rendzik Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 OO sorki przeoczyłem to zwracałem uwage na 1 post. Pekaja sam widziałem(nie na zdjeciu:P) , gdyby mniejsza rama rowerek byłby za######iaszczy a tak jest veryfajny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Tylko żal wypieprzać dobrą ramę. A nie udało mi się jej złamać (naprawdę mocno próbowałem ), więc... Miałem ochotę na lekkiego fulla do ścigania, ale to ciężko dostać za sensowne pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Btw. ile masz wzrostu? Mi tam osobiście swoim wyglądem ramy kellysa nigdy się nie podobały, ta ilość naklejek, zdobień, kolorów, zdecydowanie u mnie wypada na nie. Rower szczerze powiedziawszy średnio mi się podoba, taki trochę pstrokaty, różnokolorowy Wolę bardziej minimalistyczne. No ale rower przecież nie ma wyglądać tylko jeździć. Poza tym o gustach się nie dyskutuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 175cm. Wydaje mi się, że różnokolorowy nie jest... Srebrny, czarny, czerwone akcenty. Tylko lis ma niebieski ogon i pokrętło kompresji... Rama pstrokata to i owszem. Podoba mi się max ari, ale to inna historia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rendzik Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Taki wzrost i taka RAMA , 17,5 była by idealna ja jestem twojego wzrostu i mam XTC "S" źle dobrałes ramke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Rendzik nie każdy lubi małe ramki i mocno wysuniętą sztyce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rendzik Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 ale wiekszosc;/ pozatym z moich testow wieksza rama = gorsze prowadzenie roweru w ciezki terenie, no i chyba patrzac do tabeli to by tu 17,5cala bylo cacy oj dobra )) juz niebede ciagnał tematu ja bym dał 17,5 i tyle Poprostu rower nie ma wyscigowego image przez duza rame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 ja też mam 175 i ramkę 19" kelly'sa jest idealnie jeżeli chodzi o pozycję owszem mógł by być nieco zwrotniejszy ale nie przesadzajmy ps. miałem giantowską "S" buldera i była mega mała (tak 18 było by idealne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 ja mam 170 lekko ponad i 18" i jest idealna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Dobra, jest jaka jest, kupiłem ją bardzo okazyjnie, dlatego nie wybrzydzałem. Jest w górnej granicy tolerancji. Ma to dwie wady - jest cholernie mały przekrok, i nie mogę mieć sztycy z setbackiem, a wręcz siodło przesunięte na maksa w przód. Mam ochotę wymienić ją na jakiegoś lekkiego, sportowego fulla, tego na pewno wybiorę w mniejszym rozmiarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.