Songoq1 Napisano 25 Października 2008 Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Własnej produkcji film pt. " Producing new chain in Kazakhstan " Nie bijcie za takie traktowanie łańcucha ! Nagraliśmy to gdy kuzynowi zerwał się łańcuch. Nikt nie miał spinki, nie dało się ogniw dobrze wsadzić bo skrzywiło się, więc trzeba było bić Może się spodoba: http://pl.youtube.com/watch?v=KqrKK939A7s wystapili: Brat na początku mówi kuzyn przy samym rowerze i ja filmowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 25 Października 2008 Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Parodia to i moze jest ale bardzo zalosna. Chyba emocje tworcy troche cie za daleko poniosly drogi Andrzeju. Nie chce w tym miejscu komentowac tekstow '...zydowska prace...', '...smiala sie z zydow' zacytuje tylko kogos 'tolerancja jest ważnym pojęciem w życiu społeczeństwa, często nawet niezbędnym do prawidłowego jego funkcjonowania' a ty takimi tekstami pokazujesz ze masz spore problemy z prawidlowym funkcjonowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 26 Października 2008 Udostępnij Napisano 26 Października 2008 nie widzę w tym żadnej parodii prezentacja zaradności w trasie ale cały filmik przepieprzyłeś końcowymi napisami, których dwuznaczność jest zastanawiająca chyba że wykonawcy w filmie są pochodzenia żydowskiego wówczas full szacun pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 26 Października 2008 Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Wyluzujcie trochę. Filmik jest śmieszny i widać nawiązania do Borata. Borat sam jest pochodzenia żydowskiego a jakoś ma do tego dystans. Już dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Songoq1 Napisano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dokładnie tak jak mówi kopaczus.. Jest to nawiązanie do filmu BORAT, tylko i wyłącznie. Nie mamy zamiaru się śmiać z żydów, pełna tolerancja jest ;] No, ale tak jak film "borat" jest krytykowany albo bardzo chwalony, tak jest z tym filmikiem myślę Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchesiek Napisano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dobre. A co do borata to jest genialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dantom Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ważna jest precyzja i płynność ruchów Nie no dobre, ja bym skrzywił dwa bolce i można jechać dalej (testowanie na składaku w wieku 7 lat!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.