Skocz do zawartości

[9568g] Kelly's Sabotage by Dornif

Dornif

Rekomendowane odpowiedzi

Btw. ile masz wzrostu?

Mi tam osobiście swoim wyglądem ramy kellysa nigdy się nie podobały, ta ilość naklejek, zdobień, kolorów, zdecydowanie u mnie wypada na nie.

Rower szczerze powiedziawszy średnio mi się podoba, taki trochę pstrokaty, różnokolorowy :D Wolę bardziej minimalistyczne. No ale rower przecież nie ma wyglądać tylko jeździć. Poza tym o gustach się nie dyskutuje.

Pozdrawiam

175cm.

Wydaje mi się, że różnokolorowy nie jest... Srebrny, czarny, czerwone akcenty. Tylko lis ma niebieski ogon i pokrętło kompresji... Rama pstrokata to i owszem. Podoba mi się max ari, ale to inna historia ;)

ale wiekszosc;/ pozatym z moich testow wieksza rama = gorsze prowadzenie roweru w ciezki terenie, no i chyba patrzac do tabeli to by tu 17,5cala bylo cacy :icon_lol: oj dobra :D)) juz niebede ciagnał tematu :D ja bym dał 17,5 i tyle :)

Poprostu rower nie ma wyscigowego image przez duza rame :icon_lol:

• 4 tygodnie później...

Dobra, jest jaka jest, kupiłem ją bardzo okazyjnie, dlatego nie wybrzydzałem. Jest w górnej granicy tolerancji. Ma to dwie wady - jest cholernie mały przekrok, i nie mogę mieć sztycy z setbackiem, a wręcz siodło przesunięte na maksa w przód.

Mam ochotę wymienić ją na jakiegoś lekkiego, sportowego fulla, tego na pewno wybiorę w mniejszym rozmiarze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...