisano 27 Października 2008 Mod Team Napisano 27 Października 2008 A siodło... ? Nie planujesz wymiany... ?
Kathar Napisano 27 Października 2008 Napisano 27 Października 2008 A co jest z tą korbą nie tak, że nie jesteś z niej zadowolony?
Sixer Napisano 27 Października 2008 Napisano 27 Października 2008 O widze, że koła już złożone wizualnie bardzo fajnie wygląda, tylko ja bym jeszcze koszyczki zmienił na coś ciekawszego może Elite? albo coś w tym stylu
dużepiwo Napisano 27 Października 2008 Autor Napisano 27 Października 2008 Czarny koszyk zmienię na tiogę, więc będą 2 takie same. Już nabyty jest. Nie wykluczam ze zmienie na inne, bo coś do szosy muszę dać. Siodełko na razie mi odpowiada, ale nie wykluczam zmiany bo jeszcze nie zawsze jestem zadowolony. Korba trzeszczy, zgrzyta, rozkręca sie, podwija łańcuch na dwójce, zmiękła ostatnio.
iras76 Napisano 27 Listopada 2008 Napisano 27 Listopada 2008 rower ładny, choruje na 240 , i w jednym słusznym kolorze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.